Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zippy
Контакти:

Re: Цачев наказа Литекс

Мнениеот zippy » 16 авг 2009 23:53

UltraBlue написа: да не си изтървем поредния талант и да му прецакаме кариерата :roll:

то е близко до ума да се сетиш, защо е под наем в Пирин, същото важи и за тримата в Своге, ако не се лъжа Цачев играе от ляво на атаката, където са Йовов, Хичо и Жо........

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 17 авг 2009 00:04

Аз се чудих, защо цачев не взима участие за Левски. Мислих, че е контузен. Днес се учудих като го видях да влиза резерва за орлетата. Смятам, че иван Цачев щеше да се представи по добре в Левски от Ортега, защото 1 истински левскар ще играе със сърце за всяка топка. На Денириан Ортега ще му е нужно още време, за да се сработи със сините футболисти. Няма спор, че като играе по често младият талант на Левски, ще трупа опит. така, че дано да си го върнем при нас, а не да го изпуснем.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 17 авг 2009 00:42

Цачев обратно на Герена! Ръководството ни е на път да изпусне един голям талант. Това момче предчувствам, че ще стане голям играч. :)
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: ИГРАЧИТЕ СЕ ЗАСТЪПИХА ЗА РАБЕХ

Мнениеот DukeUnv » 17 авг 2009 00:45

groti написа:Най-вероятно руснаци. То те прибират пияниците без да му мислят много :lol:

Абе да ти кажа, те руснаците са известни доста с това, че пият ама не съм чувал за случай да е арестуван играч на някой отбор заради няколко пиянски изцепки. А там ако отиде ако го направи това нали знаеш какви глоби ще следват - доста по-солидни от тук. Така, че ако си прецака и последния шанс, който му бе даден по късмет от Гонзо (който уж държете адски много на дисциплината) незнам кой отбор би желал да го вземе. Вероятно някой български с вероятност за изпадане във "В" група.
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Тежката артилерия на ЕВРОВОАЙОРИТЕ вече даде залп!

Мнениеот DukeUnv » 17 авг 2009 00:51

a boy named goo написа:Специално аз не съм ходил в противникова на Левски агитка, не съм викал срещу вас, не съм писал пожелателни писма и не съм пускал заря в чест на ваши загуби. Смешно е да се слагат всички под един знаменател, както правиш ти в момента. Все едно сега да започна да говоря за случая "Михтарски" и поведението на някой хора тогава, сещаш се, че би било доста нелепо.

Ти може и да не си, но доста фенове почитатели на същия отбор както теб, си направиха труда да осъществят всичко това. За тях е по-важно, ние ако паднем да пуснат заря, а не ако те бият. :?
Изображение

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Мнениеот Blue World Order » 17 авг 2009 00:52

проблема на Рабех не е че пие... тва е съвсем нормално. и аз пием,всеки го прави. проблема е,че тъпака за пореден път се качва да кара пиян кола,което е абсолютно безумие... първо рискува своя живот,второ на други хора и трето нарушава законите...

яд ме е само,че беше може би най-добрия играч в отбора в момента,а изгорЕ така нелепо...
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Ше ги познаете по жълтите зъби

Мнениеот DukeUnv » 17 авг 2009 00:53

Това го няма никъде бе. Едно е бой с голи ръце съвсем друго е да те стрелят. Тоя дето е стрелял по момчето не е бил изглежда много добре. Само заради клубни пристрастия да се пробваш да убиеш човек не е нормално..
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Предложение

Мнениеот W84me » 17 авг 2009 02:29

Нямате ли по-важни занимания?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Предложение

Мнениеот rhaegar » 17 авг 2009 03:14

Не знам защо решихте, че няма модове левскари.Сто пъти съм казвал,че никой няма време да стои пред форума по цял ден.Затова трябва да има повече модератори.И ако проблема е толкова голям,можеше да питате мен или Блу(айде той е на море) на ЛС и ние да разберем какво е станало и да видим какво можем да направим,вместо да се прави нова(хилядна на брой) излишна тема по въпроса.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 17 авг 2009 07:00

Прави сте. Рабех е леке. Добър футболист, обаче прави глупости, които могат да костват и човешки живот. Трябва да лежи в затвора. Обаче без да съм му адвокат, мисля, че ние трябва да се замислим за няколко неща:
1. България е кофти място за чужденци - мюсюлмани по принцип. Много расизъм. Много простотия.
2. Рабех го направиха луд още от миналата година, когато Кокала се ебаваше с него още в Кипър. Ще го продават, няма да го продават и пр. Това руши психиката.
3. Таксиджиите в София са изроди не само към арабите, но и към нас - българите! Сред тях има откровено луди хора. Който отрече, че е опасно да се движиш с такси в София, значи не е ползвал тази услуга.
В тая ситуация аз разбирам до известна степен и Рабех що не се е качил на такси.
Като цяло е имал адски лош късмет.
Това е.

Върни се в “Архив”