Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Заловиха фенове на Левски с 46 танкови димни гранати!

Мнениеот milen.hristov » 27 апр 2012 01:15

Забравих да поздравя МВР, министър Цветанов и г-н Борисов за добре свършената работа, при това предварително, а не след някой инцидент.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 апр 2012 01:45

milen.hristov написа:
Blue_Lion написа:Изображение

Това са т.нар. "танкови димни гранати" Изображение

Колко пострадали има отзад...истинско клане :cry:

Да и Ицо,Любо,Павел, Васко и новите двама днешни герои и оня с пайжината на главата са невинни

Ти си неадекватен по рождение...кой говори за изброените от теб по-горе ? :shock:

Аз показвам снимка на т.нар. от медиите "танкови димни гранати" (понятие което ако го напишеш по този начин в гугъл ще ти излезне едно голямо НИЩО, просто защото такова нещо НЯМА) ! Това са военни димки, които от десетилетия се използват по родните стадиони. Без пиро, песни, хореографии, знамена - сиви трибуни, мъртъв футбол ! Отделно, продават се във всеки магазин и се наричат "фонтан", но нали по ТВ казват, че агитката на ЛЕВСКИ разработва ядрена програма и ти веднага трябва да застанеш срещу отбора и феновете и пак да насаждаш разделение което съществува само в твоята глава и тези на твоите няколко приятелки.
Ако утре по ТВ кажат, че Сектор Б седи зад атентатите от 11 септември, ти си първия който ще иска затвор и правосъдие, само защото по ТВ са казали така и ББ и ЦВ.ЦВ. са си "свършили" работата :idea: Боже...с какво заслужихме този срам, наречен "миУен" ! Ако знаеш само колко народ ни се смее заради теб...

milen.hristov написа:Забравих да поздравя МВР, министър Цветанов и г-н Борисов за добре свършената работа, при това предварително, а не след някой инцидент.

Изображение

Ти да не си избягал от някоя лудница...

П.П. Кво е пайжина ? :mrgreen:
Изображение

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 27 апр 2012 10:35

Милене , "един" човек казал преди много години : Умните у нас считат за луди. Моето мнение съвпада с твоето напълно. Аз също не мисля че е много красиво облаци от дим да се разнасят по трибуните и по терена. Има много начини да се направи хореография и как да се подкрепя един отбор.

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 27 апр 2012 11:18

Неутрален написа:Милене , "един" човек казал преди много години : Умните у нас считат за луди. Моето мнение съвпада с твоето напълно. Аз също не мисля че е много красиво облаци от дим да се разнасят по трибуните и по терена. Има много начини да се направи хореография и как да се подкрепя един отбор.

На дерби точно това трябва да се разнася из въздуха. Както каза Стойчо - от както ги има тези 2 отбора се води война, не бива да разваляме тази традиция! Немога да си представя Сектор "Г" или "Б" да седят, и да стават само при добра атака или гол. Аз лично няма да отида никога повече на мач ако това стане. И никога повече няма да гледам футбол! Тръпката е в агитките, в знамената, в факлите, в хореографиите!

AGAINST MODERN FOOTBALL!!!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот Blue_Lion » 27 апр 2012 13:46

http://www.vbox7.com/play:d6be2f5eb2

Не е спам ! Нека максимален брой левскари го видят, да го like-нат и да го разпространяват във ФБ, Скайп, форуми и т.н. !!! Нека в неделя се съберем възможно най-много и да подкрепим ЛЕВСКИ въпреки мача, резултата, играта и класирането...ЛЕВСКИ го е имало преди, има го и днес защото ние сме на стадиона, ще го има докато на планетата има и един Левскар, който носи пламъкът в синьото си сърце - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:

АЙДЕ СИНИТЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
Изображение

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 27 апр 2012 16:06

Morgause, със всичко съм съгласен само без пиротехника. Съгласен съм че трябва да се подкрепя отбора, но не ако това може да доведе до застрашаване на здравето или живота на хората. Иначе напрежението че се усеща, спор няма, въпреки че за чужденците това си остава мач като всеки друг. Добре че в цска се залага на марката БГ, дано и в Левски стане същото защото само родните футболисти знаят какво означава да носиш синя или червена фланелка в този мач !

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 27 апр 2012 16:46

в Англия от доста време няма пиротехника, но това не означава че няма атмосфера на мачовете .. :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 27 апр 2012 16:56

Batkoto написа:в Англия от доста време няма пиротехника, но това не означава че няма атмосфера на мачовете .. :idea:

Каква пък атмосфера има там ? Чалми, които се правят на интелигентни и нито викат, нито се радват ...
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 апр 2012 20:23

Принципно за бомбите и аз съм против, защото стават фалове, както знаем добре от нашата футболна история, и все пак те допринасят за шоуто по трибуните - стига да се хвърлят където трябва ! Факли, димки, хореографии, знамена, трансперанти и най-вече мошно пеене => 100 % задължително ! За Дербито - 200 % !

Тия глупости с Англия дето ми ги разправяте...аа не, тука сме на Балканите и ние сме хора с вряща кръв ! Не ври ли на това дерби, направо да се закрива футбола ! Като стигнем тяхното ниво, може да има такава библиотекарска атмосфера, до тогава...АРЖЕНТИНААААААА :mrgreen:

П.П. С уговорката, че феновете не трябва да страдат около и на стадиона, разбира се !
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 апр 2012 21:15

Неутрален написа:Милене , "един" човек казал преди много години : Умните у нас считат за луди. Моето мнение съвпада с твоето напълно. Аз също не мисля че е много красиво облаци от дим да се разнасят по трибуните и по терена. Има много начини да се направи хореография и как да се подкрепя един отбор.

Не могат да ме обидят, не съм като тези с бомбите да могат лесно да ме провокират. Не съм маймуна за да бъда първосигнален

Върни се в “Левски”