Засега екстра.Немога да си кривя душата.И ще му кажа едно голямо Браво Дениране.Вкарай и на Дебърцините
Между другото ,Дениране ял ли си дебърцини с гарнитура лютеница с лук и картофена салата?
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Батков преговаря за продажбата на Левски
Първо хвани ппиши на БГ
второ нашия ако е свински вашият е рогат тъй че сме квит ....
Трето вашата публика е най-тъпата в БГ тъй като само копира песни ( повече от който са от ЦСКА )
и четвърто - нас поне не ни наричат ЕВРОИДИОТИ
Има и една приказка ' Такъв е живота бате - жили и не прощава'
п.п. аз съм бате жилинов от Тампере...
Трето вашата публика е най-тъпата в БГ тъй като само копира песни ( повече от който са от ЦСКА )

- Neron
- Контакти:
Re: Влезем ли в ШЛ,Батков трябва да купи поне двама класни играч
Не разбрахте ли че Гонзо не иска нови играчи.Батков в ефир каза каквото поискат Достанич и Гонзо ще го испълня и Гонзо му отговори че не трябват нови играчи.Недейте за всичко Батков да обвинявате.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
cska_vd написа:Първо хвани ппиши на БГ
Ти си един тъп и прост чорбар дето не знае какво говори и в скоро време ще се наложи да се махаш от форума на Левски! Най-тъпата публика е наща така ли? И кое и е тъпото? Това, че във всяко дерби наща хореография е по-добра от вашета ли? И кой ни нарича евроидиоти бе?! Само няколко чорбари с изкривени душици.

Споко бе рогати май ве заболя а ще паднете бе случкари стига с тия случайни мачове играйте си колко си искате в Л.Е.ха ха ха ха

Мястото ни е в Лига Европа. Разберете, че тепърва и Лео Меси да вземем полза няма да има. Трансфери не се правят преди групите. Това ни е състава, с него ще играем. В ШЛ само можем да се надяваме на по-леки съперници, и евентуално този дето ще е от 3-та урна да е приемлив и срещу него да вземем някоя точка. Иначе няма съмнение, че поне единия от съперниците ни ще бъде от калибъра на Юнайтед, Ливърпул, Интер или Реал Мадрид!
И все пак ако взимаме някакъв играч, най-много ни е нужен според мен вътрешен халф на мястото на Гаджев, защото сега използваме Бардон на този пост, а той би бил по-полезен напед. Де да си имахме сега Ричард Еромоигбе...
И все пак ако взимаме някакъв играч, най-много ни е нужен според мен вътрешен халф на мястото на Гаджев, защото сега използваме Бардон на този пост, а той би бил по-полезен напед. Де да си имахме сега Ричард Еромоигбе...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- The deacon
- Контакти:
cska_vd написа:Първо хвани ппиши на БГ
Да-ааааа, тя простотията и неграмотността е по хората, не по гората

-
- Контакти:
Re: Дениран Ортега
Ае не знам. Сигурно доста хора ще ми се издразнят, но си мисля, че Жорето Христов ще закопа Левски много лошо. Прекалено много му станаха пропуските от 100%-ови чисти положения. На мача с Миньор щех да си счупя телевизора от яд първото полувреме. Доста дълга му стана аклиматизацията в отбора - вече повече от 1 сезон е в отбора, какво още му трябва за да се отърси от напрежението, или от там каквото му има.... Прекалено дълго го чакаме според мен. Ортега много ми харесва и не мисля, че трябва да търка пейката заради Христов. Вижда се, че много добре играе с глава, това го казах и в другата тема. Този футболист не е за резерва и според мен Достанич трябва да му даде шанс за титуляр в поне един от двата мача с Дебрецен. Не ме разбирайте погрешно, не съм някъв хейтър, който само да прави интриги по форумите, но се вижда, че на Жорето нещо му пречи да играе така, както в Ботев, и ако не успее да си разгърне таланта в Левски, то явно, че не става за отбор с такива амбиции като Левски. Другия вариант е Христов и Ортега заедно и схема с двама чисти нападатели.
хора жорето вкара двата най важни гола за левски през годината до тук срущу цецка и баку така че не бързайте той гори от желание и затова пропуска.а и който е играл футбол знае че и най сигурния гол може да се пропусне
Дано вкарва още много голове със синята фланелка.
А че Жоро аклиматизацията му стана доста дълга е така. Още повече се радва на изключителна подкрепа от сектор Б.
Не може Цачев да влиза и да прави 3-4 гола в 2 мача, Дениран също , а Жоро 2 години да го мъчим. Вярвам в него но ще видим.
А че Жоро аклиматизацията му стана доста дълга е така. Още повече се радва на изключителна подкрепа от сектор Б.
Не може Цачев да влиза и да прави 3-4 гола в 2 мача, Дениран също , а Жоро 2 години да го мъчим. Вярвам в него но ще видим.