Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Заловиха фенове на Левски с 46 танкови димни гранати!

Мнениеот gilento93 » 26 апр 2012 14:03

ehh написа:Аз съм боравил с военни димки. Не си спомням в казармата да са ни казвали, че можели да гърмят :?

Не си в крак с модата чиче.Тези сигурно са някаква нова разработка на американците. :lol: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 26 апр 2012 14:09

е,значи все още не са открили базукито :lol: :lol: :lol:
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 апр 2012 14:11

ehh написа:Аз съм боравил с военни димки. Не си спомням в казармата да са ни казвали, че можели да гърмят :?

важно е да изплашиме ЦСКА .Ама от това което гледам в темете са напълнили гащите вече :lol: :lol:

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 26 апр 2012 14:17

ЕМИЛ написа:

важно е да изплашиме ЦСКА .Ама от това което гледам в темете са напълнили гащите вече :lol: :lol:

От фенове като теб ли? Дето даже и на дербито няма да те пуснат, ако си без придружител. :lol:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 апр 2012 14:20

gilento93 написа:

Не си в крак с модата чиче.Тези сигурно са някаква нова разработка на американците. :lol: :mrgreen: :lol:

Благодаря, че ме състари. Обидих се като госпожица :lol:

Колкото до разработката - нищо чудно. Ние явно сме боравили със сигурните и безопасни боеприпаси от Източния Блок :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 апр 2012 14:21

Егати и дербито без димки и бомби... :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 26 апр 2012 14:21

ЕМИЛ написа:
bigbonusprize написа:Пълна мобилизация! :lol: В неделя ще е истинско дерби...

ще напълним стадиона .просто да не им се вярва на полицията

:lol: :lol: :lol:

Пиро маняци, по-полека :lol: :lol: :lol:
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 26 апр 2012 14:22

Синьо сърце написа:Егати и дербито без димки и бомби... :)

Полицията е разрешила факли, не е нужно да се тровим с димки, а бомбите са въздух под налягане. Нито е красиво, нито е газарско - пълно смехотрия. Факлите поне изглеждат добре и става яка хореография. Сигурен съм, че дербито ще е на 6 и ЦСКА ще победи ;).

P.S. Мислите си, че ни плашие от димки и бомби? Все едно ние не сме пускали... :lol: :lol: незнам кои ги беше страх през 2001-ва да си идат на стадиона, щот половината беше червен.
Последна промяна от Morgause на 26 апр 2012 14:24, променено общо 1 път.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 26 апр 2012 14:29

vonite im wikat gram4eta
gyrmi zdravo i pu[i zdravo ;)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 26 апр 2012 14:33

ВИЖТЕ ИНФОРМАЦИЯТА РАЗПРОСТРАНЕНА ОТ ПРЕСЦЕНТЪРА НА МВР:

Спецакцията е проведена от служители на „Борба с организираната престъпност“ в СДВР и полицаи от звеното „Хулиганство, екстремизъм и спортни мероприятия”

Преди месец антимафиотите стигнали до информация, че двама столичани имат намерение да внесат пиротехнически изделия, които да възпламенят по време на предстоящата в неделя футболна среща „Левски - ЦСКА”. Оказало се, че единият от тях – П.Т. /25 г./, е известен на полицията за футболно хулиганство. При разследването те стигнали и до съучастника му – И.И. /32 г./, за когото получили данни, че изработва в жилището си самоделни пиротехнически изделия. Според информацията П.Т. трябвало да снабди производителя с необходимите материали за изработването на бомбичките.

Специализираната полицейска операция била реализирана след внимателно планиране и наблюдение на адрес в ж.к.”Надежда”, където живеел И.И. Скоро полицаите забелязали пристигането на лек автомобил „Ситроен Берлинго”. Те изчакали слизането на П.Т. и на шофьора А.В. /24 г./ - футболен фен на столичен клуб, и ги задържали. Минути по-късно в полицейския капан попаднал и И.И., който тъкмо излизал от входа на кооперацията. Със съдействието на експерти от Специализирана дирекция „Оперативно-технически операции” е извършено претърсване на автомобила, в който са открити 46 танкови димни гранати и четири полиетиленови плика с прахообразни вещества. Иззети са и мобилните телефони на заловените мъже.

Тримата са задържани с полицейска мярка за 24 часа във Второ районно управление, експерти ще установяват съдържанието на намерените прахообразни вещества. По случая се води досъдебно производство, разследващият екип продължава работата по документирането му.

Върни се в “Левски”