Съдии- Технологии?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nikogapak
Контакти:

Съдии- Технологии?

Мнениеот nikogapak » 27 апр 2012 00:39

Смятате ли, че съдиите със слушалки в уши, говорят само помежду си, или и с човек извън терена, който да гледа повторения??? Тази мисъл ме наведе днес, когато на мача Валенсия- Атлетико Мадрид, главния първо не даде, после повлиян от страничния даде дузпа и накрая след 3-4 мин спорове отново отмени дузпата!!! Е ли е възможно, тази технология да се използва и от хора зад монитори, или не, според вас?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Съдии- Технологии?

Мнениеот Red Warrior » 27 апр 2012 01:08

nikogapak написа:Смятате ли, че съдиите със слушалки в уши, говорят само помежду си, или и с човек извън терена, който да гледа повторения??? Тази мисъл ме наведе днес, когато на мача Валенсия- Атлетико Мадрид, главния първо не даде, после повлиян от страничния даде дузпа и накрая след 3-4 мин спорове отново отмени дузпата!!! Е ли е възможно, тази технология да се използва и от хора зад монитори, или не, според вас?

4-я съдия също има слушалка, така че комуникират и с него. Антон Генов беше казал един път, че той гледа повторенията на монитор при операторите и може да ги информира.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

nikogapak
Контакти:

Мнениеот nikogapak » 27 апр 2012 01:17

Red Warrior написа:
nikogapak написа:Смятате ли, че съдиите със слушалки в уши, говорят само помежду си, или и с човек извън терена, който да гледа повторения??? Тази мисъл ме наведе днес, когато на мача Валенсия- Атлетико Мадрид, главния първо не даде, после повлиян от страничния даде дузпа и накрая след 3-4 мин спорове отново отмени дузпата!!! Е ли е възможно, тази технология да се използва и от хора зад монитори, или не, според вас?

4-я съдия също има слушалка, така че комуникират и с него. Антон Генов беше казал един път, че той гледа повторенията на монитор при операторите и може да ги информира.

Мисля, че нямта право четвъртите съдии...Така стана и 2006 със Зидан, но не признаха тогава!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 апр 2012 08:36

Имат връзка с четвъртия съдия и помощниците,ако има възможност,четвъртия съдия може да гледа на монитор,но решението си остава за главния.
Иначе в цяла България има 8 или 9 такива системи,така че още сме много далеч от истината!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 27 апр 2012 10:45

Обичам Левски написа:Всеки случей е за добро !!

особенно ако зад микрофона са Батков Д Борисов Г Ганчев или някой от техните копой :)

RedMilano
Контакти:

Мнениеот RedMilano » 27 апр 2012 14:06

мисля, че си прав и тази технология може би ще помогне :)

Върни се в “Футбол - Свят”