Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тумба цигани нападнаха болница в Благоевград
кучета, цигани, имам чувството, че сме най-некадърния народ на тоя свят..... с какво можем да се справим като проблем.... и няма кво да се лъжем, нито циганите, нито кучетата са виновни, че сме допуснали държавата ни да е в такова състояние...
[center]
[/center]
[/center]- milen.hristov
- Контакти:
Пияни роми биха до смърт съселянин, скарал им се
Двама пияни роми - чичо и племенник от врачанското с. Остров, пребиха до смърт свой съселянин българин, защото им направил забележка да се държат прилично в кръчмата.
Скандалът станал във вторник вечерта. 49-годишният Стефан Борисов и 22-годишният му племенник Билян Руменов били доста пияни, вдигали голям шум в заведението и обиждали посетителите.
Тогава в кръчмата влязъл местният тракторист Борислав Митков. Пияната ромска компания се заяла и с него. Според местните Стефан имал стара вражда със семейството на Митков, което преди време се опитал да ограби.
Новодошлият 34-годишен мъж направил забележка на ромите да кротуват, собственичката на заведението Пенка Олоева също се опитала да предотврати зараждащия се скандал, но всичко било напразно.
Малко преди 18 ч Митков си тръгнал, без да обръща внимание на подвикванията на пияните си съселяни. Двамата обаче го последвали и му налетели в гръб.
Пръв го атакувал осъжданият за кражби и измами племенник, който повалил на земята Борислав и започнал да го рита. Включил се и чичото, който с един удар в слънчевия сплит го довършил, преди останалите хора в заведението да разберат какво става.
Свидетели на екшъна станали доста хора от махалата, излезли да пазаруват по това време, но никой не посмял да се намеси. Според кмета на Остров Галилей Гръблев в селото са доста наплашени от непрекъснатите набези на циганите и арогантното им отношение към по-възрастните жители.
Убиецът Стефан Борисов се препитавал като повечето от махалата с кражби на метали или от необитаемите къщи в селото. Отскоро бил нает от кметството по програмата за социална заетост, за да отработва получаваните помощи, но бил все недоволен и се карал с останалите работници.
Свидетел на зверския побой успял да звънне на полицията и да повика линейка. Лекарите само констатирали смъртта на младия мъж. Нападателите се опитали да се скрият при свои близки, но бързо били закопчани от оряховските полицаи.
Днес се очаква районната прокуратура в Оряхово да поиска от съда постоянен арест за двамата.
gong/viewtopic.php?f=53&t=104753&st=0&sk=t&sd=a&start=50
Скандалът станал във вторник вечерта. 49-годишният Стефан Борисов и 22-годишният му племенник Билян Руменов били доста пияни, вдигали голям шум в заведението и обиждали посетителите.
Тогава в кръчмата влязъл местният тракторист Борислав Митков. Пияната ромска компания се заяла и с него. Според местните Стефан имал стара вражда със семейството на Митков, което преди време се опитал да ограби.
Новодошлият 34-годишен мъж направил забележка на ромите да кротуват, собственичката на заведението Пенка Олоева също се опитала да предотврати зараждащия се скандал, но всичко било напразно.
Малко преди 18 ч Митков си тръгнал, без да обръща внимание на подвикванията на пияните си съселяни. Двамата обаче го последвали и му налетели в гръб.
Пръв го атакувал осъжданият за кражби и измами племенник, който повалил на земята Борислав и започнал да го рита. Включил се и чичото, който с един удар в слънчевия сплит го довършил, преди останалите хора в заведението да разберат какво става.
Свидетели на екшъна станали доста хора от махалата, излезли да пазаруват по това време, но никой не посмял да се намеси. Според кмета на Остров Галилей Гръблев в селото са доста наплашени от непрекъснатите набези на циганите и арогантното им отношение към по-възрастните жители.
Убиецът Стефан Борисов се препитавал като повечето от махалата с кражби на метали или от необитаемите къщи в селото. Отскоро бил нает от кметството по програмата за социална заетост, за да отработва получаваните помощи, но бил все недоволен и се карал с останалите работници.
Свидетел на зверския побой успял да звънне на полицията и да повика линейка. Лекарите само констатирали смъртта на младия мъж. Нападателите се опитали да се скрият при свои близки, но бързо били закопчани от оряховските полицаи.
Днес се очаква районната прокуратура в Оряхово да поиска от съда постоянен арест за двамата.
gong/viewtopic.php?f=53&t=104753&st=0&sk=t&sd=a&start=50
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Пияни роми биха до смърт съселянин, скарал им се
Боби, го познавах лично, живеехме в съседни къщи като малки.
За каква интеграция да говорим
milen.hristov написа:Боби, го познавах лично, живеехме в съседни къщи като малки.
Това животно не подлежи на интеграция. Считайте така, единствената интеграция за циганина е смъртта!
-
BlueRadiotherapist
- Контакти:
Аз съм лекар и в началото на практиката ми бях 2 години в Спешна помощ.Това бе през 2001-2003.Получавах 210лв месечно.В момента не знам какво получават колегите,но там бе такава месомелачка,че не бих се върнал никога.Чудя се как има още лекари и сестри,които да вършат тази кошмарна работа.
Не знам колко хора трябва да си отидат по такъв начин, за да се надигнем и да смачкаме тая сган веднъж завинаги.
- messi7
- Контакти:
WPWW написа:Не знам колко хора трябва да си отидат по такъв начин, за да се надигнем и да смачкаме тая сган веднъж завинаги.
И аз все се чуда.

Не става въпрос за цигани и не става въпрос за премиер. Трябва на всички да ви е ясно, докато не важат законите за всички винаги ще липсва държавата, независимо какво правим !
Много ги търпим тия мангали, хем са на наш гръб , хем пари им отпускат , а и на всичкото отгоре живеят и в нашата родина. Мисля, че е крайно време да им се покаже откъде изгрява слънцето. Всеки ден все нещо и някого пребиват - ама то се търпи до време . Българина е търпелив , но тръгне ли - няма спиране. Тия мангали много права им дадоха , а и медийте не отразяват , за да има етнически мир. Защо никъде не бе отразен митинга - шествие във В.Търново срещу настаняването на ромите в някакъв квартал? Ама то се търпи , но до време . Очаквам в най - скоро да има шамари и то яки някъде .
Re: Цигани пребиха фермер до смърт
ЕМИЛ написа:мангалите вече прекаляват
Кфо прекаляват, те като виждат че седим и трает ше ни избият до крак. Трябва още при първата им думичка да ядат бой, гнусна сган!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!