Черно море (Варна) - Сливен (Сливен) [официална тема]

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LuDa_ChErNoMoRkA
Контакти:

Re: Черно море (Варна) - Сливен (Сливен) [официална тема]

Мнениеот LuDa_ChErNoMoRkA » 16 авг 2009 22:23

БравоО моряциии :!: :!: :!: поздрави за победата и на всички истински феновеЕе :!: :!: :!:
...Az...SъM..ViZaNtiiKa...KrAvTa...Mi...E...ZeLeNa...LoShItE...
mOmChEtA...vLiZaT...mAcHkAt...Na...TeRnA...

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Мнениеот needaweed » 16 авг 2009 23:00

Това наистина беше добър мач! Моряците определено се забавляваха, но да не забравяме, че и противникът беше далеч от класен такъв. Но определено, с такъв хъс могат да бият всички.
Винаги, навсякъде !

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 16 авг 2009 23:28

Браво Моряци направо ги размазахме войводите,дано играем така и срещу Локо Пд
Само Черно море,Интер и Тотнъм

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 16 авг 2009 23:43

Хубава победа много се радвам че и кривия игра..
А на пуловремето какво се разправяше кривия с агитката, бях малко на страна и не ги чух добре..

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 16 авг 2009 23:47

Истината окончателно излезе наяве днес на терена.Никола Спасов успя.Успя да научи отбора да играе по европейски,да играе красиво и печелившо.Без значение кои са изпълнителите на терена.Видяхме как играха Левски,ЦСКА,Литекс и Локо Сф.Сравнете ги с това което игра Черно Море без водещите си играчи?Да,Сливен не е особен критерий,но критерий ли е тогава Спортист Своге да те разкатае насред София и да се молиш на съдията на помага?Критерий ли е Пирин да ти отиде в Ловеч,да те направи за смях,да те изкара тотално тактически неграмотен?Сравнете анти-футбола в Надежда,безсмисленото ритане към двата тъча в Ловеч и нашата игра.Ние играем,играем истински комбинативен футбол с европейски привкус-основна заслуга на Кольо Спасов.Само Левски и ЦСКА играят класен футбол от нашето ниво.Ще видим как ще се завъртят нещата и кой над кого ще бъде,но съвсем скоро ще се отделят умеещите да играят от неумеещите.Дано счупим каръка в Пловдив.Очаквам завръшане с пълна пара на Кривия и Жоро Илиев там,дебют на Мартин Керчев.Кольо Спасов си знае работата,но мисля,че ако неутрализира действията на Даксон няма как да загубим мача на Лаута
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 авг 2009 23:49

chelseabg написа:Хубава победа много се радвам че и кривия игра..
А на пуловремето какво се разправяше кривия с агитката, бях малко на страна и не ги чух добре..

Как какво?! Нашите "герои" го оплюха. Срамота!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 16 авг 2009 23:56

Просто това е - всеки мач играем за победа.Няма друга алтернатива пред слабите отбори в България и измислени "Грандове".Дразни ме това че и Миньор и Берое играха добре (или ЦСКА и Левски нищо не играха) и все пак биха убедително.Днеска и ние не изиграхме най добрия си мач,но ги разгромихме без много да се напрягаме,но с добра игра.Да спрат да недоволстват а да работят в името на отбора и да вървим нагоре-към титлата.

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Мнениеот vivedan » 16 авг 2009 23:57

зеления написа:
chelseabg написа:Хубава победа много се радвам че и кривия игра..

Как какво?! Нашите "герои" го оплюха. Срамота!

За вашите герои има едно правило-НИКOЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ОТБОРА!!! Това е!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 16 авг 2009 23:59

Кривия беше бурно аплодиран при влизането си в игра и при всяко свое отлично отиграване от феновете на Черно Море.Макар и за 20 минути игра показа класата си,показа и кой е капитана,кой е лидера.Но го показа на терена,с майсторски отигравания.Така и трябва,а не извън него и в безсмислени караници с тоя и оня.С Кривия имаме шанс за титла,без Кривия-при всички случаи-не.Но Кривия трябва да разбере едно-на Тича трябва да си отдаден на Черно Море,само и единствено на Черно Море.Също и друго-един играч,колкото и да е велик не е по-голям от отбора,не е по-голям от клуба.Не може да възхваляваш на всяка втора дума Левски-един от най-големите врагове на моряците и със сигурност един от най-мразените съперници и да не очакваш някаква реакция от по-крайни фенове.

PS:Нека обаче обърнем внимание на абсолютния дебютан Ели Маркес.Отличен мач на Маркес.На моменти си личеше логична несработеност,но много активен в атака по крилото,класи над дървото Лазаров.хареса ми Маркес много как игра,ЦСКА пак са капо и на тази ръка :P .Големи глупаци ей,скоро Маркес го виждам като поредния гробокопач на ЦСКА след Юруков и Миро Манолов :)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 17 авг 2009 01:37

Добра победа в тежък момент, но... Пак излиза едно НО, играта ни не ми хареса, особено първото полувреме! През целия мач не можах да разбера Наката какво прави на терена /въпреки гола който вкара/, безбожно инертен, неориентиран и като че ли абстрахиран от отборната игра, Дани Димов е в пъти по-качествен опорен халф. При всеки пас към него през първото полувреме беше изпреварван от противников играч и губеше топката, ако не бяха двете принудителни смени едва ли щеше да доиграе мача. Шапка им свалям на Миро и Дани, днес бяха над всички, яд ме е че Миро не можа да вкара първият си хеттрик, а го заслужаваше! Само едно не ми хареса в Дани, малко преди края на първата част взе да се кара на Кольо, че не му подават топката на крилото и въобще личеше някакаква детска сръдня в него /хем Мастиката прегракна да вика да му подават на Дани, че през целия мач сливналии го държаха сам на крилото/, не му отива на един професионален футболист да се държи като малко дете по време на мач. Но като цяло това не е играта която искам да виждам, много сме далеч от миналата година, ясно ми е че контузиите оказват огромно влияние, но днес халфовата линия се загуби /Дани не го броя защото преди почивката игра като чисто дясно, а второто като чисто ляво крило/. Каката също ми хареса, много движение, добри идеи /за съжаление и някои слаби изпълнения/ при пасовете и мал шанс пред гола, а имаше няколко фала които така и не разбрах защо рефера му ги свири, при условие че игра с топката и не влезе нито в гръб, нито с бутоните на противника. Пролича си и колко ни липсваше Танка в мачовете с ПСВ, безпогрешен в защита и господар на втория етаж. Мишо вече спокойно може да топли пейката, Ели Маркес е в пъти по-добър, показа го и като качи топката на главата на Миро за третия гол, може би му трябва малко време да се опознаят с останалите от защитния вал. В общи линии днес видях отбор с огромно желание за победа, възможност да го направи, но и отбор който има още много да работи за да може да се бори за титлата. Аз обаче вярвам в отбора, играчите и най-вече в треньора и съм убеден, че предстои само по-добро!!!

Върни се в “Черно море”