Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Влезем ли в ШЛ,Батков трябва да купи поне двама класни играч
само да вметна ако влезем дай боже , парите се вземат реално догодина
-
Дениран Ортега
Според мен за момента момчето се вписва доста добре в Левски, вече има 3 гола за 2 мача.
Като вземем под предвид това, че дойде в последния момент и че не кара подготовка с Левски мисля, че нивото му е доста задоволително.
Какво ще кажете по въпроса?
Като вземем под предвид това, че дойде в последния момент и че не кара подготовка с Левски мисля, че нивото му е доста задоволително.
Какво ще кажете по въпроса?
Re: Батков преговаря за продажбата на Левски
става дума все пак за 30 процента не за 90
Re: Батков преговаря за продажбата на Левски
гледаи си жалкото отборче и не се занимавай с ЛЕВСКИ ! И какви са тези заключения за ДСБ?
- originalni.be
- Контакти:
Играчи не ни трябват според мен , само да бяха си оставили това момчето Цачев където е в Пирин е доста добър трябваше шанс да му дадът според мен ,
Иначе отбора е на ниво и мисля че няма да имаме проблеми тази година с влизането .. =)
Иначе отбора е на ниво и мисля че няма да имаме проблеми тази година с влизането .. =)
ORIGINALNI...BE =)
Само си представете ако влезем и ни се падне Реал М или Ман Ю какво ни очаква!!! Задължително,за да не се изложим,ще трябват нови попълнения!!!А вече друг е въпроса дали Батков ще го направи!!
Re: ИГРАЧИТЕ СЕ ЗАСТЪПИХА ЗА РАБЕХ
Бижутера написа:Аз се чудя защо Рабех още е в отбора?
Нека гледа видео на Герена докато му изтече договора,пък да видим после кой ще го купи![]()
До кога му е договора, някой има ли представа?
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- originalni.be
- Контакти:
Абсолютно не ни трябват нови понеже няма как да намерим по добри играчи от наще в момента , та ния Жоб не можахме да вземем къде е на 35 и за нищо не става камо ли някой класен 

ORIGINALNI...BE =)
POPCORN написа:как ще купите като влезнете като няма да има трансферен прозорец.ще може чак януари, дотогава Батков ще е уфиткал парите![]()
Като например за сафарита и някоя друга екскурзия, а не за благото на отбора.

- The deacon
- Контакти:
Re: Дениран Ортега
За момента, поне като коефициент изиграни минути - вкарани голове, е май с най-добите показатели?! Рано е да се правят някакви генерални заключения.... Но нека да продължава да вкарва и ако вкара още 3 гола в предстоящите два мача, бихме могли да го похвалим, но без да го водим по дискотеките в Студентски град