Ливърпул - Уест Бромич Албиън, 22.04.2012

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

lfc_fan
Контакти:

Re: Ливърпул - Уест Бромич Албиън, 22.04.2012

Мнениеот lfc_fan » 24 апр 2012 16:21

Jordan Henderson написа:Тия помияри са ми ясни. Обаче това което Мартинез знае е 5 пъти повече от умрялата и потънала наша легенда. Не казвам че ми е любимец,но в този момент го предпочитам много повече от мършата Дауглиш. А и някъде четох че ако Уигън изпаднат,доста отбори ще му се нахвърлят на Мартинез

Мърша ?? Ти си мърша, Далглиш е 10 пъти повече треньор от този и като неговият отбор ще изпадне какво показва това ? Че е велик или че не може да се оправи с отбора си. Далглиш се е доказал като треньор след като спечели с Блекбърн титлата в Англия и няколко пъти с Ливърпул. Не знам какви сте тия хейтъри долни, плюете още един от най-великите играчи от вашия "любим" отбор. Аз не знам дали точно ти си гледал мачовете през сезона, защото много ясно се вижда, че ИГРАТА НА ОТБОРА ВЪРВИ ! Нещата който провалят сезона са : липса на късмет (най-вече), глупави пропуски, разконцентрация в решаващ миг и понякога липса на хладнокръвие в играчите. Но защо съм седнал да споря с някакви пъпчасали тийнейджъри. Прочетох достатъчно коментари и аз лично се отказвам от такива "фенове" като вас. Повече няма и да погледна глупавия форум с още по-глупавите фенове (разбирачи).
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 24 апр 2012 16:32

Не знам какво толкова му харесват на Мартинес ... всяка година отборчето му се бори да не изпадне и се спасява обикновено в последния момент. Голям спец, голямо нещо ...

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Мнениеот Jordan Henderson » 24 апр 2012 19:46

lfc_fan написа:
Jordan Henderson написа:Тия помияри са ми ясни. Обаче това което Мартинез знае е 5 пъти повече от умрялата и потънала наша легенда. Не казвам че ми е любимец,но в този момент го предпочитам много повече от мършата Дауглиш. А и някъде четох че ако Уигън изпаднат,доста отбори ще му се нахвърлят на Мартинез

Мърша ?? Ти си мърша, Далглиш е 10 пъти повече треньор от този и като неговият отбор ще изпадне какво показва това ? Че е велик или че не може да се оправи с отбора си. Далглиш се е доказал като треньор след като спечели с Блекбърн титлата в Англия и няколко пъти с Ливърпул. Не знам какви сте тия хейтъри долни, плюете още един от най-великите играчи от вашия "любим" отбор. Аз не знам дали точно ти си гледал мачовете през сезона, защото много ясно се вижда, че ИГРАТА НА ОТБОРА ВЪРВИ ! Нещата който провалят сезона са : липса на късмет (най-вече), глупави пропуски, разконцентрация в решаващ миг и понякога липса на хладнокръвие в играчите. Но защо съм седнал да споря с някакви пъпчасали тийнейджъри. Прочетох достатъчно коментари и аз лично се отказвам от такива "фенове" като вас. Повече няма и да погледна глупавия форум с още по-глупавите фенове (разбирачи).

Аре да внимаваш какво говориш искаш ли ? Щото досега не съм тръгнал да обиждам никой от форума. Едно е да псуваш по мършата ДаУглиш друго е по съфорумници. И аз не смятам да споря с теб,играта не върви. Изиграваме такива мачове само срещу осакатени отбори и пак неможем да ги бием. Да си фен на Ливърпул не означава да си фен на "кралят"

Колкото до Мартинез доказателство е че все още държи отбора си в ВЛ с 70 % футболисти който и в Чемпиъншип няма да ги вземат. Доказателство е че всяка година искам да изпаднат и те продължават да стоят в ВЛ. Ама не смятам да го вадя на въпрос защото Мартинез не е доказан в голям отбор и не се знае какъв е шансът да не се провали в стил Ходжсън :mrgreen:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 24 апр 2012 23:23

абе, къде е stupid :mrgreen:

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 25 апр 2012 01:49

venomcho написа:абе, къде е stupid :mrgreen:

сигурно се чуди кво да каже,нали неговия легендарен кинг се осира всяка седмица... :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 25 апр 2012 08:37

john barnes написа:

сигурно се чуди кво да каже,нали неговия легендарен кинг се осира всяка седмица... :)

а има ли смисъл да отговаря на подобни заяждания или коментари като последния преди вашите? според мен никакъв! подобно неумение дори да си изкажете недоволството на нормален език просто убива всякаква дискусия тук. при един малко по-различен подход от ваша страна можеха да се получат доста интересни дискусии относно какви са проблемите на отбора и как могат да се решат те. В случая това просто няма как да стане - не може всеки път като си изкажеш мнението и то е различно от чуждото да те псуват и да те обиждат или постоянно да четеш как псуват любимия ти отбор, неговите футболисти или мениджър и то от хора, които наричат себе си фенове на същия отбор...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 25 апр 2012 09:51

Тук съм бе Унуфри :mrgreen:

ице квото и да им кажеш няма да спрат да плюят кени
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 25 апр 2012 10:15

Dzheff написа:
john barnes написа:

а има ли смисъл да отговаря на подобни заяждания или коментари като последния преди вашите? според мен никакъв! подобно неумение дори да си изкажете недоволството на нормален език просто убива всякаква дискусия тук. при един малко по-различен подход от ваша страна можеха да се получат доста интересни дискусии относно какви са проблемите на отбора и как могат да се решат те. В случая това просто няма как да стане - не може всеки път като си изкажеш мнението и то е различно от чуждото да те псуват и да те обиждат или постоянно да четеш как псуват любимия ти отбор, неговите футболисти или мениджър и то от хора, които наричат себе си фенове на същия отбор...

дискусии със фенове на легендарния НЯМА да правя! когато погледнете реално на нещата и поставите ОТБОРА Ливърпул пред любимеца ви,тогава може да дискутираме...а дотогава-само яка хранилка на мумифицирания!!! :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 25 апр 2012 11:28

john barnes написа:дискусии със фенове на легендарния НЯМА да правя! когато погледнете реално на нещата и поставите ОТБОРА Ливърпул пред любимеца ви,тогава може да дискутираме...а дотогава-само яка хранилка на мумифицирания!!! :)

а има ли шанс някога ТИ да поставиш ОТБОРА Ливърпул пред ЛИЧНОСТТА Рафа Бенитез, защото от коментарите на теб и още няколко човека имам чувството че предпочитате отбора да пада само и само да го върнат него на поста, което е абсурдно но така излиза от коментарите ви.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 25 апр 2012 13:25

Отново проспуските и до голяма степен лакомията на Суарез ни попречиха да победим.Смело мога да твърдя , че играхме много по добре и разнообразно в този мач , отколкото срещу Евертън или Блекбърн но когато си вкараш положенията печелиш , ако не ти вкарват тъпи голове и това е ...
Трябва НАПАДАТЕЛ !!!
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”