Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Батков преговаря за продажбата на Левски

Мнениеот cska_vd » 17 авг 2009 11:49

Собственикът на Левски Тодор Батков призна, че преговаря за продажбата на 30% от клуба. По този начин босът на сините потвърди новината на Sportal.bg от 29 юни, че ще се раздели с 1/3 от своите акции. Адвокатът заяви, че има сериозен интерес към Левски и затова от известно време преговаря относно прехвърлянето на част от собствеността.

"Сами виждате, че се намираме в сериозна финансова криза. Тя се отразява и на Левски. Готов съм да се разделя с 1/3 от акциите си, а както е известно притежавам 90%. Има интерес към тях и вече съм водил разговори с евентуалните купувачи. Като сключим сделката, ще Ви уведомя официално", заяви Батков.

Проучване на нашата медия показва, че става дума за българска компания, но на този етап не успяхме да научим името й, тъй като сделката се пази в строга тайна. Очаква се новите инвеститори да поемат и 1/3 от издръжката на клуба.

Що ли ми се струва че Бай Ганьо ще продаде 1/3 от акциите си на ДСБ хаха :lol: :lol:

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Re: Батков преговаря за продажбата на Левски

Мнениеот mon_cool » 17 авг 2009 11:54

Стига да има сърце за спорта и пари не ме интересува кой ще е стига парите за селекция да са повече.

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 17 авг 2009 12:01

Че в момента цдна като се финансира от араби със съмнителен бизнес и наши бивши мутри, легализирали уж някакъв бизнес, какво да не са умрели?! Няма никакво значение - важното е да се плащат задълженията и да се обслужват заплатите, за да не заприличваме на един друг клуб, който не дължи пари в момента само на сомалийските сирачета ;)

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Мнениеот madhool » 17 авг 2009 12:02

Кой е луд да дава пари,а Борат да взема решенията?-Никой.Няма да стане освен ако не са "болни мозъци"на тема Левски,ама като гледам всеки си прави имидж с наще клубове и това е.
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Влезем ли в ШЛ,Батков трябва да купи поне двама класни играч

Мнениеот Djack_84 » 17 авг 2009 12:06

Незнам дали е имало досега такава тема и дали администратора няма да я изтрие.Но искам да споделя мнението си относно евентуалното ни участие в груповата фаза на ШЛ.Може да е прекалено песимистично,но с този отбор имам чувството не само,че отново ще запишем 6 загуби,ами ще станем свидетели и на разгромни резултати.Да,отбора има бъдеще но след година-две.В тази връзка според мен е удачно Батков да извади поне 2 млн евро и да закупи двама класни футболисти,единия от които централен защитник.Не виждам проблем предвид факта,че ще постъпят 7-8 млн.евро при участие в груповата фаза.

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: Влезем ли в ШЛ,Батков трябва да купи поне двама класни играч

Мнениеот The deacon » 17 авг 2009 12:10

Централен защитник?! А какво правим с Генев и Милиев и Топузаков, който има да играе поне още две години футбол на високо ниво?!! Имаме се почти всичко като играчи! Може би, но не и на всяка цена, би могло да се помисли за таран.....

dunedanetz
Контакти:

Мнениеот dunedanetz » 17 авг 2009 12:10

Защитата ни е най-силното звено на отбора. Вярно, Рабех е леке и май май повече няма да играе за отбора, Живко е контузен, но контузията му не е сериозна - 1 седмица почивка и ще е ок. Не забравяйте Генев и Милиев - тези момчета според мен имат талант и класа - трябват им мачове за сработване с останалите момчета. Трябват ни нападатели и плеймейкър.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 авг 2009 12:13

Чакай те на кукуво лято нови играчи.Той ако искаше щеше да ги купи вече............

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 17 авг 2009 12:14

как ще купите като влезнете като няма да има трансферен прозорец.ще може чак януари, дотогава Батков ще е уфиткал парите :) :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 авг 2009 12:16

2-ма играчи е абсолютният минимум.Таран ни трябва със сигурност, а и качествен плеймейкър няма да ни е излишен.Отделно както виждате 1-2 контузии и вече сме само с един дефанзивен халф в отбора.Ляв защитник няма да ни е излишен, но не трябва да се дават луди пари за такъв.Ако се продаде Живко и от дясно ще ни трябва някой.Всичко друго си е ОК според мен.Като се има в предвид, че ще вземем най-малко 10млн евро от ШЛ (тези за класирането + ТВ права + билети + реклами), а и ако продаде Живко ще вземем още 2-3 млн и ще имаме предостатъчно пари да го направим.За 4-5 милиона можем да направим отбора недостижим в България, а според мен това трябва да ни е целта защото иначе догодина ще гледаме ШЛ по телевизията и ще мечтаем за подобен шанс като сега.

Върни се в “Архив”