Арена Футбол спира излъчването на мачове "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Арена Футбол спира излъчването на мачове "А" група

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2012 13:27

fero написа:По-интересно е, че не е споменат сайтът новспорт, които дава подробни репортажи от по 4-5 минути с всичко най-интересно именно на тези двубои, които се предават по Арена Футбол, а освен това са и с коментарите не слагат някаква музика. Това означава поне за мен, че новспорт са си платили за това, а уж по-големите сайтове като спортни, гонг и спортал не си плащат това е интересно. Друг е въпросът, че аз специално за гонг и спортал не съм виждал да използват видео, но пък снимки от Арена Футбол си използват най-често. Репортажите на спортала са от ТВ7 и БНТ, а Гонг няма репортажи от мачовете.

НОВСПОРТ си плати, за тази услуга. За разлика от други

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 27 апр 2012 13:30

MORSKI написа:
fero написа:По-интересно е, че не е споменат сайтът новспорт, които дава подробни репортажи от по 4-5 минути с всичко най-интересно именно на тези двубои, които се предават по Арена Футбол, а освен това са и с коментарите не слагат някаква музика. Това означава поне за мен, че новспорт са си платили за това, а уж по-големите сайтове като спортни, гонг и спортал не си плащат това е интересно. Друг е въпросът, че аз специално за гонг и спортал не съм виждал да използват видео, но пък снимки от Арена Футбол си използват най-често. Репортажите на спортала са от ТВ7 и БНТ, а Гонг няма репортажи от мачовете.

А замислил ли си се, че НОВСПОРТ си плати, за тази услуга. За разлика от други

Звучи несериозно да се казва ,че Гонг и Спортал са крали нещо, след като никога не съм виждал да са използвали материали на Арена спорт.

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 27 апр 2012 13:33

Theos написа:
MORSKI написа:

А замислил ли си се, че НОВСПОРТ си плати, за тази услуга. За разлика от други

Звучи несериозно да се казва ,че Гонг и Спортал са крали нещо, след като никога не съм виждал да са използвали материали на Арена спорт.

И аз това казвам, а проблемът едва ли е за снимките. Всъщност опитват се да се оправдаят това е истината.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
hue
Контакти:

Мнениеот hue » 27 апр 2012 14:16

За пръв път чувам за Арена Футбол...
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 27 апр 2012 14:20

Много са интересни...били им използвали кадри и сигнал незаконно. Ми да заведат дела за пропуснати ползи и да спрат...А не сега като ощипани госпойчки да плачат...Инак жалко, гледах с интерес мачовете....без да ми насича....интересен подход беше...
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 апр 2012 14:55

Хора, оставете сайтовете и телевизиите! Ходете и подкрепяйте любимите си отбори на стадиона :!:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 апр 2012 15:03

Иначе е ясно, че ако направят "А" група от 10 отбора, които да играят 36 кръга 4 пъти по между си, ще има много по-голям медиен и рекламен интерес към първенството. 5 мача на кръг (2 в събота, 2 в неделя и 1 в петък, или понеделник от 20 часа), първите 5 отбора в класирането се борят за Европа, последните 5 да не изпаднат, без средняшки отборчета като Славия, Миньоро и Локо Пд, които се издържат от продаване на мачове - да видим дали няма да има интерес тогава.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 27 апр 2012 15:16

И аз съм на мнение, че по-скоро се оправдават с неуспеха си, които станал много сериозен, щом неизчакват края на сезона, а веднага спират излъчването на мачовете. На мен първоначално ми беше интересно, гледах тук-таме някои мач, но с това с една камера да предаваш си е мъка. Почнаа да забиват тия сайтове и стана голяма мъка, което води до мисълта, че е имало интерес, но не е бил сериозен, колкото са очаквали, а и с техните сървари като се качат 5 маймуни на клона и забият.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 апр 2012 15:44

Всяка една медия има право на 90 секунди безплатен материал, така че тези да не се оправдават със същото, а и това тяхното беше опит за отразяване, защото с една камера и някакви супер некадърни коментатори убиваха тръпката да се гледа мач.
Също така сега трябва да платят неустойка, защото не си изпълниха договорът до края.
Изображение

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 27 апр 2012 16:26

И ко нашия мач го направиха в петък ,за да го предават по интернет и няма пряко предаване .
Да бяхте казали по-рано бе шматки , да са измести мача за почивен ден,че да са изсипим поне 3 рейса акули в Перник . Майната Ви Аренска некадърни шопи пропаднали ....
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Футбол - България”