[center]Антон Карачанаков стана футболист на месец март[/center]
[center][wrapimg=]http://www.gong.bg/uploads/news_images/201204/photo_verybig_266831.jpg[/wrapimg][/center]
Днес младата надежда на ЦСКА Антон Карачанаков получи наградата си за футболист на месец март в традиционната анкета на Пресклуб "България".
Карачанаков спечели в конкуренцията на Михаил Венков (Локомотив Пловдив), Иван Цветков (Левски), Жуниор Мораеш (ЦСКА) и Христо Янев (Литекс). Той категорично бе определен за номер едно, след като получи16 гласа от спортните журналисти, на второ място остана Венков с 4 гласа, следван от Янев с 3 гласа, а по 2 гласа получиха Цветков и Мораеш.
"Искам да благодаря на момчетата от отбора, които ми помогнаха за тази награда, на треньорите, че ми гласуваха доверие, на публиката - за подкрепата. Искам също така да похваля лидера на нашият отбор Тошко Янчев, който винаги ме е подкрепял", каза Карачанаков при награждаването си.
На въпрос какво очаква от предстоящото Вечно дерби с Левски, което ще бъде първо за него, той отговори, че ще може да говори повече по тази тема след мача.
"Не сме се успокоили, че вече сме спечелили титлата, имаме още пет мача до края. Ние обаче сме ЦСКА и не се страхуваме от никого.
Не съм се променил, откакто дойдох в ЦСКА от Пирин. Не се чувствам по-различно, все същият съм си. Все още не съм постигнал нищо, имам още много да уча.
Всеки иска да играе в голям отбор като ЦСКА, иначе аз симпатизирам на Милан", каза ще Антон Карачанаков.
На пресконференцията присъства и пресаташето на ЦСКА Иван Ченчев, който припомни на медиите, че ЦСКА няма да има медийни изяви преди Вечното дерби с Левски в неделя и това е окончателното решение на клуба.
Единствената информация ще бъде дадена от старши треньора Стойчо Младенов на традиционния му брифинг преди всеки мач от първенството, който ще се проведе в четвъртък (26 април).
Официална фен-тема на Антон Карачанаков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Официална фен-тема на Антон Карачанаков
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Карачанаков ляга под ножа, ЦСКА трепери и за Румен Трифонов
Младата звезда на ЦСКА Антон Карачанаков трябва да бъде опериран веднага след края на сезона. Причината е футболна болест, която мъчи повече от месец крилото. Карачанаков стиска зъби, играе с болки и обезболяващи, което видимо се отразява и на формата му.
Треньорът Стойчо Младенов непрекъснато хвали 20-годишния голмайстор за мъжеството му. Именно от Карачанаков се очаква да изригне в мачовете с „Литекс" и с „Лудогорец". Най-вероятно селекционерът на младежите Михаил Мадански също ще има думата за операцията на Карачанаков. На 31 май България играе кръстопътен мач срещу Шотландия. За първи път от много години младежите имат шанс за класиране на еврофиналите, а нападателят от Ново Делчево е титуляр.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
ЦСКА без една от звездите си срещу Литекс и Лудогорец
ЦСКА получи пореден удар, който може да разлкати отбора преди мачовете с Литекс и Лудогорец. Контузията на таланта Антон Карачанаков се е оказала по-сериозна и той трябва да се оперира веднага. Бившият играч на Пирин, който е един от голмайсторите на "червените" през пролетта, страда от футболна болест, но лекарската диагноза е, че оперативната намеса не може да се отложи за след края на сезона и Карачанаков веднага трябва да постъпи в болница. Това са показали последните прегледи, които са били заради силните болки на играча.
Все още не е ясно дали талантът от Ново Делчево ще бъде опериран в клиниката "Аджъбадем" в Истанбул, която е спонсор на клуба, или в София.
Карачанаков е мъчен от травмата повече от месец, като пропусна мача с Ботев (Враца), а срещу Миньор бе заменен в началото на второто полувреме. В негово отсъствие се очаква мястото му на лявото крило на атаката да бъде заето от Джорджиан Паун. Румънецът бе най-добрият футболист на ЦСКА в Перник и раздвижи играта на отбора, скед като влезе като резерва.
