Официално: Пеп Гуардиола напуска Барселона!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LIMASSOL
Контакти:

Re: Официално: Пеп Гуардиола напуска Барселона!

Мнениеот LIMASSOL » 27 апр 2012 21:15

За 4 години цифрите говорят достатъчно.Безброй трофеи както и незабравимите класики 5-0 и 2-6

Изображение

Изображение

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 27 апр 2012 21:21

Пеп трябва да работи в някое от трите чудовища на световния футболи- ЧЕЛСИ, ИНТЕР, или ЛЕВСКИ! :twisted:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 апр 2012 21:25

Не съм фен на Барса. Дори ненавиждам симулантите там, но някак си ми е тъжно. Пеп спечели много купи и феновете на Барса сигурно го боготворят. Пък и колко пъти смля милиардерите от Мадрид... Безценно!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 апр 2012 21:41

Адмирации за това изключително тежко решение(вероятно най-трудното) в неговата кариера,защото за да го вземеш,трябва да си изключително смел и силен!
Пеп Гуардиола показа,че освен прекрасен треньор,е и изключително доблестен мъж,който с ръка на сърцето казва:"Аз бях дотук!
Ето това,е истински професионализъм и лоялност не само към клуба,но и към феновете.
Гуардиола в случая избра по-трудното решение,а това в никакъв случай не означава,че то е грешно(както и повечето хора смятат)...
"Архитектът" напуска,но оставя след себе си,един шедьовър,който завинаги ще остане със златни букви във футболната история!
Ще изминат доста години,футболът ще продължи да се развива и модернизира,но всички ние-съвременниците на този отбор на Барселона,а и още повече техните фенове,вероятно с известна доза носталгия,ще си спомнят за "онези времена" и ще си казват:"Ехее,а помниш ли Барселона на Пеп Гуардиола"...
Аз съм абсолютно сигурен,че Пеп Гуардиола не съжалява за това свое решение,защото ако беше така-той никога нямаше да го вземе...
Дълбоко в себе си,вероятно осъзнава,че малко или много Барселона е неговият дом,а винаги е трудно,когато го напускаш...,но той изобщо не говори за това,а вместо това излиза с гордо вдигната глава и в прав текст заявява:"Аз избрах своят път"!..който и ще бъде за него,едно ново начало.
Признавам си,че изключително много харесвам Гуардиола и мога само и единствено да му пожелая успех в неговото ново приключение!

Потребителски аватар
barcelona95
Контакти:

Мнениеот barcelona95 » 27 апр 2012 21:49

Благодарим ти за всичко , Пеп ;) ;) ;)
ИзображениеИзображение
Изображение

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 27 апр 2012 21:54

Пеп каза, че ще се оттегли и 1-2 години няма да мисли за нови предложения. Good Luck, Pep!
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 27 апр 2012 22:08

На Гуардиола можем само да му благодарим за 4те години прекарани в клуба и да му пожелаем успех там където отиде след година, две. Какво по-хубаво от това в последния мач за сезона играчите да му подарят Купата на Краля.

Интересен факт е че Пеп е казал на Росей и Суби още през месец октомври че края му е близо и 3та са запазили мълчание цели 6 месеца
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
FCBarcelona7
Контакти:

Мнениеот FCBarcelona7 » 27 апр 2012 22:18

Преди всичко ще кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ ТИ ПЕП ти ни даде всичко. Много ми е интересно как ще се справи Тито, дано да е успешно. Ако може да направи такъв пробив като на Гуардиола супер, но се съмнявам Пеп беше единствен и неповторим. :!:
[center][wrapimg=]http://puu.sh/2IoDc.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 27 апр 2012 22:22

FCBarcelona7 написа:Преди всичко ще кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ ТИ ПЕП ти ни даде всичко. Много ми е интересно как ще се справи Тито, дано да е успешно. Ако може да направи такъв пробив като на Гуардиола супер, но се съмнявам Пеп беше единствен и неповторим. :!:

Да се надяваме, Тито да последва стъпките на Ди Матео.
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

Потребителски аватар
Winger
Контакти:

Мнениеот Winger » 27 апр 2012 22:38

Пеп е голям треньор, който постигна всичко с Барса. Фен съм вече повече от 20 години на Реал Мадрид, но ми е чужда омразата - не мога да мразя (както правят фенове на Барса и Реал помежду си). Уважавам Гуардиола. Този човек се доказа - и като футболист, а сега и като треньор. Мисля, че избра точния момент да се оттегли от Барса. Никой не знае накъде ще поеме сега. Изписа се много - за Челси, Интер, Милан, националния отбор на Англия... Аз пък някак вътрешно си мисля, че Пеп ще си почине малко и ще бъде следващия треньор на Манчестер Юнайтед. Където и да отиде, желая му успех!

Върни се в “Барселона”