Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
red1man2utd
Контакти:

Re: Влезем ли в ШЛ,Батков трябва да купи поне двама класни играч

Мнениеот red1man2utd » 17 авг 2009 12:48

Според мен,на Левски трябват 2-3 класни играчи,но не и толкова късно.Лятото,какво правеше Батков-нищо.Освен да уволнява трениьори,друго може ли????Ако и този път Левски не влезе в групите на ШЛ,адвоката трябва да си смени гражданството. :evil: Успех на Левски,ЦСКА,Литекс.Български юнаци.Трябва сърце,останалото е лесно.
Изображение

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 17 авг 2009 12:49

Не знам какво ще купува,но в момента сме много зле и няма никакви изгледи нещата да се подобряват по някакъв начин!Дано съм лош пророк!!!Нищо не играят!!!

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Re: Дениран Ортега

Мнениеот Nikona » 17 авг 2009 12:50

dunedanetz написа:Ае не знам. Сигурно доста хора ще ми се издразнят, но си мисля, че Жорето Христов ще закопа Левски много лошо. Прекалено много му станаха пропуските от 100%-ови чисти положения. На мача с Миньор щех да си счупя телевизора от яд първото полувреме. Доста дълга му стана аклиматизацията в отбора - вече повече от 1 сезон е в отбора, какво още му трябва за да се отърси от напрежението, или от там каквото му има.... Прекалено дълго го чакаме според мен. Ортега много ми харесва и не мисля, че трябва да търка пейката заради Христов. Вижда се, че много добре играе с глава, това го казах и в другата тема. Този футболист не е за резерва и според мен Достанич трябва да му даде шанс за титуляр в поне един от двата мача с Дебрецен. Не ме разбирайте погрешно, не съм някъв хейтър, който само да прави интриги по форумите, но се вижда, че на Жорето нещо му пречи да играе така, както в Ботев, и ако не успее да си разгърне таланта в Левски, то явно, че не става за отбор с такива амбиции като Левски. Другия вариант е Христов и Ортега заедно и схема с двама чисти нападатели.

Аз съм от несъгласните, Жоро Христов трябва да е титуляр може да изпусна първото полувреме в Перник, но след това изработи 2та гола. Плюс това по какво да предпочета Ортега ? Срещу Баку игра титуляр и единственото което ми хареса е, че "гонеше" нон стоп, но не това искам да виждам от 9ката на Левски. Жоро Христов просто му трябва самочувствие. Ортега вкара 3 гола, но изработил ли ги е? На празна врата на жълтурите със свалени гащи и добавка след дузпа /която заради него можеше да се бие отново/.
Все пак това е лично мое мнение и аз съм на мнението, че "чужденците" трябва да са с класа на БГ играчите за да играят.
Изображение

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 17 авг 2009 12:55

Не е лош играч според мен.Но не е за централен нападател,за да го сравняваме с Христов.За момента наистина като,че ли е за жокер.Например да влиза посл 30 мин на мястото на Йовов,ако се умори или на Зе ако не му тръгне играта.Видяхте ли онзи ден с Миньор как изостри играта и внесе смут в поизморената защита на Перничани.Има място в Левски според мен.

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 17 авг 2009 12:55

kalo написа:Не знам какво ще купува,но в момента сме много зле и няма никакви изгледи нещата да се подобряват по някакъв начин!Дано съм лош пророк!!!Нищо не играят!!!

Не съм съгласен с една такава крайна оценка! Разбира се, че има доста какво да се желае, но не мисля, че сме по зле от преди една година! Ако визираш мача в Пернико, знаеш, колко ни "обичат" и как мачът им с нас е мачът на живота им!!! Да са живи и здрави, на мен така ми харесва - дай боже всички да ни се хвърлят така! Само в такива мачове се става голям! ;)

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 17 авг 2009 13:01

След случката с Рабех е жизнено важно да се намери центр защитник.Незнам какво толкова сте се влюбили в тоя Генев,но момчето е все още плахо,а и леко тромаво и неориентирано.Милиев е мн по-добър защитник.А като гледам и Топузака май не е във форма,така че ни чакат големи смехории в отбрана.дано не се окажа лош пророк.

