Трябвали картоните да отпадат за финалните мачове?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трябвали картоните да отпадат за финалните мачове в евротурнирите?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Трябвали картоните да отпадат за финалните мачове?

Мнениеот Lyubooo » 26 апр 2012 07:22

и аз се бях замислил за тия картончета, слад като видях как се обезкърви състава на Челси, и най вече заради пресиления червен картон на Тери!
НО!!!
тази идея за чистене на картоните си е истински булшит или поредната проява на мека китка в една мъжка игра, която най-вече е и отборна!!!
да не говорим че става дума за турнир!!! даже чистенето на картоните след груповата фаза си е престъпление спрямо самата надпревара!
ДРУГОТО е че май забравяте за какво се вдигат картони!?! вдигат се за некоректна и неспортменска игра на футболистите! а сега помислете какво ще стане в двата полуфинала, ако на футболистите им е разрешено да играят неспортменски и некоректно!?!

а после са замислете аджеба защо сте фенове на разни отбори, заради Меситата и Роналдовците в тях или заради целия отбор!?! защото ако сте от първата група, то сте фенки, а ако сте от втората група, то сте фенове!!!
това го казвам за да напомня на разни примадони, че отборите си имат резервни скамейки, на които седят футболисти, а не само имена, които запълват състава! че ФУТБОЛА е отборна игра, а турнирите се отъждествяват като битки, а в битките винаги има жертви! само по филмите на края всичките добри са в пълен състав!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 26 апр 2012 08:25

Твърдо съм ЗА ,да отпаднат.Все пак това е финал за ШЛ, за някои футболисти друг такъв шанс няма да има!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 апр 2012 08:48

greenlandia написа:Твърдо съм ЗА ,да отпаднат.Все пак това е финал за ШЛ, за някои футболисти друг такъв шанс няма да има!

ами щом си ЗА искам да те питам кога резервите ще получат шанс за изява ?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 апр 2012 10:05

Твърдо ДА отпаднат, но футболистът да консумира наказанието си в следващия турнир, или ако това на практика е невъзможно, по някакъв друг приемлив начин. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 26 апр 2012 10:11

greenlandia написа:Твърдо съм ЗА ,да отпаднат.Все пак това е финал за ШЛ, за някои футболисти друг такъв шанс няма да има!

Така е. Това е един от последните шансове на Тери да вдигне трофея в ШЛ, но няма да играе :(
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 26 апр 2012 10:12

W84me написа:Какви са тия отпадания на картони,чувате ли се изобщо?

Много хубав въпрос, напълно съм съгласен. Имат глави на раменете, да мислят по време на мач.. Главата не е само за да я гелосваш , а да ползваш това което е вътре , ако въобще го има. Не ме интересува хич дали някой ще отпадне заради картон, финала е черешката на тортата, на който не му харесва да не гледа.

ПП : За първи път ще стискам палци за немски отбор, заслужиха го тази година. А онзи гелосания ще има достатъчно време за някоя фотосесия или да тества някой нов гел или вакса. Даже и барселона няма да ми липсва на финала.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 апр 2012 10:12

Captain Stottlemeyer написа:Твърдо ДА отпаднат, но футболистът да консумира наказанието си в следващия турнир, или ако това на практика е невъзможно, по някакъв друг приемлив начин. :)

заради такива рендета като Пепе твърдо Не .пълно е с касапи по терените вие искате да им опростят картоните

възмутен съм :mrgreen:

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 26 апр 2012 10:34

Жалко е да отпадат футболисти за финални мачове,но за това трябва да са мислили футболистите и ръководителите на отборите предварително!Ако отпаднат картоните за финалните мачове се откриват хиляди възможности за злоупотреби с грубости и неспортменство!Не могат да отпадат картони за каквито и да са официални мачове,били те и финални!Другото е липса на спормтенство и феърплей и облагодетелства грубите отбори!

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 26 апр 2012 10:52

gevel написа:Жалко е да отпадат футболисти за финални мачове,но за това трябва да са мислили футболистите и ръководителите на отборите предварително!Ако отпаднат картоните за финалните мачове се откриват хиляди възможности за злоупотреби с грубости и неспортменство!Не могат да отпадат картони за каквито и да са официални мачове,били те и финални!Другото е липса на спормтенство и феърплей и облагодетелства грубите отбори!

Точно казано :!:

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 26 апр 2012 10:54

Кво толкова ревете за тия картони не ми е ясно - плюс това за финала отпадат защитниците на Челси и Байерн М. - ако Вие разчитате на тези футболисти да правят красив финала да ви имам разбиранията за футбол. Креативните футболисти нали ще са там, така че финала ще си е финал - със или без отсъстващите футболисти.
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Върни се в “Свободна зона”