shotgun blues написа:Не съм съгласен
Умората ли е причина в първият мач в ЛОНДОН Барселона да удари греди и да изпусне такива положения ...просто не вкараха ...на реванша първото полувреме можеха да вкарат 4/5 гола ,като МЕСИ изпусна 2 пъти отлични положения и второто ако беше бил дузпата няколко сантиметра по-надолу ,сега коментарите щяха да са "Барселона не си даде зор в ЕЛ КЛАСИКО ,за да постигне целта си да защитата трофея в ШЛ "просто не си вкараха положенията и затова отпаднаха,а не заради умора .
Реал Мадрид,сравнете 4 им мача с ЦСКА и Апоел с двата срещу Байерн Мюнхен ...ами мачовете с руснаците и кипърците си бяха разходки - в четири мача съперниците на мадридчани се страхуваха да минат центъра ,много са се изморили нали ...........Умората ли е причина германците да изглеждат по-добри и в двата мача ...след загубата от ДОРТМУНД играли в 1/2 мача с резервите и какво ? Ами те са на финал за купата на ГЕРМАНИЯ ,явно са играли някой и друг мач в + за да са там ...
Колегата ме изпревари.И аз щях да кажа същото.И да добавя,Робен ако бе пропуснал дузпата,какво ставаше?При дузпите,Реал да бяха пропуснали,една по-малко от Байерн,какво ставаше?Това да не е бг футбола?