Черно море- Макаби Нетания 2:0
Черно море - Сампдория 0:1
Сампдория - Черно море 1:0
Черно Море - Щутгарт 1:2
Щутгарт - Черно море 2:2
Черно море - ПСВ 0:1
ПСВ - Черно море 1:0
Това са ми топ мачовете , на които съм бил!
ТОП 5 на мачовете,които сте присъствали
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: ТОП 5 на мачовете,които сте присъствали
Сред петте най - незабравими мача, на които съм присъствал бих сложил 3 на националния отбор и 2 на Берое. България - Италия 0 - 0, България - Ейре 1- 1 и България - Кипър 2 - 0. Слагам третия мач, защото атмосферата тогава беше наистина прекрасна, имаше позитивизъм сред хората, над 20 000 посетиха мач с подобен съперник, тези със световния шампион Италия и ирландците бяха при пълен стадион, последните такива мачове за години напред, за съжаление. Берое - Рапид Виена 1 - 1 на Герена и финалът за Купата на България в Ловеч Берое - Черноморец Поморие 1 - 0 са най - незабравимите мачове на Берое, на които съм бил. Бих посочил също така мача за Суперкупата с Литекс на националния стадион, загубен с 1 - 2 след прод., полуфинала в Етрополе, където бихме 1 - 0 и феновете бяхме реално в гората
, 1 / 4 финала с ЦСКА 1 - 0, друг победен четвъртфинал срещу червените с 1 - 0 през 2007 г., полуфинала с Литекс същата година, загубен с 0 - 1 в Ловеч, 4 - 4 с Левски, няколко победи над Ботев и Литекс с 3 - 0, 2 - 0, 5 - 2, 3 - 1 и т. н. Но, ако трябва да сложа топ 5, трите мача на България и тези на Берое с Рапид Виена и финалът за Купата са най - важните и най - големите срещи, на които съм имал честта и щастието да бъда.

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
На доста мачове съм присъствал... ма ддз кои са най впечатляваши.. все пак ето някои интересни... (откъм посещаемост и пеене..)
ЦСКА - Фулъм
Локо ПД - ЦСКА (0:3, честно не очаквах толкова наши хора и толкова изразителна победа в този мач).
ЦСКА - Левски (2:0, тотална доминация и на терена и на трибуните)
Левски - ЦСКА (1:3, доста гадничко беше... трябва да сме благодарни, че нямаше по-сериозни инциденти на този мач)
Литекс - ЦСКА (0:2, добре се представихме миналия полусезон с/у Ловеч).
ЦСКА - Фулъм
Локо ПД - ЦСКА (0:3, честно не очаквах толкова наши хора и толкова изразителна победа в този мач).
ЦСКА - Левски (2:0, тотална доминация и на терена и на трибуните)
Левски - ЦСКА (1:3, доста гадничко беше... трябва да сме благодарни, че нямаше по-сериозни инциденти на този мач)
Литекс - ЦСКА (0:2, добре се представихме миналия полусезон с/у Ловеч).
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
1.Локо Пд 5:3 Ботев - първия ми мач в който бях сам без баща ми.Спомням си че се молех да не вкараме за да не ме повлекат батковците надоло по редовете
2.Литекс 0:1 Локо Пд - полуфинала, който се игра преди няколко дена...много сълзи...и радост
3.Локо Пд 1:2 Болтън - тоя мач никога няма да го забравя...отново много сълзи, но от мъка.Би ми се искало да изтрия тия спомени от главата си, но немога.
4.Марек 1:0 Локо Пд - мисля, че 2005 година бяхме 300 човека в Дупница и стана адския въргал с полицията...и много шоу навръщане за Пловдив.Това доказва, че без значение колко голям е противника ти можеш да си го направиш весело
5.Локо Пд 1:0 Цска - бяхме си разпродали целия отбор на Цска, Левски и Локо София след смъртта на Жоро Илиев и отбора ни губеше от почти всички в първенството.Преди мача стана бой с агитката на Цска в горичката, а стадиона беше пълен...много пеене викане и полудяване беше по трибуните.Ако не се лъжа Влади Златинов тогава вкара на Цска първото полувреме, а второто имаше 4 червени картона , 2 за нас и 2 за цска..много екшън като цяло на терена и извън него.
Мога да изброя 128303812983 мача които имат своя чар и които никога няма да забравя.

