Ливърпул - Уест Бромич Албиън, 22.04.2012

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Ливърпул - Уест Бромич Албиън, 22.04.2012

Мнениеот Liverpool_EC » 25 апр 2012 16:40

Avrameca написа:Отново проспуските и до голяма степен лакомията на Суарез ни попречиха да победим.Смело мога да твърдя , че играхме много по добре и разнообразно в този мач , отколкото срещу Евертън или Блекбърн но когато си вкараш положенията печелиш , ако не ти вкарват тъпи голове и това е ...
Трябва НАПАДАТЕЛ !!!

Най-интересното е,че 4те гола които пуснахме в тези 3 мача бяха брутални грешки-подаръци от нашите футболисти.Всичките 4 :lol: Това си бяха 3 чисти мрежи!
И на най-големите омразници на Далглиш им е ясно,че дори и със същите играчи да останем-втори такъв сезон няма как да направим.Ясно им е на всички до един :!: Сиг няма да сме в топ4,ама ще сме поне 15т повече от сега...На 80% от тях просто им е в кръвта да си плюяти и така ще е занапред.Само като погледне човек колко глупости изсписаха през сезона и може да си умре от смях :lol: :lol:

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 25 апр 2012 17:05

И кое е глупост? Че сме пред изпадане от 10-ката ли? Че играем еднотипен футбол ли? Че имаме двойно по-малко вкарани голове от тимовете в топ-а ли? Кое?
Давайте му колкото си искате време, но ако на Сунес му бяха дадени още години да се "докаже", сега щяхме да играем мърсисайдски дербита, обаче с Транмиър в Лига 1. Същата работа е и с Далглиш. Питайте фенове на Нюкасъл колко го обичат. Преди да го изгонят ги закотвя на 13 място с финал за ФА. Познато, а? После ви е ясно какво постига сър Боби с тоя отбор. Та такъв тренер е Далглиш.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 25 апр 2012 17:18

leoric написа:И кое е глупост? Че сме пред изпадане от 10-ката ли? Че играем еднотипен футбол ли? Че имаме двойно по-малко вкарани голове от тимовете в топ-а ли? Кое?
Давайте му колкото си искате време, но ако на Сунес му бяха дадени още години да се "докаже", сега щяхме да играем мърсисайдски дербита, обаче с Транмиър в Лига 1. Същата работа е и с Далглиш. Питайте фенове на Нюкасъл колко го обичат. Преди да го изгонят ги закотвя на 13 място с финал за ФА. Познато, а? После ви е ясно какво постига сър Боби с тоя отбор. Та такъв тренер е Далглиш.

Ей от това се притеснявам и аз. Ако останем с Далглиш и през следващия сезон, ще се борим за влизане в десетката на Англия...този човек не може да ни помогне повече, ясно се вижда. Според мен трябва в края на сезона да бъде освободен. Хубав десерт ни сервира Далглиш със вземането на КК и евентуалното вземане на ФА, но основното ястие (ВЛ) е ЖИВ ТАШАК!!!

john barnes

Мнениеот john barnes » 25 апр 2012 17:59

Dzheff написа:
john barnes написа:дискусии със фенове на легендарния НЯМА да правя! когато погледнете реално на нещата и поставите ОТБОРА Ливърпул пред любимеца ви,тогава може да дискутираме...а дотогава-само яка хранилка на мумифицирания!!! :)

а има ли шанс някога ТИ да поставиш ОТБОРА Ливърпул пред ЛИЧНОСТТА Рафа Бенитез, защото от коментарите на теб и още няколко човека имам чувството че предпочитате отбора да пада само и само да го върнат него на поста, което е абсурдно но така излиза от коментарите ви.

винаги съм поставял ОТБОРА пред каквато и да е личност или мениджър...а това,че харесвам бенитес,няма нищо общо.само слепец няма да види,че със легендарния,отбора не върви.за доброто на ОТБОРА си мисля,че е време за мениджърска рокада,ама кой съм аз,че да давам оценки? тук има по-големи спецове от мен... :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 25 апр 2012 19:27

Само слепец не вижда, че Бенитес е безработен ;) .

john barnes

Мнениеот john barnes » 25 апр 2012 22:47

fearless for lfc написа:Само слепец не вижда, че Бенитес е безработен ;) .

е и? :) той и капело е безработен... :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wozniacki123
Контакти:

Мнениеот wozniacki123 » 25 апр 2012 22:48

А защо ли е свободен би ли се запитал този въпрос от 2 години е без работа това е най-жалкия и неадекватен трениор

john barnes

Мнениеот john barnes » 25 апр 2012 22:54

wozniacki123 написа:

А защо ли е свободен би ли се запитал този въпрос от 2 години е без работа това е най-жалкия и неадекватен трениор

неадекватния спечели всичко във испания със валенсия+УЕФА къп,после и при нас имам смътен спомен,че май взе някви купи,или се лъжа? :)

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 25 апр 2012 23:01

smart написа:
venomcho написа:абе, къде е stupid :mrgreen:

Тук съм

ама как си знае името :mrgreen:

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 26 апр 2012 00:51

john barnes написа:

е и? :) той и капело е безработен... :)

Ами най-добре за Ливърпул ще бъде ако Рафата си стои безработен, Капело си намери отбор който да може да командва и Кени да вдигне още една купа на Уембли.
Не че нещо против Бенитес, ама той си има достатъчно пари от неустойки. ;)

Върни се в “Ливърпул”