TV + взима Шампионската лига!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

venger
Контакти:

Re: TV + взима Шампионската лига!

Мнениеот venger » 25 апр 2012 18:29

patron написа:Квото и ще да вземат, аз циганията на терасата няма да сложа!

Хахаха, подкрепям те, червени фене! Преди време се чудех дали да сменя кабеларката с Булсатком. Но откакто от една-две години започнаха да налагат монопол над европейските мачове на нашите отбори се зарекох, че "циганията" никога няма да виси на терасата. Това с Шампионската лига затвърждава мнението ми.
Още малко ще започнат да се искат такси и за домашно ходене до тоалетната, за дишане, за живот. "Светът е бизнееееес, нищо не можеш да промениш", ще блейнат някои сега. Жииииви и здрави!!! ;)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
необясним банан
Контакти:

Мнениеот необясним банан » 25 апр 2012 18:31

Нета ми беше към Булсатком, исках да прекарам и кабелната, защото Близуу към които бях не струват. Викам техниците, идват, и ми викат - ама тука не става, ти си на първия етаж, не можем да ти сложим. Е как не може бе, аланкоолу, искам да ми вземете парите, искам да съм ви абонат, не могло, щото съм на първия етаж, пък блока е седеметажен, не може и на покрива. Е като не може, режи нета, пали голфа и да те няма, аз ще се справя и без Булсатком. Верно че гледам Формулата по RTL, ама не е е болка за умиране. Не може да си се запътил към монопол, а да не можеш да осигуриш услуга на всички желаещи...
Аb alio axspectes, alteri quod feceris

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 25 апр 2012 18:37

въобще не ми дреме за ТВ плюс,даже да си призная нямам телевизор :oops: Както повечето колеги и аз залагам на Сопкаст и по точно на руски стриймове.монитора ми е 23 инча интернета ми е със висока скорост и си гледам мачовете без проблеми няма прекъсване и забиване,а и руските коментатори много ми допадат (ай ай ай Мессиииии удааааааааар ,неееет ) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 25 апр 2012 18:39

luxorus написа:В нета?Няма да си го пуснеш на плазмата с перфектно качество,ами ще гониш стриймове дето забиват,с арабски коментар. :arrow: :arrow: :arrow:

Те го разбират арабския,нали им е майчин :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
СПУКАНОГЪРНЕ

HKKostov
Контакти:

Мнениеот HKKostov » 25 апр 2012 18:41

Хора направо ви съжалявам, тук във Варна цифровата на МСАТ включва 22 спортни канала, осемте джазири и пускат ТВ+ когато има мачове. Ако не гледам мач по ТВ+ има поне 4 канала които дават мача, отделно аз и без това си гледам Скай и Джазирите, защото не мога а понасям коменара на тъпия Сокачев.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 25 апр 2012 18:42

Че си ги гледам в нета,чиния на БУЛСАТКОМ не слагам
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 25 апр 2012 18:43

необясним банан написа:Нета ми беше към Булсатком, исках да прекарам и кабелната, защото Близуу към които бях не струват. Викам техниците, идват, и ми викат - ама тука не става, ти си на първия етаж, не можем да ти сложим. Е как не може бе, аланкоолу, искам да ми вземете парите, искам да съм ви абонат, не могло, щото съм на първия етаж, пък блока е седеметажен, не може и на покрива. Е като не може, режи нета, пали голфа и да те няма, аз ще се справя и без Булсатком. Верно че гледам Формулата по RTL, ама не е е болка за умиране. Не може да си се запътил към монопол, а да не можеш да осигуриш услуга на всички желаещи...

Аз също искам точно заради формулата , гледам я , но тези немци ме нервят доста. и щом ще вземат и ШЛ какво да правя.
Обичам Левски

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 25 апр 2012 18:48

аз съм доволен от бск. всичко е борба за пазар. много пъти сме го говорили това- купуват и после продават и то на добра цена. аз гледам нво хд само за два кинта над пакета. то не че има нещо което не съм гледал от торентите, но за сериалите става. не знам как е с кабеларките, но аз не помня от кога не ми е изчезвал сигнал или други проблеми. сняг, студ вятър, вече 9 години съм независим в това отношение. разбира се всеки си има мнение и право на избор. по-добре ТВ+ отколкото жалкия опит 2 години с диема екстра и ппв на ел класико и дербитата в англия. защото ако това го бяха наложили тогава щеше да ни клатят здраво диемите и др покрай тях
Последна промяна от gin на 25 апр 2012 18:50, променено общо 1 път.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 25 апр 2012 18:49

shotgun blues написа:Че си ги гледам в нета,чиния на БУЛСАТКОМ не слагам

Защо ви е чиния като повечето кабелни оператори имат тв+ и филм+ , а ако още го нямат накарайте ги да ви ги пуснат .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 25 апр 2012 19:17

Шнур за булсатком, никога няма да си сложа чиния!!! :evil: :evil:

Върни се в “Футбол - Свят”