Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цигани пребиха фермер до смърт
Интересна съпоставка между тая тема и следната тема - gong/viewtopic.php?f=54&t=104435&st=0&sk=t&sd=a&hilit=%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%85%D0%B0+%D1%80%D0%BE%D0%BC. Пък аз си мислех, че всички сме хора и трябва да се делим по това дали сме престъпници или не...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
gin написа:аз пък ще ви кажа, че нищо не може да се направи! всеки опит за по-твърда намеса се тълкува от кавалджиите от хелзинкстия комитет и разни други духови инстроменталисти като разправа на етническа основа, опити за етническо прочистване и пр.. ЕС е много процигански настроен и за това не можем да ги барнем с пръст, нищо, че е законова да дена мярка. крехките и онеправдани цигани са задължение и отговорност на всеки гражданин в ЕС, а ние се бием в циците, че сме там, където ни изнасилват без да ни плащат и дори им казмаме МЕРСИ!
Аз пък ще ти кажа какво може да се направи. Остави ги тука някои, хайде да не казвам какви, ръсят овчи мисли, острови, Африка, комитети и т.н. Истината е да се направи справедлив закон и наказателен кодекс и съда и полицията да се грижат да се спазва. Сега тия примерно ако ги осъдят на по 40г. затвор всичките които са го убили комитети с пръст не могат да те барнат, но ако тръгнеш на война срещу всички много ясно че ООН и НАТО ще дойдат с армията още утре. Онзи ден знаеш ли каква промяна в наказателния кодекс се направи? Че ако си откраднал под 300 лв. не могат да те барнат с пръст понеже било "незначително". Е с такива закони и наказания как да няма престъпност. И заедно с престъпниците кои носят равна вина - съда и законите.
то и сега затворите са пълни с цигани-рецидивисти, предимно. те са особена група безотговорни хора, които не мислят за последствията, когато извършват престъпления. строгата санкция не им влияе уверявам те. съвсем друг е въпросът, че силовите структури изпитват страх от циганите. в столипиново е друга българия, там патрулките съставят само фишове за паркиране, а на всеки ъгъл се продават цигари, алкохол, перилни препарати и никой нищо. аз питам защо, ами защото на тотев и бойко утре им трябват 20-30 хил гласа от този развъдник на болести и неграмотни социално слаби бюджетни тежести. та циганите ще си правят каквото си искат, защото не осъзнават какво правят
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
-
foryoubitch
- Контакти:
Дай боже етническа война
Абе пълни били затворите, не съм ходил и не знам, ма съм гледал предавания, затворите са много малко и хората там със средни присъди по 5-6г. а за убийство 10-12. Ми то да ти кажа не съм убивал друг човек защото и аз самия съм човек (не изрод) и са ми такива разбиранията а не че ме е страх от закона. Като убия някой и какво? Сега съм на 26г. ще ме осъдят на 10г.(в най-лошия случай) след 6-7 максимум са ме пуснали на 33г. живота е пред мене оня си е изгнил. Я да е като по времето на комунизма, за убийство или до живот или смърт и да видим дали ще е като днес. Последния случай на смъртна присъда в Бг, после след демокрацията я заменят с до живот беше на един циганин от нашия град който преди 25г. намушкал някакъв пиян който го обидил. Е тоя същия сега при "демокрацията" стана миналата година медийна звезда че го освобождават предсрочно и колко е бил онеправдан и т.н. и т.н. Сега имаше един Джуниет незнам си кой закла майка си и братчето си на 5 годинки и получи 7 години затвор а той е на 18-19г. Е за какво говорим тогава. Ако кажете утре да идем да запалим съда съм сред първите, друго всичко е безсмислено!
Алооооооооооооо ставайте БЪЛГАРИ до кога щетършим ХАЙДЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ И ДА ОТИВАМЕ ДА ГИ ТРЕПЕМ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
-
foryoubitch
- Контакти:
http://vbox7.com/play:b18006492crespect za 1 3 grada
Последна промяна от foryoubitch на 25 апр 2012 19:37, променено общо 2 пъти.
-
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
- Контакти:
Никой не е виновен повече от нас!Всички знаеме какво трябва да се направи всички мангали в Аушвиц!
foryoubitch написа:Дай боже етническа война![]()
Ти нормален ли си, не си ли? Знаеш ли въобще какво значи етническа война? Етническа война значи по-зле и от Косово. Избухва войната утре идват НАТО и ООН, правят мисии ли са кво са, заравняват всичко със земята, накрая заделят половината държава за циганите те си правят автономна държава, а ти ще избираш между северна и южна България коя да я дадеш, и накрая ще имаш половин държава и смазана икономика, не че сега ни е силна, ама тогава и хляб няма да имаш поне за 3-4 години напред.
-
foryoubitch
- Контакти:
galin56 написа:foryoubitch написа:Дай боже етническа война![]()
Ти нормален ли си, не си ли? Знаеш ли въобще какво значи етническа война? Етническа война значи по-зле и от Косово. Избухва войната утре идват НАТО и ООН, правят мисии ли са кво са, заравняват всичко със земята, накрая заделят половината държава за циганите те си правят автономна държава, а ти ще избираш между северна и южна България коя да я дадеш, и накрая ще имаш половин държава и смазана икономика, не че сега ни е силна, ама тогава и хляб няма да имаш поне за 3-4 години напред.
трябва промяна