Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София 29.04.12 17:45ч.

Мнениеот Синьо сърце » 26 апр 2012 20:59

Morgause написа:
Синьо сърце написа:На клубните стадиони само проблеми-явно няма да стане...След години може би, но не сега. Иначе да, по-различно е на противниковия стадион, аз бях там на всички дербита, в повечето бихме. Но и седалки летяха, табло гърмя, бой с полицията и прочее...
Не сме дорасли.

То и на дербитата в Сърбия се е стигало до убийства, ама пак си играят мачовете на стадионите ;).

На националния я няма тръпката... друго си е да знаеш, че всеки момент може да долети някоя ракета или бомба до тебе :lol: :lol: :lol: (Справка - Герена 2011 година).

Сега най-важното е в неделя да изригнем и 2-те агитки много яко!!! Днес едни приятели ходиха за билети, към този момент са продадени около 1000, като 800 са купени от Армията.

Те нашите ги разпределят фенклубовете, но е много рано още. Билети ще има до последно, повече от 20 000 ( май съм много оптимист), няма да има. Сиреч половината стадион ще е празен, почивни дни са и хората отиват по вили и градини да садят и копат, лошо няма. Аз мислех даже и малкия да водя, но три часа там ще ни подлуди (2,5 годинки), та ще поседи при баба си, а ние дъртите ще идем на мача, пък после ще се почерпим и така. Хубаво време, отборът ти закъсал-как да не идеш! ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 26 апр 2012 21:24

Синьо сърце написа:
Morgause написа:
Синьо сърце написа:На клубните стадиони само проблеми-явно няма да стане...След години може би, но не сега. Иначе да, по-различно е на противниковия стадион, аз бях там на всички дербита, в повечето бихме. Но и седалки летяха, табло гърмя, бой с полицията и прочее...
Не сме дорасли.

То и на дербитата в Сърбия се е стигало до убийства, ама пак си играят мачовете на стадионите ;).

На националния я няма тръпката... друго си е да знаеш, че всеки момент може да долети някоя ракета или бомба до тебе :lol: :lol: :lol: (Справка - Герена 2011 година).

Сега най-важното е в неделя да изригнем и 2-те агитки много яко!!! Днес едни приятели ходиха за билети, към този момент са продадени около 1000, като 800 са купени от Армията.

Те нашите ги разпределят фенклубовете, но е много рано още. Билети ще има до последно, повече от 20 000 ( май съм много оптимист), няма да има. Сиреч половината стадион ще е празен, почивни дни са и хората отиват по вили и градини да садят и копат, лошо няма. Аз мислех даже и малкия да водя, но три часа там ще ни подлуди (2,5 годинки), та ще поседи при баба си, а ние дъртите ще идем на мача, пък после ще се почерпим и така. Хубаво време, отборът ти закъсал-как да не идеш! ;)

Е то и при нас повечето са за фенклубове. Мисля, че ще изкупим полагащите ни се билети. Вярвам, че атмосферата на стадиона няма да е лоша (както беше на последното... ужас беше направо). И 20 000 да има ще е добре :). В сравнение с 1-вия мач, когато имаше към... 10-12 хиляди...
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 26 апр 2012 21:34

Моята прогноза е за X, но... може и "Левски" да бие :-)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 апр 2012 21:41

Е, дано има хора, ако са 20 000 добре...Обаче виж, не знам на колко си години, но си походил на мачове като гледам. Тръпката се изгуби, не е същото. Мен ме болеше корем 2 дни преди дербито, ставах нервен, пък се събирахме, пием по пиене...Дойде денят на мача, купим каси бира, мезе-осигурили сме транспорт и шофьор, пък го мислим-кой и как ще играе, ще стане ли нашата или не... Никога не съм подценил противника в този мач-може после да сме били с разлика, но преди мача се е мислело по друг начин. Сега е друго. Дори и прогноза не мога да дам, ще е нереална. Каквото и да кажеш, все ще е глупаво, но все някоя глупост ще излезе вярна. Не бих се учудил на червена победа, нито на синя с разлика. Или пък хикс-все са реални. А след мача изглеждат глупаво, защото само една е истина. Ще видим в неделя.
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 26 апр 2012 21:52

Синьо сърце написа:Е, дано има хора, ако са 20 000 добре...Обаче виж, не знам на колко си години, но си походил на мачове като гледам. Тръпката се изгуби, не е същото. Мен ме болеше корем 2 дни преди дербито, ставах нервен, пък се събирахме, пием по пиене...Дойде денят на мача, купим каси бира, мезе-осигурили сме транспорт и шофьор, пък го мислим-кой и как ще играе, ще стане ли нашата или не... Никога не съм подценил противника в този мач-може после да сме били с разлика, но преди мача се е мислело по друг начин. Сега е друго. Дори и прогноза не мога да дам, ще е нереална. Каквото и да кажеш, все ще е глупаво, но все някоя глупост ще излезе вярна. Не бих се учудил на червена победа, нито на синя с разлика. Или пък хикс-все са реални. А след мача изглеждат глупаво, защото само една е истина. Ще видим в неделя.

