ШЛ: 1/2 финал - втори мач, Реал Мадрид - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи на финала ?

Анкетата завърши на 25 апр 2012 21:26

Реал Мадрид
6
40%
Байерн Мюнхен
9
60%

Общо гласове: 15

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: ШЛ: 1/2 финал - втори мач, Реал Мадрид - Байерн Мюнхен

Мнениеот MCMXIII » 26 апр 2012 01:37

Искам си Акаунта написа:
AnalBreaker написа:Честита ви победа ! Надиграхте Реал по всички показатели, но просто дървото Гомез и тъпака Рибери ви прецакаха отпред. В защита бяхте мноооооооооооого солидни

Рибери направи голям мач - раздаде се на макс ... Най-вероятно имаш Робен предвид , който ми изпили нервите :evil:

Тези фенове на Манчестър така и не разбраха, че играчът е РОБЕРИ :) :) :)
аналният е пич. Наздраве на него!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 26 апр 2012 01:37

Искам си Акаунта написа:
MCMXIII написа:Даааа! Като Филип, Бастиан, Холгер и Томас са юноши на Байерн. С чиста съвест слагам и Давид Алаба при тях.

Само като се сетя , че по времето на Клинсман засилихме Матс Хумелс към Дортмунд и ме хваща яд . А сега търсим защитници . Има ли някаква вероятност Ван Буйтен да се оправи до 19-и ... или Тимошчук ще играе централен защитник .

Според мен Тимошчук по-скоро ще замести Луис Густаво. Но кой знае какво ще реши Хайнкес.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 26 апр 2012 01:42

Възможно е Рафиня да играе от дясно, а Лам да се премести на мястото на Алаба. Така остава да се реши проблема кой ще замества Бадщубер.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 апр 2012 01:43

MCMXIII написа:
Искам си Акаунта написа:
MCMXIII написа:Даааа! Като Филип, Бастиан, Холгер и Томас са юноши на Байерн. С чиста съвест слагам и Давид Алаба при тях.

Само като се сетя , че по времето на Клинсман засилихме Матс Хумелс към Дортмунд и ме хваща яд . А сега търсим защитници . Има ли някаква вероятност Ван Буйтен да се оправи до 19-и ... или Тимошчук ще играе централен защитник .

При дЕдо Юп (който ти не харесваш, можи би и аз донякъде) нищо не се знае. Мисля, че Даниел не е възможно да играе :(

Днес трябва да му призная на дедото , че се опита да предложи нещо ново . Пък и с фактите не се спори - до 19 -и поне нямам право да го критикувам :mrgreen:
Тогава е ясно - Лам минава отляво , Рафиня десен бек , Тимошчук и Боатенг в центъра . Въпроса е дали ще излезем супер офанзивно ( с Мюлер , Гомез , Робен и Рибери ) или на Пранич ще му се отвори парашута да играе на финала .

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 26 апр 2012 01:48

Защитата за финала е ясна.Лам Тимош Боатенг Рафиня.Швайни ще играе малко по нзаде с Кроос и напреде е ясно.Отдясно Робен ляво Рибери Гомес център зад него Мюлер.Според мен това е оптималния стартов състав за финала.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 апр 2012 01:55

Neron написа:Защитата за финала е ясна.Лам Тимош Боатенг Рафиня.Швайни ще играе малко по нзаде с Кроос и напреде е ясно.Отдясно Робен ляво Рибери Гомес център зад него Мюлер.Според мен това е оптималния стартов състав за финала.

Абе ... всички да са здрави дотогава , пък които Юп пусне - тях ще подкрепяме . Лека момци - отивам да се опъна малко , че трябва да ставам след 3 часа и половина :mrgreen:

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 26 апр 2012 01:57

Искам си Акаунта написа:
Neron написа:Защитата за финала е ясна.Лам Тимош Боатенг Рафиня.Швайни ще играе малко по нзаде с Кроос и напреде е ясно.Отдясно Робен ляво Рибери Гомес център зад него Мюлер.Според мен това е оптималния стартов състав за финала.

Абе ... всички да са здрави дотогава , пък които Юп пусне - тях ще подкрепяме . Лека момци - отивам да се опъна малко , че трябва да ставам след 3 часа и половина :mrgreen:

Прав си но просто предположих.И аз лягам че сутринта към 8 ще карам колело.Лека на всички и само Байерн.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 апр 2012 02:01

[center]Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение[/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 26 апр 2012 06:28

Браво! Стискам палци на финала да триумфирате!
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 апр 2012 09:09

Честита победа на феновете на Байерн!Браво!!!

Върни се в “Байерн”