За коментаторите по родните телевизии

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: За коментаторите по родните телевизии

Мнениеот ehh » 26 апр 2012 20:54

turbogena написа: 8-)
Гледайте от 1:10 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Как от 1:10, още от самото начало е супер култово :mrgreen: Това е един от малкото моменти, в които Петела е бил емоционален.
А иначе Петела е уникат - успява да издразни толкова много поколения футболни запалянковци. Бяхме го позабравили, но с хейтърския си коментар на мача Локо Сф - Левски напомни за себе си.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 26 апр 2012 20:57

И аз съм фен на Петела. :mrgreen: Той успя да ме накара да забравя за вувузелите на световното 2010 и да слушам уникалните му метафори. :mrgreen:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 26 апр 2012 21:03

Сега се сещам- този, който коментира аржентинското по Ринг също може да се причисли към добрите български коментатори. Прави впечатление, че има доста добри познания за играчите, които играят в непопулярно за България първенство като аржентинското. Тембърът му не е дразнещ, не изпада в истерични кризи като Смукачев при опасни положения и голове, но въпреки това все пак повишава леко децибелите, както подобава, когато се случва нещо интересно на терена.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 26 апр 2012 21:05

За мен най-добрите футболни коментатори са тези на Европспорт 2 ! Всъщност на евроспорт всички коментатори са добри. Само Боби Борисов от другите телевизии става, въпреки че си му личи, че е от Юнайтед.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 26 апр 2012 21:06

Без име написа:За мен най-добрите футболни коментатори са тези на Европспорт 2 ! Всъщност на евроспорт всички коментатори са добри. Само Боби Борисов от другите телевизии става, въпреки че си му личи, че е от Юнайтед.

Боби Борисов е заклет фен на Арсенал бе. :geek:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 26 апр 2012 21:08

OldTrafford написа:
Без име написа:За мен най-добрите футболни коментатори са тези на Европспорт 2 ! Всъщност на евроспорт всички коментатори са добри. Само Боби Борисов от другите телевизии става, въпреки че си му личи, че е от Юнайтед.

Боби Борисов е заклет фен на Арсенал бе. :geek:

Да де, обърках се.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 26 апр 2012 21:10

Синьо сърце написа:Ех, да имаше начин да си гледаме ШЛ с атмосфера, но без коментара... Онзи ден това животно на Барса-Челси виеше на умряло, все едно краят на света идва, като отпаднат богопомазаните синьо-червени, жалка история...Аз пък много се кефя на финала-никой не ги бръснеше за слива и двата отбора, в страните си са назад яко, но един от тях ще е Европейски шампион! Надявам се да са сините, защото им симпатизирам, но и германците ако победят, няма да е незаслужено и ще ги поздравя! Ето такъв мач се гледа с кеф и много бира, нали натриха мутрите на вечните претенденти и фаворити, халал да е...Ако можеше и на двата отбора да дадат купата-супер, но не може.

:oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 26 апр 2012 21:11

Изображение

fuuuuuuuuuuu
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 апр 2012 21:39

OldTrafford написа:Изображение

fuuuuuuuuuuu

Ха-ха, да бе :) Ако жена му го прочете това, Боби ще спи три дни на дивана в хола или на черджето пред вратата :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 26 апр 2012 21:40

За мен Димата като екип са на много добро ниво за България , но им падна нивото в последно време сравнение с преди 3-4 години. От Ринг най-много ми харесва Стефан Стефанов,а Евроспорт много ми допада тяхната двойка коментатори. Канал 1 са под всякаква критика същото важи и за двамата които коментират ШЛ. Иначе това което се набива на очи е,че в при нас липсва обективното гледане на мача каквото има примерно в другите страни. Смисъл на мач между английски и германски отбор коментаторите от двете страни няма да обръщат внимание само на техните отбори и ще коментират и по-скоро ще се мъчат да коментират безпристрастно. Но при нас вероятно нещата стоят по-друг начин, защото сме малка държава и по този начин храним егото си.

Върни се в “Футбол - Свят”