Аз може и да пиша разни глупости по форумите и да се надъхвам, но винаги си имам 1 на ум, не си мисли, че не съм страдал след загуби от вас. Не съм на фен на ЦСКА от 1-2 години, а от 12-13 вече (на 18 съм иначе), ходя по мачове от 3 години по редовно, по рано само с бащами съм ходил. От както ходя по мачове с приятели, не с баща ми, винаги съм в Сектор Г. В неделя пак ще бъда там, и тръпката при мен я има. Още от сега почвам да сънувам мача... просто нямам търпение да дойде! Само на едно дерби съм видял на живо с очите си над 20 000 хиляди, когато ни бихте 2:0 през 2009-та... тогава имаше страшно много публика на стадиона. Незнам колко ги изкараха като бройка, но според мен имаше към 30 000.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 26 апр 2012 21:56

Синьо сърце написа:Е, дано има хора, ако са 20 000 добре...Обаче виж, не знам на колко си години, но си походил на мачове като гледам. Тръпката се изгуби, не е същото. Мен ме болеше корем 2 дни преди дербито, ставах нервен, пък се събирахме, пием по пиене...Дойде денят на мача, купим каси бира, мезе-осигурили сме транспорт и шофьор, пък го мислим-кой и как ще играе, ще стане ли нашата или не... Никога не съм подценил противника в този мач-може после да сме били с разлика, но преди мача се е мислело по друг начин. Сега е друго. Дори и прогноза не мога да дам, ще е нереална. Каквото и да кажеш, все ще е глупаво, но все някоя глупост ще излезе вярна. Не бих се учудил на червена победа, нито на синя с разлика. Или пък хикс-все са реални. А след мача изглеждат глупаво, защото само една е истина. Ще видим в неделя.

Ако мен ме питаш, аз гледам футбол от края на 70-те... И помня включването на Гиби като юноша и целия онзи отбор на Шпайдела от 80-те . Аватарът ми не е случаен. Емоционално съм свързан с "Левски". Лошото е, че те правят всичко възможно да ме... откажат, но... "кръвта вода не става". Наистина, и дядо ми беше, и баща ми е левскар...

Да видим какво ще стане в неделя...

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 апр 2012 22:15

Bobby1177 написа:Ако мен ме питаш, аз гледам футбол от края на 70-те... И помня включването на Гиби като юноша и целия онзи отбор на Шпайдела от 80-те . Аватарът ми не е случаен. Емоционално съм свързан с "Левски". Лошото е, че те правят всичко възможно да ме... откажат, но... "кръвта вода не става". Наистина, и дядо ми беше, и баща ми е левскар...

Ами и аз оттогава горе-долу, макар да съм бил мъничък в тези години, но имам доста спомени. На аватара виждам Гибона, едно нещо здраво ми се е запечатало в съзнанието-на онзи мач 84, дето се решаваше титлата, аз бях малък пубер и за пръв път сам на дерби! Та първо Емо Спасов някъде от Сточна гара, а после Гиби я пусна ама много мазно край Велинов! И първата бомба гръмна, докато топката още не беше във вратата! Ей, голям кеф беше!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ ЗА ДЕРБИТО!

Мнениеот Синьо сърце » 26 апр 2012 22:18

baerba1995 написа:
ultralevski написа:днеска всички на тренировката!

СИНИ приятелки, 1:2 и отивате да ... :) пък после ще съжалявате за многото изгубени средства по тези "звезди", които даже в Европа не можаха да ви класират!

Ти не бързай, че след месец не се знае каква ще да е картинката, ама хич не се знае...

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 26 апр 2012 22:25

Синьо сърце написа:
Bobby1177 написа:Ако мен ме питаш, аз гледам футбол от края на 70-те... И помня включването на Гиби като юноша и целия онзи отбор на Шпайдела от 80-те . Аватарът ми не е случаен. Емоционално съм свързан с "Левски". Лошото е, че те правят всичко възможно да ме... откажат, но... "кръвта вода не става". Наистина, и дядо ми беше, и баща ми е левскар...

Ами и аз оттогава горе-долу, макар да съм бил мъничък в тези години, но имам доста спомени. На аватара виждам Гибона, едно нещо здраво ми се е запечатало в съзнанието-на онзи мач 84, дето се решаваше титлата, аз бях малък пубер и за пръв път сам на дерби! Та първо Емо Спасов някъде от Сточна гара, а после Гиби я пусна ама много мазно край Велинов! И първата бомба гръмна, докато топката още не беше във вратата! Ей, голям кеф беше!

Хах, аз пък помня първото ми дерби - ЦСКА 1:0 Левски на армията... когато вкарахме още в 1-вата минута, тогава стадиона буквално изригна... такъв шум не бях чул никога през живота си, даже си спомням, че се стреснах много :lol: След това Милен Петков изпусна дуспа... въпреки, че беше равностоен мач.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

joro bad

Мнениеот joro bad » 26 апр 2012 22:43

Синьо сърце написа:

Горе-долу от тогава ходя и аз(82-83год.). Беше ми смешно как срещу нашият сектор имаше един рейс фенове и 3-4 поделения войничета! :lol: А относно нашите дядовци и бащи, поклон. Нашите розови приятелки, немогат да се похвалят с такъв факт, поради простата причина, че им трябва още 40-50 години съществуване! :idea: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”