2.Литекс 0:1 Локо Пд - полуфинала, който се игра преди няколко дена...много сълзи...и радост
3.Локо Пд 1:2 Болтън - тоя мач никога няма да го забравя...отново много сълзи, но от мъка.Би ми се искало да изтрия тия спомени от главата си, но немога.
4.Марек 1:0 Локо Пд - мисля, че 2005 година бяхме 300 човека в Дупница и стана адския въргал с полицията...и много шоу навръщане за Пловдив.Това доказва, че без значение колко голям е противника ти можеш да си го направиш весело

5.Локо Пд 1:0 Цска - бяхме си разпродали целия отбор на Цска, Левски и Локо София след смъртта на Жоро Илиев и отбора ни губеше от почти всички в първенството.Преди мача стана бой с агитката на Цска в горичката, а стадиона беше пълен...много пеене викане и полудяване беше по трибуните.Ако не се лъжа Влади Златинов тогава вкара на Цска първото полувреме, а второто имаше 4 червени картона , 2 за нас и 2 за цска..много екшън като цяло на терена и извън него.
Мога да изброя 128303812983 мача които имат своя чар и които никога няма да забравя.
- Roger_Federer
- Контакти:
1. ЦСКА-Левски 1:1 ( 2008 г., ЦСКА става шампион)
2. ЦСКА-Фулъм 1:1
3. ЦСКА-Порто 0:1
4. България-Италия 0:0
5. ЦСКА-Локо Сф 5:1
2. ЦСКА-Фулъм 1:1
3. ЦСКА-Порто 0:1
4. България-Италия 0:0
5. ЦСКА-Локо Сф 5:1
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Рома-ЦСКА 2-0 /този мач ще помня цял живот, не толкова мача, колкото четири дневната екскурзия, която мина сякаш на един дъх../
ЦСКА-Блекбърн 3-3 /0-3 до 3-3, беше нещо уникално/
Литекс-ЦСКА 3-0 /този мач ще го запомня с криенето от кондуктори по гара мездра и своге,после прекачването на рейс,а връщането с цели два влака/
Локо ПЛД-ЦСКА /един отложен мач в една зима и сняг, запомних го с нечовешкия студ който брахме цял ден/
Левски-ЦСКА 1-3 /най-сладката победа и емоции, нищо че само едно полувреме
/
и за още се сещам но тези 5 най вече....
ЦСКА-Блекбърн 3-3 /0-3 до 3-3, беше нещо уникално/
Литекс-ЦСКА 3-0 /този мач ще го запомня с криенето от кондуктори по гара мездра и своге,после прекачването на рейс,а връщането с цели два влака/
Локо ПЛД-ЦСКА /един отложен мач в една зима и сняг, запомних го с нечовешкия студ който брахме цял ден/
Левски-ЦСКА 1-3 /най-сладката победа и емоции, нищо че само едно полувреме

