"Ел Класико" уби испански финал в Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fero
Контакти:

Re: "Ел Класико" уби испански финал в Мюнхен

Мнениеот fero » 26 апр 2012 02:09

Viktor4o_Rs написа: Испания ще загуби и европейската си титла лятото, тази година е под знака на Германия, приемете го 8-)

И още как германският национален отбор е най-великият от всички национални гарнитури и на това Европейско ще вземе вече титлата.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 26 апр 2012 02:11

WESLEY119 написа:
Santiago Munezz написа:
WESLEY119 написа:Не благодаря!!!

Да забравих,че вие не обичате "антифутбол",повече харесвате да гледате дузпи и червени картони!

Да, обичам да ни ги дават, като ги има.

И аз обичам "антифутбола" срещу съдийските отбори!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 апр 2012 02:15

WESLEY119 написа:
Keyser Soze написа:А Челси като игра с Тотнъм късно в неделя полуфинал за ФА Къп, това попречи ли му после да бие Барса, да хиксира Арсенал и накрая да елиминира Барса за 10 дни? НЕ! 8-)

Е как да ви пречи като не тичате?

Виж статистиката за пробяганите разстояния от двата отбора и ще разбереш,че не е така 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 26 апр 2012 02:16

Santiago Munezz"[quote="Santiago Munezz написа:
WESLEY119 написа:
Да забравих,че вие не обичате "антифутбол",повече харесвате да гледате дузпи и червени картони!

Да, обичам да ни ги дават, като ги има.

И аз обичам "антифутбола" срещу съдийските отбори![/quote]
Оххх съдийските отбори, да вярно :)
Мога до утре по това време да ти говоря, откъде тръгна това за съдийска Барса или пък за това, че най- смазаните от съдиите(Реал и Челси) им признават голове под път и над път, пък били те засада,минали не минали голлинията, карай да минава.Няма да казвам нищо за дузпите от 1-я мач в Милано
Който смята, че никога не е бил подпиран, нека хвърли пръв какмъка в/у нас!!!

Потребителски аватар
Rigabula
Контакти:

Мнениеот Rigabula » 26 апр 2012 02:29

Просто се видя, че Барса и Реал не са толкова силни и има какво да подобряват в играта си. Барса правят много положения, но не ги вкарват, Реал допускат много брак в средата на терена и не умеят да задържат топката. Просто тези неща си проличаха сега, когато и на двата отбора им се събраха важните мачове накуп, и отбори, които бяха добре подготвени тактически за битките с двата испански отбора. Всички знаеха Челси как ще играе - видя се, че когато 100 % положения на Барса не са толкова много не бележат достатъчно. Байерн игра един отличен мач в тактическо отношение и само непостоянството на Робен и Гомез ги лиши от класиране без да се минава през ада на дузпите. Пресираха високо и се видя че уж бързия Реал не успява да организира толкова много и опасни контраатаки. От 3-4 контри Реал си вкараха двата гола, но си мисля, че всеки очакваше Реал да владее повече топката. Не знам каква е статистиката след края на мача,но по едно време баварците имаха упомрачителните 70% владеене. Видя се че и двата отбора могат да играчт силно само в една тактическа постройка и не могат да се приспособяват към противниците. Барса за толкова години не успя да си изгради резервна тактика, когато някой "паркира автобуса" с/у тях, а според мен целта 'Барса да бъде победена на всяка цена' изяде главата на Моуриньо. Барса и Реал са много близко наистина да станат хегемони и в Европа, но това много зависи от техните треньори, които са миже би двамата най-големи инати в този спорт.

Пък и не е ли това чара на футбола - напук на всьо и все(освен най-верните привърженици на тези два отбора) Челси и Байерн ще играят този финал.
И да не съм фен на Барса и Реал, защото точно тези победи на Давид с/у Голиат са ми най-сладки(изключвам ЦСКА - там по-сладко от победата няма).
Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 26 апр 2012 04:22

Испанският футбол си е такъв, играе се по-индивидуално, в Англия и Германия повече разчитат на отбора и ще си бъде така и от това не зависи силата на отборите и успехите им. Испанският вариант може е по-приятен за гледане за някого, ама футболистите се товарят повече, и Челси, и Байерн играха дербита в събота и не им личеше толкова. На мен си ми харесва да гледам отбор, който има идея какво да прави с 11 човека наведнъж, и добри футболисти, на които е дадена повече свобода пак ми харесва да гледам :lol: . А тия теории, че трябвало големите отбори да имат по двама-трима равностойни играчи на всеки пост са едни безсмислени философствания, които тръгнаха когато се появи правилото Босман и някои отбори се хвърлиха да купуват звезди и се наложи да държат някои на пейката, щото доста глупаво бяха събрали по няколко еднотипни, то ако имаше по двайсетина като Меси и Роналдо, немаше да струват толкова.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 апр 2012 07:19

В Испания не си правят тънки сметки .Затова няма как Ел Класико да е попречило на двата отбора да продължат...

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 26 апр 2012 08:12

Keyser Soze написа:На нашия капитан можем да простим всичко, един червен картон няма да промени статута му на легенда, нито ще помрачи настроението ми от финала в Мюнхен.

И теб ти харесва футбола който играха твоите любимци ако е така гледай си го и им се радвай ама за мен си садомазо аз такъв футбол не желая да гледам 10 дървари наредени в наказателното си поле :o :o :o

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 апр 2012 08:49

Байерн си заслужиха победата, защото играха, но Челси се бяха наредили 5-6 човека пред вратата, пред тях друг ред от трима се опитваха да отнемат топката и евентуално един чакаше да получи топката за контраатака. На и двата мача бяха игра на нерви.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 26 апр 2012 08:52

Не съм съгласен
Умората ли е причина в първият мач в ЛОНДОН Барселона да удари греди и да изпусне такива положения ...просто не вкараха ...на реванша първото полувреме можеха да вкарат 4/5 гола ,като МЕСИ изпусна 2 пъти отлични положения и второто ако беше бил дузпата няколко сантиметра по-надолу ,сега коментарите щяха да са "Барселона не си даде зор в ЕЛ КЛАСИКО ,за да постигне целта си да защитата трофея в ШЛ " ;) просто не си вкараха положенията и затова отпаднаха,а не заради умора .
Реал Мадрид,сравнете 4 им мача с ЦСКА и Апоел с двата срещу Байерн Мюнхен ...ами мачовете с руснаците и кипърците си бяха разходки - в четири мача съперниците на мадридчани се страхуваха да минат центъра ,много са се изморили нали ........... ;) Умората ли е причина германците да изглеждат по-добри и в двата мача ...след загубата от ДОРТМУНД играли в 1/2 мача с резервите и какво ? Ами те са на финал за купата на ГЕРМАНИЯ ,явно са играли някой и друг мач в + за да са там ... ;)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - Свят”