redpride написа:Надявам се повече армейци да дойдат на стадиона. Сините се надъхват, че този мач им спасява сезона, но аз вярвам, че след неделя титлата ще е червена. За нас винаги първото място е било водещо и затова Левски са излизали по-надъхани в някои случаи. В последните мачове обаче нещата се обърнаха и вярвам, че можем да вземем трите точки с красива игра. На ЦСКА остават само тежки мачове без този с Ботев на Армията, затова всяка точица е ценна. Ще съм супер щастлив ако ни връчат купата след мача с Литекс, че да може и Ицо да се порадва с нас. Стойчо е бил Левски и може пак да ги победи, а младите момчета имат уникалния шанс да влязът в историята още на 19-20 години. Това не успя да постигне дори Бербатов, но ще го направи след 1-2 години, като се върне при нас! В някои форуми се прокрадва мнението, че дори загуба или равен няма да променят статуквото в А група, но аз не съм съгласен. Стойчо трябва да запуши устите на сините с победа за да не смеят да му се подиграват.
И аз имам чувството, че мача с Литекс ще се окаже решаващ за титлата и ако ги бием официално ще сме шампиони.Това разбира се не означава, че дербито с Левски остава на заден план.