ШЛ:Барселона - Челси (agg 2:3) - 2:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: ШЛ:Барселона - Челси (0:1), Вторник 24.04.2012г., 21:45ч.

Мнениеот DmG » 25 апр 2012 13:32

fcb_bg написа:
100 години написа:
fcb_bg написа:Ей затова говорех - Моу е противното лице на футбола. И другите треньори тръгнаха да го копират с това отвращение. Това не е футбол.

И какво според теб трябваше да направят Челси с 10 човека срещу Барселона?

Те 2-та мача играха по един и същи начин. Стига сте оправдавали играта на Челси с картона на Тери.
На никой не му харесва футболът бетон, но един не си го казва.
Това ако е Футбол и то показван от отбори с претенции за званието Големи, аз спирам да гледам тази игра!!!

3>2 това е футбола , статистиката е за американците , красотата е за фигурното пързаляне.
Сигурно има 10 различни стила футбол и всеки е хубав по своемо .
Някои не харесват 500 паса във центъра , циркови падания и за всяко такова да се тича по съдията и да се ръкомаха.ЗА ВСЯКО ПАДАНЕ ПОДЯВОЛИТЕ :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 апр 2012 13:41

DmG написа:
3>2 това е футбола , статистиката е за американците , красотата е за фигурното пързаляне.
Има сигурно има 10 различни стила футбол и всеки е хубав по своемо .
Някои не харесват 500 паса във центъра , циркови падания и за всяко такова да се тича по съдията и да се ръкомаха.ЗА ВСЯКО ПАДАНЕ ПОДЯВОЛИТЕ :shock: :shock: :shock:

Като си такъв съдия на Доброто, вземи и помрънкай малко какво правеше Дрогба в 2-та мача, освен че игра добре. Сигурно може да напише научен доклад на темата "Разликите в тревната настилка на игрищата и как се лежи и се прави на умрял 90-килограмов здрав мъж".
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Re: ШЛ:Барселона - Челси (agg 2:3) - 2:2

Мнениеот barca4ever » 25 апр 2012 13:43

Честито класиране на Челси
Мача няма да го коментирам просто този сезон нямаме късмет.
Но такива моменти ме правят още повече фен на Барса защото вярвам че догодина ще се върнем по-силни а и финала е на Уембли.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 апр 2012 13:47

И 200 стила футбол да има, всеки се радва на креативността и головете, а не на това как 10 души 2 мача гледат да не пуснат гол. Гледат да не пуснат гол Рубин(Казан), а не отбор като Челси. Големите отбори ги помнят с нападателния футбол. Реал, Аякс, Милан, Бразилия... Седи си трай там с тоя бетон.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 25 апр 2012 13:48

fcb_bg написа:
DmG написа:
Има сигурно има 10 различни стила футбол и всеки е хубав по своемо .

Като си такъв съдия на Доброто, вземи и помрънкай малко какво правеше Дрогба в 2-та мача, освен че игра добре. Сигурно може да напише научен доклад на темата "Разликите в тревната настилка на игрищата и как се лежи и се прави на умрял 90-килограмов здрав мъж".

Да но само Дрогба и почти само във тия мачове , аз лично не съм видял скоро мач на Барса , във който да не падат лесно и да не гонят съдията. Иначе да имате невероятните Шави и Иниеста , невероятния Меси и още добри играчи Ама съм гледал доста мачове на Фабрегас и Масчерано и не бяха толкова "меки" :)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 25 апр 2012 13:50

fcb_bg написа:И 200 стила футбол да има, всеки се радва на креативността и головете, а не на това как 10 души 2 мача гледат да не пуснат гол. Гледат да не пуснат гол Рубин(Казан), а не отбор като Челси. Големите отбори ги помнят с нападателния футбол. Реал, Аякс, Милан, Бразилия... Седи си трай там с тоя бетон.

