Вече наясно ли сте колко е безидеен треньорът на националния ни отбор и на Литекс. При подобна еднообразна игра при какъвто и да е резултат е смешно да се играе. Да водиш с 3:0 или резултата на отбора ти да е О:0 или 0:1 и да си настояваш за дълги, продължителни разигравания е смешно. Да не би в отбора си да има Меси, Анри, Шави и Иниеста и да очаква внезапна бомбена атака.
Никакъв тактик не е Мърката. Нека благодари на Емил Ангелов, Даниел Боримиров и Седрик Бардон, че го направиха треньор. При евентуален провал срещу Бате може да си съсредоточи силите към националния и дори към ПФК Левски за следващата година
Треньорът на Литекс и Националния отбор е безидеен.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Треньорът на Литекс и Националния отбор е безидеен.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- levskarinvt
- Контакти:
Re: Мъркай коте Мър-Мър-Мър
Ама разбираш я играта бе разбираш я спор няма 

Re: Треньорът на Литекс и Националния отбор е безидеен.
Що е то "правилен футбол" и има ли той почва у нас ???
- Sagittarius
Не знам,не съм някакъв спец,но днес Мистър Правилен футбол беше направо разкрит тотално от един среден треньор като Наджи Шенсой.Тактически Шенсой му скри шайбата.Кротко,спокойно....ами ако Пирин имаха поне малко класа в атака(или бяха пуснали Цачев по-рано) хехехе,такова 0:3 можеше да му ушие,че Гриша Ганчев щеше газ да пикае до Нова Година.Абсолютно неграмотен треньор,по-лошото обаче е,че в течение на мача не можеше да измисли даже 1 правилен ход,да промени нещо виждайки как Шенсой тактически го надиграва с отлично наредения си отбор.Това е съвременния футбол.Стоилов просто не може да нареди отбор,днес с пълна сила лъсна това.Жалка картинка бяха Литекс,при Йешич бяха много много по-силен и качествен отбор и играехе отличен футбол,в София биеха когото хванат,а сега там гол не са вкарали откакто Стоилов е треньор
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
- Контакти:
TOMETO I GRANCHAROV SHTE VI KAJAT ZA PRAVILNIAT FUTBOL,TE MNOGO GO VELICHAEHA.
[offtopic]Добре де и така може да е заглавието. Ама инак беше по заинтригуващо. slaviq_forever?[/offtopic]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
- Контакти:
Иван Цачев-момчето,което трябваше сега да е в Левски!!!
- slavia_forever
- Контакти:
pomiqrat написа:[offtopic]Добре де и така може да е заглавието. Ама инак беше по заинтригуващо. slaviq_forever?[/offtopic]
[offtopic]Иначе темата е провокативна и подлежи на санкция, както и обръщението ти към мен на обща, сбърквайки ми даже и потребителското име.[/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
БАТЕ такъв ще им го набие,че нашето ще изглежда като първа целувка

- unist_gp
- Контакти:
Mъри бил зле като тренер, щото загубил от македонска славасимитли, които 90 мин играха антифутбол и разкарваха само топката да е далеч от наказателното им поле. направиха две атаки, един точен удар по вратата и вкараха гол. супер! селяните сега ще си го спомнят цяла година този момент, както вихрен се кефеше,че биха Левски миналата година, ама пак изпаднаха
Кой е единственият български тренер стигнал до четвъртфинал в купата на уефа за последните 20 години? а кой е единственият бг тренер вкарал отбор в шампионскта лига?
Мъри е понтификс максумус на тренерите в БГ и този сезон пак ще играе до пролетта в евротурнирите. а мак.славасимитли с шенсой ще изпаднат в б група. Успех на Мъри!
а да, забравих да допълня - с националите ще няма да загуби в Италия

Кой е единственият български тренер стигнал до четвъртфинал в купата на уефа за последните 20 години? а кой е единственият бг тренер вкарал отбор в шампионскта лига?
Мъри е понтификс максумус на тренерите в БГ и този сезон пак ще играе до пролетта в евротурнирите. а мак.славасимитли с шенсой ще изпаднат в б група. Успех на Мъри!
а да, забравих да допълня - с националите ще няма да загуби в Италия