и за още се сещам но тези 5 най вече....
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Литекс Цска 8-0 на 01 11 2009
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
- wicked1913
- Контакти:
ЧЕРНО МОРЕ - Санта Хулия 4-0
ЧЕРНО МОРЕ - Макаби Нетаня 2-0
ЧЕРНО МОРЕ - Щутгарт 1-2
ЧЕРНО МОРЕ - ПСВ 0-1
ЧЕРНО МОРЕ - ЦСКА 1-0 ( Май,2009г ) / ЧЕРНО МОРЕ - СПАРТАК 5-0
ЧЕРНО МОРЕ - Макаби Нетаня 2-0
ЧЕРНО МОРЕ - Щутгарт 1-2
ЧЕРНО МОРЕ - ПСВ 0-1
ЧЕРНО МОРЕ - ЦСКА 1-0 ( Май,2009г ) / ЧЕРНО МОРЕ - СПАРТАК 5-0
фалшива коса - фалшив футбол!
-
- Контакти:
1. Левски-Вердер 2-2. Пред 56 000 на Васил Левски. Гредата после на реванша в Германия през първото полувреме ни попречи още тогава да влезем в ШЛ.
2. Левски-Удинезе 2-1. Уникален обрат и игра на сините.До тогава италианци не бяха елиминирани от български отбор.
3.България-Германия 3-2.Не знам друг мач да има,в който маншафтът да е бил обръщан от 0-2 до 3-2.
4. ЦСКА-Левски 1-1. През 1997 треньор на червените бе Гочето,който ги направи шампиони.Поради стечение на обстоятелствата бях в Сектор Г с приятел чорбар.Левски поведе 1-0 с гол на Зайцев от пряк свободен.За пръв път имах възможност да видя как целият стадион в синьо стана на крака,заради гледната точка.Станах и вдигнах ръце,но веднага седнах
Около мен обаче имаше такова разочарование,че никой не ми бе обърнал внимание.ЦСКА тотално ни надигра през мача,но фрапантни пропуски и греди помогнаха за ремито с гол на един чирпански циганин с кече,който тогава водеше атаката на ЦСКА.След мача чорбарите ме потупваха по рамото с думите-ИЗТЪРВАХМЕ ГОВЕДАТА ДА Е.....А.Нямаха и представа,че аз съм говедо.
5.Левски-Олимпик Марсилия 1-0.Победа над носител на КЕШ с брилятен гол на Бижутера.Бартез,Рибери,Насри и т.н. си тръгнаха със загуба.
6.Левски-ЦСКА 5-0.Финал за Купата на България 1998г.Хубавото на този турнир е че мачовете се играят и няма покупкопродажби за разлика от първенството.ЦСКА честваше 50 години юбилей и получи уникален подарък от най-големия си приятел
Мачът се игра пред 50 000 души и след 70та минута всичко бе синьо,защото чорбарите се бяха изнесли.
Мачовете станаха 6 и поредността им не отговаря на стойността им.Всеки си има собствен чар и заряд.
2. Левски-Удинезе 2-1. Уникален обрат и игра на сините.До тогава италианци не бяха елиминирани от български отбор.
3.България-Германия 3-2.Не знам друг мач да има,в който маншафтът да е бил обръщан от 0-2 до 3-2.
4. ЦСКА-Левски 1-1. През 1997 треньор на червените бе Гочето,който ги направи шампиони.Поради стечение на обстоятелствата бях в Сектор Г с приятел чорбар.Левски поведе 1-0 с гол на Зайцев от пряк свободен.За пръв път имах възможност да видя как целият стадион в синьо стана на крака,заради гледната точка.Станах и вдигнах ръце,но веднага седнах

5.Левски-Олимпик Марсилия 1-0.Победа над носител на КЕШ с брилятен гол на Бижутера.Бартез,Рибери,Насри и т.н. си тръгнаха със загуба.
6.Левски-ЦСКА 5-0.Финал за Купата на България 1998г.Хубавото на този турнир е че мачовете се играят и няма покупкопродажби за разлика от първенството.ЦСКА честваше 50 години юбилей и получи уникален подарък от най-големия си приятел

Мачът се игра пред 50 000 души и след 70та минута всичко бе синьо,защото чорбарите се бяха изнесли.
Мачовете станаха 6 и поредността им не отговаря на стойността им.Всеки си има собствен чар и заряд.
1. ЦСКА-Байерн 4:3
2.ЦСКА-Ливърпул 2:0
3.ЦСКА-Нотингам 1:0
4.ЦСКА-Аякс 2:0
5.ЦСКА-Атлетико Мадрид 1:0
2.ЦСКА-Ливърпул 2:0
3.ЦСКА-Нотингам 1:0
4.ЦСКА-Аякс 2:0
5.ЦСКА-Атлетико Мадрид 1:0
Върни се в “Футбол - България”