Вкараха ви 3 гола , какво повече има да се говори :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 25 апр 2012 14:46

Мале хора направо нямам думи,Барселона направи един лош сезон и ся ги искараха най-жалките в европа!Е затова сме на това положение-българинът е прост и вижда само това което иска!Неможе ли да разберете,че според повечето специалисти ТОВА Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ ОТБОР НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!Никой скоро време няма да надиграе тази Барселона!Не да я победи,да я надиграе!Е тогава ще кажа евала вие ни бихте.Знам че все някога ще дойде и този ден,но повярвайте ми-той няма да е много скоро!Още веднъж честито на Челси и късмет на финала,защото там ще им трябва двойно повече от колкото снощи!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 25 апр 2012 14:49

ICAKOV_FCB написа:Мале хора направо нямам думи,Барселона направи един лош сезон и ся ги искараха най-жалките в европа!Е затова сме на това положение-българинът е прост и вижда само това което иска!Неможе ли да разберете,че според повечето специалисти ТОВА Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ ОТБОР НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!Никой скоро време няма да надиграе тази Барселона!Не да я победи,да я надиграе!Е тогава ще кажа евала вие ни бихте.Знам че все някога ще дойде и този ден,но повярвайте ми-той няма да е много скоро!Още веднъж честито на Челси и късмет на финала,защото там ще им трябва двойно повече от колкото снощи!

Важен е резултат,а не статистиката и другите глупости. ;) Футболът е игра на голове !
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 25 апр 2012 15:04

riak4 написа:
ICAKOV_FCB написа:Мале хора направо нямам думи,Барселона направи един лош сезон и ся ги искараха най-жалките в европа!Е затова сме на това положение-българинът е прост и вижда само това което иска!Неможе ли да разберете,че според повечето специалисти ТОВА Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ ОТБОР НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!Никой скоро време няма да надиграе тази Барселона!Не да я победи,да я надиграе!Е тогава ще кажа евала вие ни бихте.Знам че все някога ще дойде и този ден,но повярвайте ми-той няма да е много скоро!Още веднъж честито на Челси и късмет на финала,защото там ще им трябва двойно повече от колкото снощи!

Важен е резултат,а не статистиката и другите глупости. ;) Футболът е игра на голове !

и кой е най - успелия отбор в поледните години на резултати и статистика !?
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 25 апр 2012 15:43

Нали си имате требъл до момента бе,кво сте се завайкали? ( Това към тия дето обясняваха преди месец че Барселона са спечелили требъл до сега,оставало само още три купи да спечелят и сезона може спокойно да приключва). Толкова със заяждането....

Според мен в двата мача сами си се отстранихте.Просто има такива моменти.Очевидно е че Барселона беше по-добрия отбор,но футбола за това толкова интересен защото всеки се надява на нещо, независимо колко е слаб ,а то вземе че по-някога по-слабия победи.В това се изразява голяма интрига във футбола.
Със феновете на Челси също съм съгласен че футбола се играе на голове и че защитата също е част от футбола.
Аз лично съм фен на испанския футбол и колкото и абсурдно да звучи с 1% може да е,но бях за Барселона. Но ще излъжа пък ако кажа че съм ревал за това че Челси се класираха.
Като гледам нещата отстрани,Барселона в момента е един много изморен отбор.В този смисъл мисля че миналия сезон Барселона направи голям удар,тъй като с едно ядро от 13-14 футболиста изигра на толкова високо ниво над 50 мача и във всичките доминираше.Този сезон чак нямаше да повярвам ако бях видял пак същия финален спринт на същите тия футболисти като се има предвид че Гуардиола взе да налага юноши на клуба и ги използва в най-напечените и важни мачове за сезона.Все пак аз си мисля това че до някъде юношите бяха дупките в тия мачове ще се върне на клуба с лихвите в позитивен смисъл.Просто това вече сме го виждали.Тази политика на Барселона на мен много ми харесва.

За мачовете с Челси аз мисля че Барселона въпреки че отпадна и като се абстрахирам от ония които ще ме анатемосат,беше по-добрия отбор в двата мача. Самото държание на феновете на Челси е такова като на много по-слаб отбор отстранил по-силния.Да ме извиняват,ама аз така виждам нещата.

Винаги много ме е дразнело в този отбор на Барселона опитите за симулация които са като една от основните стратегии за успех ,но никога не съм отричал това че Барселона в този си вид демонстрира съвършените двойни подавания,съвършените извеждащи пасове зад защитата и една преса за отнемане на топката на противника която аз поне до сега не съм виждал отбор да може и да я е практикувал.

Така че това е положението.Сега е време да да изпитате и обратното на щастието от успех.Както казва Гацо Бацов : Животът е радост и тъга! :)
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Барселона”