лоша новина....
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- Udoji90
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:ЦСКА без една от звездите си срещу Литекс и Лудогорец
ЦСКА получи пореден удар, който може да разлкати отбора преди мачовете с Литекс и Лудогорец. Контузията на таланта Антон Карачанаков се е оказала по-сериозна и той трябва да се оперира веднага. Бившият играч на Пирин, който е един от голмайсторите на "червените" през пролетта, страда от футболна болест, но лекарската диагноза е, че оперативната намеса не може да се отложи за след края на сезона и Карачанаков веднага трябва да постъпи в болница. Това са показали последните прегледи, които са били заради силните болки на играча.
Все още не е ясно дали талантът от Ново Делчево ще бъде опериран в клиниката "Аджъбадем" в Истанбул, която е спонсор на клуба, или в София.
Карачанаков е мъчен от травмата повече от месец, като пропусна мача с Ботев (Враца), а срещу Миньор бе заменен в началото на второто полувреме. В негово отсъствие се очаква мястото му на лявото крило на атаката да бъде заето от Джорджиан Паун. Румънецът бе най-добрият футболист на ЦСКА в Перник и раздвижи играта на отбора, скед като влезе като резерва.
лоша новина....
То си личеше, че Карачанаков в последените мачове изпитваше някакви затруднения в играта си - явно е било от травмата. Убеден съм, че Паун ще го замести подобаващо.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Паун е приличен играч, но мястото му не е на крилото, защото не е бърз като Карачанаков. По-добре Костов да застане там, а Паун да влезе в центъра зад Мораеш, защото има добра техника и добър пас.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Много лошо за Карачаначето,а и ние оставяме без никаква опция на пейката.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
vaskonti написа:Паун е приличен играч, но мястото му не е на крилото, защото не е бърз като Карачанаков. По-добре Костов да застане там, а Паун да влезе в центъра зад Мораеш, защото има добра техника и добър пас.
костов би бил още по слаб на фланга. помниш ли го в пирин, беше си чист централен нападател. бърз е, и според мен стойчо не му е намерил мястото / зад нападателя /, но пък няма как да измести мораеш от върха. знам само че е хубаво да го налага стойчо защото момчето е прилично и възпитано и ще даде много на ЦСКА
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:vaskonti написа:Паун е приличен играч, но мястото му не е на крилото, защото не е бърз като Карачанаков. По-добре Костов да застане там, а Паун да влезе в центъра зад Мораеш, защото има добра техника и добър пас.
костов би бил още по слаб на фланга. помниш ли го в пирин, беше си чист централен нападател. бърз е, и според мен стойчо не му е намерил мястото / зад нападателя /, но пък няма как да измести мораеш от върха. знам само че е хубаво да го налага стойчо защото момчето е прилично и възпитано и ще даде много на ЦСКА
Така е, но ако трябва да се избира между него и Паун за фланга, по-добре е Костов, точно защото е бърз. Паун се мъчи на крилото и това се вижда, въпреки, че очевидно и се старае. А Паун очевидно е доста техничен и има поглед върху играта и може да раздава добри пасове, като в това отношение е доста по-добър от Костов. Другият вариант за крило е Якимов, който пък освен че е бърз, е и доста борбен, а такъв тип играчи ще са нужни в тези два мача.
[center]I'll be the savior of you all
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Официално: ЦСКА без Карачанаков до лятото на 2013 година
За огромно съжаление на спортно-техническия щаб на ЦСКА, първоначалните прогнози и опасения за тежка контузия на Антон Карачанаков се сбъднаха.
След прегледите тази сутрин стана ясно, че играчът на „червените“ пропуска целия оставащ сезон. Причината – скъсани предни кръстни връзки. Всеки момент ще бъде извършена и операцията на младока.
Карачанаков бе фаулиран в края на първото полувреме в мача срещу Левски от Дъсти Мюлдер. По този начин Стойчо Младенов се лишава от един от основните си титуляри.
тоя му направи 4 фала за полувин час

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!