ШЛ:Барселона - Челси (agg 2:3) - 2:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: ШЛ:Барселона - Челси (0:1), Вторник 24.04.2012г., 21:45ч.

Мнениеот paceto » 25 апр 2012 17:23

fcb_bg написа:
DmG написа:
3>2 това е футбола , статистиката е за американците , красотата е за фигурното пързаляне.
Има сигурно има 10 различни стила футбол и всеки е хубав по своемо .
Някои не харесват 500 паса във центъра , циркови падания и за всяко такова да се тича по съдията и да се ръкомаха.ЗА ВСЯКО ПАДАНЕ ПОДЯВОЛИТЕ :shock: :shock: :shock:

Като си такъв съдия на Доброто, вземи и помрънкай малко какво правеше Дрогба в 2-та мача, освен че игра добре. Сигурно може да напише научен доклад на темата "Разликите в тревната настилка на игрищата и как се лежи и се прави на умрял 90-килограмов здрав мъж".

Понеже вие не правите същото нали? :)

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Re: ШЛ:Барселона - Челси (agg 2:3) - 2:2

Мнениеот enguerino » 25 апр 2012 17:52

Футболът е спорт в който освен самата игра оказват влияние и много други фактори: съдии, съдба, спортно щастие... затова както самия Пеп каза явно това не е годината на Барселона. Понякога си по-добрия отбор и не побеждаваш, друг път нещата не се получават и с малкото направено си взимаш мача. Остава все още една Купа, а какъв ще е сезона ще го определи... Реал Мадрид. Да точно така, ако белите спечелят ШЛ освен Лигата сезона ще е по-скоро слаб, но ако ли не Реал все още ще са направили по-добър сезон, но разликата в Купите няма да е толкова значителна.

П.п. Колко е голям един отбор освен с Купите се измерва и с това колко е мразен и колко е чакан да стъпи накриво. Мисля че над 900-те мнения в другата тема говорият категорично къде се намираше отбора през последните 4 години ;)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 апр 2012 18:01

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 апр 2012 18:07

paceto написа:[offtopic]Изображение

Изображение

Изображение

Изображение[/offtopic]

Ако ти ги правиш тези неща, може да направиш как Гуардиола пие една студена вода след гола на Торес. :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=S6dBPgmVrsY От 0:33 до 0:51 е моментът. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 25 апр 2012 18:39

[offtopic]
paceto написа:Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
[/offtopic]
Пасе, не знам каква е целта да пуснеш тези гифчета. Ако е да ни стане по-гадно. ОК и без това не ни е много приятно. Успяваш донякъде. Ако е да покажеш определени ситуации. Пак добре. Поне се виждат ясно. А ако е просто така. Супер. Ретроспекция на мача в гифове. Така форума на Барса пак се радва на интерес. :) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 апр 2012 18:46

Не ми беше това целта, но като се замисля трябваше да ги пусна в темата на Челси, че гледам и тя е без това по активна.
Реших тук, защото сте домакини все пак, но не ми беше целта да дразня някого въпреки че това няма как да не стане.

Просто пускам най масовите снимки от днес в нета, които се въртят навсякъде с най различни моменти от мача.
Уви пуснати са само за Челси и няма головете на Барселона например.

Tommi

Не ги правя аз, но ако ми попадне това което искаш ще го постна :)

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 25 апр 2012 19:14

Момчета горе главата. Най-доброто тепърва предстои, колкото и да не ви се вярва. Когато се затвори една врата, се отварят нови две. Всеки един фен и треньор си мечтае неговия отбор да играе като тази Барса. Някой си мислят, че всичко днес е свършило, че край на всичката магия. Аз съм убеден, че генът на Барса вече е "инжектиран" в B, C, D формациите и плодовете тепърва, ще се берат. Има я политиката, има го желанието, има ги феновете, има ги и парите всичко това да се случи. Да може би ще има моменти на слабост, докато се намери новия Шави или Пуйол, но бъдете сигурни, че те чакат да бъдат повикани от А отбора. Така, че както винаги съм казвал, наслаждавайте се на играта на този отбор, защото нито една купа не може да ви даде това - удоволствието от една ПЕРФЕКТНА БАРСА. Кой ще помни след няколко години Интер на Мауриньо или Порто на Мауриньо - освен феновете на Порто и Интер. Кой ще си спомня за Милан на Анчелоти - освен феновете на Милан. Но всички гледали футбол помнят и повтярят за летящото трио на Ариго Саки, за Ел Галактико на Зидан и сега за Барса при Гуардиола. Самото споменаване, че "ЕРАТА на Барса е свършила" означава адски много. Означава огромно признание за отбора. Колко отбора могат да се похвалят с тяхна ера. Броят се на пръстите на едната ръка за над 100 години история. Така, че едно отпадане от ШЛ не би трябвало да ви кара да вярвате по-малко в тази Барселона. А точно обратното да вярвате,че най-доброто тепърва започва.
Барселона е мястото, където се магията се получава!!! :) :) :) :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1ASGXhG2_us[/youtube]
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
FCBarcelona7
Контакти:

