Левски София - ЦСКА София - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: МИСИЯ: Нека всички левскари видят този клип!
Надявам се, че сините няма да се продадат на ЦСКА и им желая успех. Нищо лично спрямо ЦСКА, но не е нормално най-слабият им отбор в историята на клуба да стане шампион. Тази година титлата трябва да е в Лудогорец, защото отборът им определено играе най-добрия и атрактивен футбол.
- Captain Stottlemeyer
1912.plovdiv написа:Red Warrior написа:Досега не си спомням такова натягане от ваша страна. Явно голямо шубе ви гони.
![]()
Ами аналогичен "надъхващ" клип има и в "червения" подфорум и според мен това е съвсем нормално. Що се отнася до "шубето", "Левски" е в по-изгодна позиция, защото не е фаворит и няма какво да губи в този мач, докато на вас "Лудогорец" ви диша в червените вратлета.

П.П. Много ми е смешно, когато фен на отборче - бивш ваш сателит, чийто най-голям успех срещу "Левски" през последните 15 години е един равен мач в Пловдив (април, 2007 г., 2:2), се включи в грухтенето....

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Левски има нужда от ново ръководство, а това е само един мач. Не се навивайте излишно, сезонът е тотално провален, независимо от резултата в тази среща. Преживяхме толкова разочарования тази година, колкото трудно биха се повторили някога. Най- срамното за мен беhttp://www.gong.bg/view_article.php?article_id=222477 и то не защото няколко човека са написали своето мнение, а защото няколко дена преди това видях Сашо Манолов и Фифи(уважавам страшно много и двамата, истински левскари, дали токова много безкористно за Левски), чух тяхното мнение за Гонзо и Батков, а след това тази декларация, напълно различно от чутото лично от тях. Не го разбирам, не го приемам, прав е Наско- това не е моят Левски, отборът, който обичам откато се помня,
- rocknrolla
- Контакти:
stoyankd написа:Левски има нужда от ново ръководство, а това е само един мач. Не се навивайте излишно, сезонът е тотално провален, независимо от резултата в тази среща. Преживяхме толкова разочарования тази година, колкото трудно биха се повторили някога. Най- срамното за мен беhttp://www.gong.bg/view_article.php?article_id=222477 и то не защото няколко човека са написали своето мнение, а защото няколко дена преди това видях Сашо Манолов и Фифи(уважавам страшно много и двамата, истински левскари, дали токова много безкористно за Левски), чух тяхното мнение за Гонзо и Батков, а след това тази декларация, напълно различно от чутото лично от тях. Не го разбирам, не го приемам, прав е Наско- това не е моят Левски, отборът, който обичам откато се помня,
+1914 Напълно съм съгласен с теб .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Re: Левски София - ЦСКА София 29.04.12 17:45ч.
Според мен билетите са доста скъпи реално погледнато Холандия, Италия и Англия можеше да се гледат на почти същите цени. За мен най-нормално беше цените да са от 10 до 5 лева. Примерно Сектор "А" 10 лв, "Б" - 5 лв. "В" - 8лв. и "Г" - 6 лв. Естествено това е дерби и не би трябвало истинският фен да се интересува от това, надявам се на много публика и наистина да стане хубаво дерби и на терена и на трибуните.
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
- Red Warrior
- Контакти:
T&T написа:Надявам се, че сините няма да се продадат на ЦСКА и им желая успех. Нищо лично спрямо ЦСКА, но не е нормално най-слабият им отбор в историята на клуба да стане шампион. Тази година титлата трябва да е в Лудогорец, защото отборът им определено играе най-добрия и атрактивен футбол.
Като цяло си прав, че ако ЦСКА стане шампион това ще е може би най-слабият отбор на червените ставал шампион, но за това не сме виновни ние, а другите отбори. Ако това е най-слабият отбор ставал първи, значи това са и най-слабите отбори ставали 2-ри, 3-ти и т.н.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Днеска към 12 на касите на националния беше мъртвило. Дано успеем да се съберем колкото може повече хора.
Адвокатът на задържаните запалянковци на Левски Демира Димчева заяви категорично, че клиентите и не са притежавали противотанкови гранати, а вещество подобно на димки.
„Проверих, въпреки че не съм военна и научих, че такова понятие противотанкова граната няма. В самия танк има някакво подобно нещо, което при дадена война може да се използва. То разпръсква дим. Друго е димната граната, която възпроизвежда дим, но не и взрив. Обвинението не е за никакви противотанкови димни гранати, както беше казано. Обвинението е, че има съмнения за наличие на барут в тези иззети неща от колата на едно от двете момчета. Сега се прави експертиза, но има практика това да се знае от разследващия полицай. На този етап има разпит, а момчетата са задържани. Има разпит и на един свидетел. Едното момчето по делото – Александър няма абсолютно нищо общо, той просто е приятел с другото момче и са ползвали неговата кола. Целта е да бъдат две лица, за да им се наложи 72-часово задържане. Аз не се интересувам от футбол, но ако имам син и прочета такива неща преди мача, няма да го пусна да отиде. Сигурно това е и целта. За мен противотанкова граната звучи супер страшно“, коментира адвокатът, който днес даде брифинг.
Разбрали, недоразбрали, вчера се скъсаха всички да пишат за някакви гранати, някакви глупости. Каквото и да излезе, важното е да се съберем за неделя. Недейте да вярвате на всичко, що се пише. Най- важното е да напълним сектора и да се забавляваме. А и 5 лв. не са чак толкова много, особено за такова дерби.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
2;1 за левски и дано най-накрая си променат начина на игра.....
-
- Контакти:
Всички там. Напук на жалките милиционери и журналистите, които не знаят защо повтарят глупостите им и плашат хората.
http://vbox7.com/play:d6be2f5eb2

http://vbox7.com/play:d6be2f5eb2