За коментаторите по родните телевизии

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

За коментаторите по родните телевизии

Мнениеот rakiQ » 26 апр 2012 18:36

Нека в тази тема пишем възмущения,похвали,кой ви дразни най-много и всичко останало за родните коментатори.

Най-противния ми коментатор е т.нар. Петел - Петър Василев.Коментарите на тоя човек са адски скучни, битови, постни и т.н. до безкрай и имам чувстовто, че коментира не от стадиона, а от някое кръчме с приятелите по чашка.Лошото е, че въпросния човечец се има за спортен капацитет и освен футбола коментира със същия "успех" и бокс, борба, моторспорт и т.н. та заради него Канал 1 губи и нефутболните фенове, а като цяло феновете на спорта.
На второ място слагам виднят представител на коментаторската школа на бай Петьо-Петела, а именно Борис Касабов, който е наследил почти всички качества на учителя си Петльо, само дето коментира с по-голямо напрежение и хъс.Въпреки това на мен лично също ми е адски скучен и се изморявам докато гледам досадното му бърборене и заучени фрази.Друг минус е, че не умее да си крие клубните пристрастия и от 100 километра си личи, че е върл левскар.
И на трето място ще сложа новото попълнение Никола Ибришимов, който бие по скучен коментар дори по-горе споменатите си учители.Петела добре го е обработил за да е сигурно, че и занапред ще има кой да тормози зрителите със заспал и заучен коментар, без капка емоция.
Пред тия титани на футболния коментар, Алекси Сокачев и СиЕ изглеждат като носители на Оскар.Дори мразеният от много народ Ивайло Ангелов ми е впъти по-симпатичен, въпреки че доста отнесен и той, но поне може да му се посмее човек.

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: За коментаторите по родните телевизии

Мнениеот milan199440barca » 26 апр 2012 18:42

Харесвам коментарите на Асен Спиридонов в снукъра. Много съжалявам за инж. Иван Тенчев, че не коментира вече Формула 1. Във футбола всички са маскари. Има само един добър, който коментира Бундеслигата по Евроспорт. Не му знам името, но той коментира добре. Преди харесвах Касабов, но и той почна да се олива. Така че го отстранявам в елиминатуарната фаза ;)
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 26 апр 2012 18:50

Камен Станчев по Евроспорт. Няма такъв просто. Нещо като Димитър Пенев на колоезденето :)

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 26 апр 2012 18:51

Най-харесвам коментарите от футбола на Борислав Борисов :oops:Най мразя да коментират Ивайло Ангелов и тоя дето коментираше преди френското по Диема 2..От тандемите най-харесвам коментаторите от Бундеслигата на Иван Тишански и Георгиу Филипов.А Делов и Сокачев са ми толкоз омръзнали че изобщо не им слушам глупостите..
От другите спортове любим коментатор ми е Йордан Божинов когато коментира НБА,снукър ,тенис..Любим тандем са ми Евгени Ставрев и Камен Станчев. ;)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 26 апр 2012 18:53

8-)

За мен №1 бяха коментаторите от бившето радио "Гонг" ! Най-много разбират от футбол, интелигентни са и правеха обективни коментари, което е много важно. Въпреки, че повечето са левскари след провал на Левски съм чувал убийствено критични коментари. В радио "Гонг" нещата се наричаха с истинските им имена. Жалко, че вече го няма ! :(
Томислав Русев, Вальо Грънчаров, Ники Александров ... Абе, всичките са добри !
За останалите, колкото и да ми се иска да дам положителна оценка - не мога. Борис Касабов направи незабравими коментари в онова велико футболно лято на 94-та в САЩ. И толкоз .. От тогава насам надолу ...
В Диема и Нова Спорт има много интелигентни момчета, но или не разбират от футбол, или са безкрайно пристрастни в коментарите си.
Правят ми добро впечатление анализите на Боби Борисов. Разбира я играта и поне се стреми да е обективен, нищо че е фен на Арсенал. Чете много и разполага с богата информация.
Като цяло обаче коментарите на Николай Колев-Мичмана много ми липсват ... :(

Изображение

Николай Колев - Мичмана (1932-2004)
Изображение

"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 апр 2012 18:54

На първо място онези с пискливите гласчета дето коментират в интернет нашите мачове, няма други толкова дразнещи същества.
На второ място Диема троловете на чело с ББ.
На трето място Илиян Енчев с опитите му да налага мнението си и каже ли на бялото черно дори сам да вижда, че греши никога не отстъпва.

Тези са ми в графа противни.
Изображение

haha

Мнениеот haha » 26 апр 2012 18:56

Евгени Ставрев от Евроспорт най ми харесва как коментира.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Yashin
Контакти:

Мнениеот Yashin » 26 апр 2012 18:57

За мен най-тъпите коментатори са тези, с дразнещ тембър. Някои мрънкат под носа си и когато има гол няма никаква емоция, ебати коментатора! Има някои такива екземпляри от Ринг/Аматьор БГ i TV7. Иначе за мен най-добрите коментатори са Борислав Борисов и Георги Драгоев. Също така има и един от ТВ +, който коментираше повечето мачове от Испания и Италия. С много ясна дикция и хубав коментар.
Спортната редакция на Канал 1 е пълна трагедия, начело с Манченко и Ибришимов.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 26 апр 2012 18:58

На мен любимият ми коментатор е - Георги Попвасилев, жалко, че коментира рядко. Изключителна личност.

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 26 апр 2012 18:59

Най ме дразни Смукачев с коментара на ШЛ, няма такъв истеричен досадник просто!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Върни се в “Футбол - Свят”