Аз лично не виждам нищо срамно да отпаднеш от голям отбор като Байерн Мюнхен на полуфинал в ШЛ . Мен лично, ме беше дни наред срам като ни разгроми третодивизионния Алкоркон или като отпаднахме от Лион преди две години за ШЛ. Какво стана в мачовете с баварците ? Първия двубой те ни победиха, втория ние ги бихме , накрая се стигна до дузпи и Байерн се класира на финал. Също така, вчерашния двубой, според мнозина беше най-качествения мач през тазгодишното издание на турнира. 120 минути борба и битка по терена, буквално до последната минута не се знаеше кой ще играе на финал. И най-важното, вчера победи ФУТБОЛЪТ. Показателно е, че в повечето коментари се пише за футболни неща, а не за съдийство, симулации, циркове и т.н. За мен лично, съдийството и в двата мача беше перфектно, нямам абсолютно никакви забележки и претенции. При положението на Гранеро вчера наистина имаше задържане за фланелката , но това се видя на третото повторение, със зуум буквално до сантиметри. Байерн Мюнхен могат да бъдат само и единствено поздравени за успеха. Както и техните фенове. Сега ни остава да се насочим към Примера. Мисля, че титлата на Испания ще бъде достатъчна, този сезон да бъде определен, ако не за голям, то поне за успешен