TV + взима Шампионската лига!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: TV + взима Шампионската лига!
поредната гавра с зрителите аз като имам 2 апартамента с 6 стаи колко антени трябва да набича и да си развалям ремонта на апартамента с дупки булсат са за селата и вилните зони ефирна телевизия трявбва да излъчва шамп. лига 

- 1912chaflio
- Контакти:
CHE написа:поредната гавра с зрителите аз като имам 2 апартамента с 6 стаи колко антени трябва да набича и да си развалям ремонта на апартамента с дупки булсат са за селата и вилните зони ефирна телевизия трявбва да излъчва шамп. лига
А бе пич хората са го измислили ,на една антена може да сложиш четери приемника
CHE написа:поредната гавра с зрителите аз като имам 2 апартамента с 6 стаи колко антени трябва да набича и да си развалям ремонта на апартамента с дупки булсат са за селата и вилните зони ефирна телевизия трявбва да излъчва шамп. лига
И в 6/12 стаи едновременно ли ще гледаш?

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Не мога да разбера защо плюете TV+ и Булсатком! Дават пари хората и купуват качествени продукти. Никоя друга телевизия не дава толкова спорт, колкото двата техни канала - футбол, формула 1, тенис, баскетбол... Като не ви каресва, гледайте си кабеларките и нета, но не псувайте тези, които се опитват да направят нещо позитивно!
Тия мизерници имат един много съществен недостатък. Като се развали малко времето и сигнала им изчезва. Комшията ми точно заради това ги разкара преди няколко месеца. Освен това никога няма да стана техен абонат заради монопола който се опитват да налагат, да не говорим, че има много жилища с изложение което не позволява поставянето на антените им. Да предоставят канала на другите оператори - те така или иначе също ще си плащат за излъчването му. За момента е предоставен само на някой дребни кабеларки които реално не са им конкуренция, но нито един от големите оператори няма права за излъчването на ТВ+. Всъщност това може и да се промени, защото в момента се водят дела срещу тях за нелоялна конкуренция и дори на първа инстанция тези дела са спечелени.
Не,наистина повечето не сте"нормални".Предлагат ти нещо,ако ти харесва-плащаш и получаваш,ако не...!
От Булсатком съм супер доволен,а този който има проблем като се развали времето,да си настрои чинията!
От Булсатком съм супер доволен,а този който има проблем като се развали времето,да си настрои чинията!
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!
Red Warrior написа:И пак няма да си сложа грозната им антена, ДГД!
+10000 В момента имам на 2 тв цифрова с над 120 канала и на един кабелна като плащам една такса и цифровите приемници са безплатни и си гледам и Серия А и Премиера.
То и на село си гледат Примера по Алджазира спорт,ама не се знае до кога!
1912chaflio написа:CHE написа:поредната гавра с зрителите аз като имам 2 апартамента с 6 стаи колко антени трябва да набича и да си развалям ремонта на апартамента с дупки булсат са за селата и вилните зони ефирна телевизия трявбва да излъчва шамп. лига
А бе пич хората са го измислили ,на една антена може да сложиш четери приемника
това го знам и все пак ми трябват 2 чинии за 2 апартамента и отделно си плащам за всеки телевизор а при кабеларките с една такса може да вържа 100 телевизора не всички живеем в софия и вземаме по 1500 лева
За четири телевизора на Булсатком плащам 30 лева за 4 приемника,два от които HD!