Neron написа:На Байерн защитата разграден двор![]()
![]()
чакай да се прекръстя.Боже Боже.
Сладур, а каква ви е защитата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Neron написа:На Байерн защитата разграден двор![]()
![]()
MORSKI написа:Thomas Müller написа:MORSKI написа:Абе сухопътен, ами те хората ти дадоха стоп кадър бе , ти кьорав ли си, може да е малка засадата, просто констатираме, че е засада!
Абе чукча нали това ти казвам. Вие кьорави ли сте или просто сте неадекватни? Каква малка засада като при паса нито един играч на Реал не е зад последния в отбраната ..... Казах ви като гледате СМукачев и компания, поне не се излагайте... Скай спорт коментираха ситуация и показаха стоп кадър- НИКАКВА ЗАСАДА НЯМА, САМО ВЪВ ВАШИТЕ ГЛАВИ Я ИМА!
MORSKI написа:Neron написа:На Байерн защитата разграден двор![]()
![]()
Сладур, а каква ви е защитатаГледам мача с фен на тима- не знае къде да се дяне от яд, че отзад първите 20- 30 минути Марсело и Кедира си правиха каквото искат
Вие обаче вярно сте забавни...
MCMXIII написа:Чукчи не са ли поданицита на Роман Абрамович? Пак не уцели....
П.П. Ние с Морския си имаме уважението, колеги! Поне от моя страна.
MORSKI написа:MCMXIII написа:Чукчи не са ли поданицита на Роман Абрамович? Пак не уцели....
П.П. Ние с Морския си имаме уважението, колеги! Поне от моя страна.
То и аз до колкот знам не съм сухопътенИ аз попринцип те уважавам, но в случая не мога да повярвам какви ги пишеш... Отдавам го на това, че най-вероятно си доста запил
![]()
Айде второто почна, ще дойда след края на мача да се посмея що за глупости ще пишете тук. Да бие по-добрия!
Neron написа:MORSKI написа:Neron написа:На Байерн защитата разграден двор![]()
![]()
Сладур, а каква ви е защитатаГледам мача с фен на тима- не знае къде да се дяне от яд, че отзад първите 20- 30 минути Марсело и Кедира си правиха каквото искат
Вие обаче вярно сте забавни...
Вшата по-добре ли е?А извинявай вие имахте право да играете с ръце естествено че ще е по-добре.
Tommi написа:Юп трябва да пусне Ивица Олич в атака.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост