Дали това е едно ново начало за Барселона?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
torres_00
Контакти:

Re: Дали това е едно ново начало ?

Мнениеот torres_00 » 25 апр 2012 21:48

На Барса им мина времето, на полуфинала Барса - Чесли, съдията видя, че барса ще загуби и веднага им даде дузпа ! ! Е добре, това футбол ли е?! :| :|
РЕАЛ МАДРИД - ВЕЛИК ОТБОР
[strike]БАРСЕЛОНА[/strike]
REAL MADRID FOREVER

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 25 апр 2012 21:58

levskinio написа:РВП аша в някой дриг живот... Тоова е началото на края за съдийското отборче !!!!.

Колега научи се да пишеш!!!! :oops:
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 25 апр 2012 21:58

Много сте ми смешни всички които говорите, че на Барса им било минало времето. Как го решихте това ? Барса може и да нямат най силната си година в последно време, но кажете ми някой отбор който ги надигра през този уж слаб сезон за тях ? Всички се бранят и се молят да имат късмет Меси да няма ден .
Факт е, че в сравнение с предишния сезон има леко отстъпление, но това си има своите причини, контузиха се много футболисти, Пеп в някои от мачовете прекалено много експериментира и нормално загубиха точки в първенството .
За новия сезон определено трябва да се помисли много сериозно за ляв бек и централен защитник, също така за един типичен нападател. Повече от 3ма човека не ни трябват и отбора отново ще бъде най добрия в света !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 25 апр 2012 22:17

Барса с ТЕЗИ ФУТБОЛИСТИ си е доста добре бая купи могат още да вземат ,просто им трябва нов треньор

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 25 апр 2012 22:19

Joni_ написа:Много сте ми смешни всички които говорите, че на Барса им било минало времето. Как го решихте това ? Барса може и да нямат най силната си година в последно време, но кажете ми някой отбор който ги надигра през този уж слаб сезон за тях ? Всички се бранят и се молят да имат късмет Меси да няма ден .
Факт е, че в сравнение с предишния сезон има леко отстъпление, но това си има своите причини, контузиха се много футболисти, Пеп в някои от мачовете прекалено много експериментира и нормално загубиха точки в първенството .
За новия сезон определено трябва да се помисли много сериозно за ляв бек и централен защитник, също така за един типичен нападател. Повече от 3ма човека не ни трябват и отбора отново ще бъде най добрия в света !

Сигурен съм , че Барса ги има в школата си тия трима играчи . Просто трябва да се наблегне на преодоляването на сгъстена защита. ;)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

100 години

Мнениеот 100 години » 25 апр 2012 22:28

Това е началото на края! Сори, ама това много ми напомня ерата Кройф и след това.

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 25 апр 2012 22:29

1. Централен нападател = Йоренте, в краен случай Перси
2. Ляв бек = Гарет Бейл

и отборът продължава да мачка!!!

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 25 апр 2012 22:29

100 години написа:Това е началото на края! Сори, ама това много ми напомня ерата Кройф и след това.

И след Интер беше много сигурен, нали?

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 25 апр 2012 22:38

Стилът на Барса трябва малко да се промени - вчера не отправиха нито един удар от далечно, че даже и от средно разстояние, което е абсурдно. Не може всеки мач да искаш да си подаваш докато не влезеш с топката във вратата, трябва понякога мощно да се обстрелва докато защитниците са ангажирани да си пазят зоните. Това ако оправят отборът отново ще върви напред.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 25 апр 2012 22:42

Joni_ написа:Много сте ми смешни всички които говорите, че на Барса им било минало времето. Как го решихте това ? Барса може и да нямат най силната си година в последно време, но кажете ми някой отбор който ги надигра през този уж слаб сезон за тях ? Всички се бранят и се молят да имат късмет Меси да няма ден .

Oстави ги бре пич явно ги кефи да гледат 10 дърводелеца наредени в наказателното си поле аз такъв футбол не искам да гледам по добре да си пусна някой филм ;)

Върни се в “Барселона”