Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот LaRgO » 26 апр 2012 15:03

blue avalanche написа:"Не един, а два трансфера е на път да направи в „Левски" през лятото агентът Лъчезар Танев.

След като е почти сигурно завръщането при „сините" на Станислав Ангелов-Пелето, на „Герена" може да се озове още един позабравен национал - Чавдар Янков. „24 часа" научи, че юношата на „Славия" е опция за отбора, който ще прави новият треньор на „Левски" Илиан Илиев.

През лятото 28-годиш-ният Янков, както Пелето, ще стане свободен агент. Дотогава футболистът, който може да играе на всички постове в халфова-та линия, е собственост на украинския „Металург" (Донецк).

Той се завърна там, след като изкара цялата 2011 г. под наем в руския „Ростов". Янков обаче не е играл от миналото лято, когато скъса ахилесово сухожилие. Полузащитникът вече тренира със съотборниците си в „Металург", но все още не е записал минути в официален мач."

Ооооо не, не, не ,не, не ,не ,не, не, не, за Бога, не!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дано да не е вярно. Изображение

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 26 апр 2012 15:28

ehh написа:Пак ли това връщане на играчи? Нали ВЕЧЕ пробвахме с Мечо и Топузаков?

Като че ли продължаваме с познатата стратегия. Донесла ни толкова провали. Ще продължаваме с т.нар. нулеви сезони. Понякога може и да влезем в ЛЕ.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 26 апр 2012 16:34

да не забравите Томашич и Киловати :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 апр 2012 19:04

Пламен Илиев: Мачкай прасетата!

Капитанът на Левски призова феновете за пълна мобилизация

Капитанът на Левски Пламен Илиев изригна срещу ЦСКА дни преди вечното дерби. Вратарят е публикувал статус в своя Фейсбук с призива "Мачкай прасетата….".

Фоновата му снимка пък е кадър от агитката на сините. "Левски или смърт!".

Припомняме ви, че само преди ден и Владимир Гаджев се заяде с вечния враг, пишейки: В неделя всички, без изключения и оправдания! Розовите са си повярвали нещо, нека им покажем, че София е само синя“.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 26 апр 2012 20:06

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xwgHXZ-oaTE&feature=g-u-u[/youtube] 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 26 апр 2012 20:50

Пичове, много искам да възстановим стария транспарант "Левски, ти си всичко за нас". Дълги години беше на сектор Б, мисля и през приказните 2005 - 2006 г.

Готов съм да възстановя разходите за изготвянето му, само не знам къде и кой може да го направи. Пишете ми, ще се отзова.

САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 апр 2012 21:11

Bobby1177 написа:Пичове, много искам да възстановим стария транспарант "Левски, ти си всичко за нас". Дълги години беше на сектор Б, мисля и през приказните 2005 - 2006 г.

Готов съм да възстановя разходите за изготвянето му, само не знам къде и кой може да го направи. Пишете ми, ще се отзова.

САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

А пък ако знаеш по какъв нелеп начин го загубихме... :shock: :shock: :shock:
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 26 апр 2012 21:30

Синьо сърце написа:
Bobby1177 написа:Пичове, много искам да възстановим стария транспарант "Левски, ти си всичко за нас". Дълги години беше на сектор Б, мисля и през приказните 2005 - 2006 г.

САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

А пък ако знаеш по какъв нелеп начин го загубихме... :shock: :shock: :shock:

Аз съвсем сериозно - дай да го възстановим...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 апр 2012 00:34

terata написа:
milen.hristov написа:
ralka_levskarka написа:Тренировката на Левски, която се проведе на стадион „Героги Аспарухов“ бе съпътствана от фиеста, която направи част от агитката на „сините“. Около 300 запалянковци на тима от „Герена“ бяха в сектор А на съоръжението и наблюдаваха част от заниманието, водено от старши треньора Ясен Петров.

Ултрасите огласиха стадиона с песни насочени най-вече към предстоящия мач между Левски и ЦСКА. Те опънаха четири знамена като на едното пише: „Левски или смърт“, а друго бе с лика на Георги Иванов с маска на лицето.

Футболистите и треньорския щаб поздравиха агитката и започнаха своята тренировка. Запалянковците прибегнаха до посещението на тази тренировка най-вече, за да приповдигнат духа на отбора преди сблъсъка с армейците.

Очаквайте видео от фиестата на „сините“ фенове!

Toчно с лика на човека съсипал клуба ли трябва да има плакати, другият път да има плакати на Стоичков, Пенев и т.н.

Милене, не бъркай футболиста Георги Иванов с треньора и директора Георги Иванов. Като футболист Гонзо беше голям и ни е донесъл не малко радост. За съжаление като ръководител беше пълна скръб, но това нищо общо с изявите му на терена. Прояви поне малко уважение към играча Гонзо. Сигурен съм, че доста си скачал от радост когато наказваше ония

Kълнял съм се в него, никога не съм го отричал. НО след тези 3 години поне още толкова не трябва да бъде споменаван и показван, просто дразни хората.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 апр 2012 00:35

blue avalanche написа:"Не един, а два трансфера е на път да направи в „Левски" през лятото агентът Лъчезар Танев.

След като е почти сигурно завръщането при „сините" на Станислав Ангелов-Пелето, на „Герена" може да се озове още един позабравен национал - Чавдар Янков. „24 часа" научи, че юношата на „Славия" е опция за отбора, който ще прави новият треньор на „Левски" Илиан Илиев.

През лятото 28-годиш-ният Янков, както Пелето, ще стане свободен агент. Дотогава футболистът, който може да играе на всички постове в халфова-та линия, е собственост на украинския „Металург" (Донецк).

Той се завърна там, след като изкара цялата 2011 г. под наем в руския „Ростов". Янков обаче не е играл от миналото лято, когато скъса ахилесово сухожилие. Полузащитникът вече тренира със съотборниците си в „Металург", но все още не е записал минути в официален мач."

Е тоз вече не знам за какво ще ние, но като се чува кой прави част от селекцията зад гърба на Илиан

Върни се в “Левски”