Мнениеот FCBarcelona7 » 25 апр 2012 20:15

tibidabo написа:Момчета горе главата. Най-доброто тепърва предстои, колкото и да не ви се вярва. Когато се затвори една врата, се отварят нови две. Всеки един фен и треньор си мечтае неговия отбор да играе като тази Барса. Някой си мислят, че всичко днес е свършило, че край на всичката магия. Аз съм убеден, че генът на Барса вече е "инжектиран" в B, C, D формациите и плодовете тепърва, ще се берат. Има я политиката, има го желанието, има ги феновете, има ги и парите всичко това да се случи. Да може би ще има моменти на слабост, докато се намери новия Шави или Пуйол, но бъдете сигурни, че те чакат да бъдат повикани от А отбора. Така, че както винаги съм казвал, наслаждавайте се на играта на този отбор, защото нито една купа не може да ви даде това - удоволствието от една ПЕРФЕКТНА БАРСА. Кой ще помни след няколко години Интер на Мауриньо или Порто на Мауриньо - освен феновете на Порто и Интер. Кой ще си спомня за Милан на Анчелоти - освен феновете на Милан. Но всички гледали футбол помнят и повтярят за летящото трио на Ариго Саки, за Ел Галактико на Зидан и сега за Барса при Гуардиола. Самото споменаване, че "ЕРАТА на Барса е свършила" означава адски много. Означава огромно признание за отбора. Колко отбора могат да се похвалят с тяхна ера. Броят се на пръстите на едната ръка за над 100 години история. Така, че едно отпадане от ШЛ не би трябвало да ви кара да вярвате по-малко в тази Барселона. А точно обратното да вярвате,че най-доброто тепърва започва.

Ето това изказване много ми хареса и аз все това повтарям, че всичко тепърва започва : )
[center][wrapimg=]http://puu.sh/2IoDc.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 25 апр 2012 21:01

tibidabo написа:Момчета горе главата. Най-доброто тепърва предстои, колкото и да не ви се вярва. Когато се затвори една врата, се отварят нови две. Всеки един фен и треньор си мечтае неговия отбор да играе като тази Барса. Някой си мислят, че всичко днес е свършило, че край на всичката магия. Аз съм убеден, че генът на Барса вече е "инжектиран" в B, C, D формациите и плодовете тепърва, ще се берат. Има я политиката, има го желанието, има ги феновете, има ги и парите всичко това да се случи. Да може би ще има моменти на слабост, докато се намери новия Шави или Пуйол, но бъдете сигурни, че те чакат да бъдат повикани от А отбора. Така, че както винаги съм казвал, наслаждавайте се на играта на този отбор, защото нито една купа не може да ви даде това - удоволствието от една ПЕРФЕКТНА БАРСА. Кой ще помни след няколко години Интер на Мауриньо или Порто на Мауриньо - освен феновете на Порто и Интер. Кой ще си спомня за Милан на Анчелоти - освен феновете на Милан. Но всички гледали футбол помнят и повтярят за летящото трио на Ариго Саки, за Ел Галактико на Зидан и сега за Барса при Гуардиола. Самото споменаване, че "ЕРАТА на Барса е свършила" означава адски много. Означава огромно признание за отбора. Колко отбора могат да се похвалят с тяхна ера. Броят се на пръстите на едната ръка за над 100 години история. Така, че едно отпадане от ШЛ не би трябвало да ви кара да вярвате по-малко в тази Барселона. А точно обратното да вярвате,че най-доброто тепърва започва.

Точно :!:
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 26 апр 2012 03:36

Най-много ми хареса как след края на мача феновете пееха химна ни все едно сме на финал и сме смазали Челси....не го очаквах честно....това ми напълни душата и съм оптимист за бъдещето...не мисля, че днес на Бернабеу се видя такъв позитивизъм :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Барселона”