Ботев Пд - Етър ВТ 21.04. 17:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Ботев Пд - Етър ВТ 21.04. 17:00

Мнениеот rump_shaker » 24 апр 2012 14:21

Pupper_ написа:Много са! На отборите от А група по 1000 лева максимум им взимат ... Видяха пари в клуба и дай да ги одерем!
А всъщност какво толкова се случи? Бяхме добри домакини и като вкараха гостите от Етър гол, им направихме малко хореография с димки. То ако се разчиташе на 30-те момчета пътували за мача, можеше и без празненства да си останат. Една случайна бутилка от минерална вода, полупразна, без капачка, отхвръкна от ръката на ликуващ фен и вече 1500 лева, бойно поле, трупове ... От Гонг обаче никога няма да излязат с извинение, за статията: Пребит съдия на мач на Ботев, след като дори Цанко каза, че никога не е видял, някой да посяга на Тасков.
От Етър да кажат на феновете си, защо минаха три пъти центъра, защо за половин полувреме с човек повече не напуснаха собственото си нак. поле, защо след 30-тата минута лежаха по терена като на плажа в Албена ...

Нормално е да ни глобят с тази сума. В крайна сметка не хвърлихме само 1-2 бутилки или запалки ами няколко седалки :) Иначе много ми хареса как си го обяснил за играта на Етър.

Имаше някъв от техните дето се плюнчеше че щяли да играят отворено. Дори ми цитираше димите на Цанко че излизали да ни атакуват и ала бала. Как да им обясниш на хората, че всички треньри по света в досегашната история на футбола на думи излизат винаги за победа. А кат почне мача полвината от тях забъркват бетона пред вратата.

Аз по дефанзивен отбор от Етър не бях виждал скоро. Втпорият им защитен вал беше нареден на линията на наказателното поле а централният им нападател седеше на дузпата да обира високи топки! Мислех си че след Челси на Хидинг преди 3 години и Челси на Ди Матео преди седмица няма да видя по дефанзивен отбор, ама видях. :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 25 апр 2012 11:52

rump_shaker написа:Аз по дефанзивен отбор от Етър не бях виждал скоро. Втпорият им защитен вал беше нареден на линията на наказателното поле а централният им нападател седеше на дузпата да обира високи топки! Мислех си че след Челси на Хидинг преди 3 години и Челси на Ди Матео преди седмица няма да видя по дефанзивен отбор, ама видях. :)

+ 1912

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 25 апр 2012 15:18

"От Етър ревнаха срещу Тасков: Решаващият гол на Ботев е скандален"

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/347190.html#ixzz1t3JTYZil

"Решаващият изравнителен гол на "Ботев" (Пловдив) срещу "Етър", който даде друг ход на дербито в Източната "Б" група, е повече от скандален. Това става ясно от видеозаписа от мача, като вината изцяло е на главния съдия Таско Тасков, пише sport-vt.com.
В 54-ата минута Димо Атанасов се откъсна срещу вратаря и бе задържан от Ивайло Русев, който получи червен картон (на няколко метра встрани бяга и Гайдаров, но такава е все пак преценката на рефера).

От видеозаписите обаче се вижда, че нарушението става в средата на половината на "Етър" - на около 35 метра от вратата на Цанков. Русев пробягва още няколко метра и спира, като дотичва съдията Таско Тасков и му показва червен картон (5.12 мин. от записа долу).

Какво обаче става после? Вместо да се върне на мястото, където е извършено нарушението, реферът с ясен жест показва пряк свободния удар там, където е изгонил Русев. Това е около десет метра по-напред - точно пред наказателното поле на гостите. От това 25-метрово разстояние до вратата Александров изравнява с удар под гредата.

Нарушението е изключително грубо от съдийско естество, защото решението пряко влияе на изхода от мача. Ситуацията е една от многото описани в жалбата на "Етър", изпратена до Съдийската комисия на БФС. Отделно и вторият гол на "Ботев" пада при съмнително за засада положение, макар че тук правото на преценка си е на тъчрефера Мартин Венев."

Вече прекаляват .. то не бяха каси от бира и какво ли още не , гранати, хладилници. Ама това вече е смешно. Точно където го спъна, от там си изпълниха фала. 10 метра не знам как са ги мерили ,препикани теминуги.

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 25 апр 2012 16:13

STENLI написа:"От Етър ревнаха срещу Тасков: Решаващият гол на Ботев е скандален"

Е, няма такива женички :)
Как решиха от трите гола кой е решаващия е загадка :roll:
ГНИДИ!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 25 апр 2012 17:30

Айдеее, новото уникално видео от екипа снимащ филма "100 години Ботев". Както биха казали наще небългарски съгражданки за кадрите от 1.00 до 1.10 : "Димо Атанасов чупи кръстове" 8-)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9Rz9BYvUJS0&feature=player_embedded[/youtube]
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 25 апр 2012 19:17

rump_shaker написа:
Аз по дефанзивен отбор от Етър не бях виждал скоро. Втпорият им защитен вал беше нареден на линията на наказателното поле а централният им нападател седеше на дузпата да обира високи топки! Мислех си че след Челси на Хидинг преди 3 години и Челси на Ди Матео преди седмица няма да видя по дефанзивен отбор, ама видях. :)

след вчерашния полуфинал за ШЛ не си ли на друго мнение :)
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 25 апр 2012 23:03

botev_1912 написа:
rump_shaker написа:

след вчерашния полуфинал за ШЛ не си ли на друго мнение :)

Определено съм на друго мнение :D. Днес един фен на Челси ми вика "Ей кво хубаво играхме.....". !ИГРАХМЕ хаххахахах
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”