Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: БФС РЕШИ:Финалът е в Бургас на 16-ти май от 19,30ч. на Лазур

Мнениеот petkan » 26 апр 2012 01:14

greenultras написа:Аз съм от Нафтата и ще подкрепя Локото заради вярната си и многоброина публика те заслужават купата. И него слушайте ицето че цял Бургас ще подкрепял Разград той си мисли че цял Бургас е 10 фена на черноморец.

Ицето е фен на Нафтата ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 26 апр 2012 01:16

greenultras написа:Аз съм от Нафтата и ще подкрепя Локото заради вярната си и многоброина публика те заслужават купата. И него слушайте ицето че цял Бургас ще подкрепял Разград той си мисли че цял Бургас е 10 фена на черноморец.

и аз ще викам за локото, само да сме трети и те да са четвъртия участник в ЕТ - вън грандовете, да вдигнем малко коеф. толкова ли е сложно ?

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 26 апр 2012 01:21

petkan написа:

Петьо, аз съм широко скроен фен. Гледам си интереса така че .......също като теб съм, и ти имаш тръпка и гледаш нафтата, като хиляди като мен, които пък гледат "Черноморец"

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 26 апр 2012 01:26

100 години написа:
drughi написа:Благодаря на тези които ни подкрепят. Надявам се в Бургас да дойдат и много местни фенове, които да станат свидетели на един хубав и достоен финал.

Е, как! 10-те фена на цаците ще дойдат! Трябва да демонстрирате любовта си пред всички, няма начин!

Аре гледай си турбомегапроекта на Караибрахим " Ботяф-100 години на село",мятай си бирените каси на Беркут и се моли Таско да ви свири до края.Всички ви видяха в Бургас как крадохте замразени кебапчета и карначета от магазините и си показахте селянията,или си забравил ? Даже по вестниците ви писаха.
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 26 апр 2012 01:27

hristo1306 написа:
petkan написа:

Петьо, аз съм широко скроен фен. Гледам си интереса така че .......също като теб съм, и ти имаш тръпка и гледаш нафтата, като хиляди като мен, които пък гледат "Черноморец"

Майтап бе Уили :)
Да всеем смут :twisted:

А иначе много ми се иска да подкрепя Локото. Дано дотогава всичко в шампионата да е вече решено в наша полза!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 апр 2012 09:02

Викайте за който ви харесва! Не си правете тънки сметки! Победата я заслужава отборът, който я спечели с играта си и само ако тя е резултатна.
Успех на Лудогорец!!!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 26 апр 2012 09:18

Лекичко е смешно като почнете да приказвате кой, кой щял да подкрепи :) Как ще "подкрепяте" по точно, че не се сещам :) Песни ли ще пеете, факли ли ще палите, знамена ли ще веете :) На никой не му пука за предпочитанията на един зрител, отишъл да гледа мача за собствено удоволствие и забава.

Казах го и на един модератор, пиша го и тук. Това, че някои хора си правят форумни срещи и са си симпатични няма нищо общо със ситуацията в сектора. Появи ли се някой да ни "подкрепя" с артикули на друг отбор нема да му се верва ;)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 26 апр 2012 17:16

Пловдив1926 написа:Лекичко е смешно като почнете да приказвате кой, кой щял да подкрепи :) Как ще "подкрепяте" по точно, че не се сещам :) Песни ли ще пеете, факли ли ще палите, знамена ли ще веете :) На никой не му пука за предпочитанията на един зрител, отишъл да гледа мача за собствено удоволствие и забава.

Казах го и на един модератор, пиша го и тук. Това, че някои хора си правят форумни срещи и са си симпатични няма нищо общо със ситуацията в сектора. Появи ли се някой да ни "подкрепя" с артикули на друг отбор нема да му се верва ;)

Винаги има начин да покажеш на стадиона подкрепата си за единия отбор! Аз лично съм учил в Бургас и за 5г. съм привлякъл интереса на поне 10 колеги към черно - бялата идея. И досега се интересуват какво и как става в клуба.
И бъдете сигурни, че на 16 те ще бъдат на трибуните на "Лазур" и ще намерят начин да покажат, че те симпатизират на единия отбор, на този, който води след себе си любовта на Пловдив! :)
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 26 апр 2012 19:27

Пловдив1926 написа:Лекичко е смешно като почнете да приказвате кой, кой щял да подкрепи :) Как ще "подкрепяте" по точно, че не се сещам :) Песни ли ще пеете, факли ли ще палите, знамена ли ще веете :) На никой не му пука за предпочитанията на един зрител, отишъл да гледа мача за собствено удоволствие и забава.

Не е нужно да бъдеш язвителен към хора, които ни уважават. Достатъчно е да дойдат, заради нас и да се радват на нашите голове.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Re: Специална фланелка за финала за Купата на България

Мнениеот loko-pd-fan » 26 апр 2012 20:34

Уникална е ,дано да има големи номера.

Върни се в “Локо Пловдив”