Ливърпул - Уест Бромич Албиън, 22.04.2012
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ливърпул - Уест Бромич Албиън, 22.04.2012
лайте си,боли ме к.ра за вашите "компетентни"мнения.аз ще говоря догодина,когато идола ви се осере до ушите с лайна...щото хенри не му даде една чанта с пари на тоя и всички виждат резултатите-8 място във лигата и тенекиена купа във витрината...и да ти кажа,че и птеродактила не е кофти,така като се замисля..умничкия ми той!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- Liverpool_EC
- Контакти:
john barnes написа:лайте си,боли ме к.ра за вашите "компетентни"мнения.аз ще говоря догодина,когато идола ви се осере до ушите с лайна...щото хенри не му даде една чанта с пари на тоя и всички виждат резултатите-8 място във лигата и тенекиена купа във витрината...и да ти кажа,че и птеродактила не е кофти,така като се замисля..умничкия ми той!
Aйде чао

Да не забравиш да минеш догодина за да осереш темите за новия сезон!!!
П.П. Ми да то в твоя случай,птеродактил може и за комплимент да се приеме

-
- Контакти:
тук ще съм,колкото и да ти е неприятно и ще продължавам да храня безмисления,докато не го изцибат от клуба.колкото до птеродактила-по-добре на хората в устата,отколкото в краката...айде у лево и на тебе 

Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.