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 17 авг 2009 13:03

dunedanetz написа:Ае не знам. Сигурно доста хора ще ми се издразнят, но си мисля, че Жорето Христов ще закопа Левски много лошо. Прекалено много му станаха пропуските от 100%-ови чисти положения. На мача с Миньор щех да си счупя телевизора от яд първото полувреме. Доста дълга му стана аклиматизацията в отбора - вече повече от 1 сезон е в отбора, какво още му трябва за да се отърси от напрежението, или от там каквото му има.... Прекалено дълго го чакаме според мен. Ортега много ми харесва и не мисля, че трябва да търка пейката заради Христов. Вижда се, че много добре играе с глава, това го казах и в другата тема. Този футболист не е за резерва и според мен Достанич трябва да му даде шанс за титуляр в поне един от двата мача с Дебрецен. Не ме разбирайте погрешно, не съм някъв хейтър, който само да прави интриги по форумите, но се вижда, че на Жорето нещо му пречи да играе така, както в Ботев, и ако не успее да си разгърне таланта в Левски, то явно, че не става за отбор с такива амбиции като Левски. Другия вариант е Христов и Ортега заедно и схема с двама чисти нападатели.

Да прав си не съм съгласен.Според мен Жоро далеч не е по-слаб или в по-лоша форма от Дениран ,дори напротив.Просто е много лабилен психически и след случайния му за мен пропуск в предишния мач той много се разстрои а оттам и играта му.

Nevelin Lakov
Контакти:

Мнениеот Nevelin Lakov » 17 авг 2009 13:05

Здравейте,и аз не сам съгласен,че на Ортега мястото му е като център нападател но общо взето се вписа в отбора.Другото,което искам да попитам е не мислите ли,че по-добре беше ако И.Цачев беше останал за сметка на Ортега.Според мен би вършил същата работа,какво ще кажете?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 авг 2009 13:05

Става за Левски ! Допада ми.....има техника, шило е, с бързината си всява смут в съперниковата отбрана. Нахален нападател, в добрият смисъл на думата.
А относно това, кой да играе.....нека се доверим на сърбина, мисля че до момента Достанич не ни е подвел !
П.П. Единствено се притеснявам, че ако искат да го закупят нашите от Славия, Венци ще прави въртели !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Боже колко мъка имапо тоя свят!!!

Мнениеот pepino_po » 17 авг 2009 13:06

от ivaka на 17 Авг 2009 11:21
Хайде сега един по-стар левскар да Ви каже момчета, как големия "евробоец ЦСКА" жънеше успехи в Европа.
Лесно с една партия зад гърба си!
В България гаранция за шампионска титла, всяка година.
Отборчета, като Ботев, Миньор, Берое и т.н. винаги правят на ЦСКА, полегнала Тодора.
Реално два или четири истински мача на ЦСКА.
Едната двойка мачове естествено срещу Левски и евентуално едва двойка срещу Локото или Славия.
За тях, пак естествено всички силни футболисти на тези тимове са запас, със специална заповед на Генщаба и лично на Добри Джуров.
Пълно обезглавяване на противника.
Ясни сте ми чорби такива!
И сега още я има тая инерция на полегнала е Тодора от няколко т.нар. чорбарски отборчета.
И понеже Вие сте свикнали така, мислите, че всички са като Вас, щом Левски бие, легнали са му, като на нас чорбарите.
Знаем се не от вчера, вече 30 години Ви гледам гадостите червени.
Ненавиждам, когато не признавате нищо, само щото е от Левски.
Добре, че има свестни и от Вас.
Опитайте се да гледате човешки, ако не можете обективно.
От кумова срама поне кажете едно успех, така както го казваме ние - става въпрос за България, това че сте поставени във Вашия поток го имате от нас.
Затова приказвам!!!

Ето това наричам аз човек с тъмносини очила!!!

Върни се в “Архив”