Анкета: За или против Христо Стоичков - президент на БФС?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Анкета: За или против Христо Стоичков - президент на БФС?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

stg333
Контакти:

Re: Анкета: За или против Христо Стоичков - президент на БФС?

Мнениеот stg333 » 25 апр 2012 09:53

wire написа:Аз съм за! Но само, ако вицета са Гонзьо и Тройчо, а главен консултант и пресаташе Пената!

респект, взе ми думата от устата

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 25 апр 2012 09:59

По-скоро съм ЗА, Боби Михайлов се провали и трябва да си ходи...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 25 апр 2012 10:02

Той никога няма да стане добър треньор и ръководител. Като футболист беше от най-добрите за времето си , но има уникалната способност цялото уважение което е завоювал на терена , да го губи лесно извън терена.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 25 апр 2012 10:03

Ицата няма да е по-добре от Боби. Че дори може и по-зле да направи положението. Затова съм против. Има далече по-добри кадри за президент на БФС.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 25 апр 2012 10:03

bekono написа:Ицата няма да е по-добре от Боби. Че дори може и по-зле да направи положението. Затова съм против. Има далече по-добри кадри за президент на БФС.

и защо реши че ще е по-зле?
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 25 апр 2012 10:09

Във футбола Стоичков може едно нещо. Да играе. Но вече е прекратил кариерата си. За треньор не става, за ръководител също. Нека си потърси друго поприще. Иначе под ръководството на Боби михайлов футболът ни не е цъфнал и вързал, но смяна със Стоичков ще бъде от трън та на глог. Той и Боби по същия начин преди години обещаваше да оправи нещата, пък какво стана.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 25 апр 2012 10:10

Бижутера написа:
bekono написа:Ицата няма да е по-добре от Боби. Че дори може и по-зле да направи положението. Затова съм против. Има далече по-добри кадри за президент на БФС.

и защо реши че ще е по-зле?

Еми Ицо си е абсолютен некадърник като треньор и ръководител. И ако един ден стане президент на БФС ще разбереш защо съм против.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 апр 2012 10:15

Rivaldo10 написа:Човекът заявил, че България нищо не му е дала, че не би работил никога у нас, отказал се от семейството си (родители и брат)...
Не, мерси! ;)

+1 :) Захвърли националната фланелка (в буквален и в преносен смисъл), след това отиде на крака да целува задника на Зума, да го вземе обратно...... Като треньор за*ба националния отбор насред квалификациите! :evil: No, gracias.... ;)
П.П. Аз поне не съм чувал, Стоичков да е изявил желание да стане президент на БФС. :oops: Ако някой има такава информация, нека я сподели, защото иначе цялата дискусия по темата се свежда до безсмислено тракане по клавиатурите. ;) Доколкото знам, се гласи за треньор в Мексико.... ( ¡Dios mio!)... :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 25 апр 2012 10:24, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 25 апр 2012 10:21

Не, не трябва Стоичков да е президент на БФС под никакъв предлог. Просто няма качествата да бъде такъв. Аз по-скоро бих помолил да се пусне анкета за Пламен Марков, защото мисля, че доста по-добре би се справил от перуци.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 25 апр 2012 10:22

Ето я поредната агентурна провокация! Стоичков никога не е показвал желание да ръководи българския футбол. За разлика от гладната въшка Боби и фалиралия Сираков, Ицо е осигурен финансово за десет живота и е смешно да го обвинява някой във финансови далавери. Щом и той обаче скочи срещу "дружките" си от 94 значи ножът е опрял до кокала.
А бе тоя форум бил пълен с високоинтелигентни членове на Менса. Като ви чете човек писанията и как раздавате епитети "тъп" и "прост" ще рече, че България е най-уредената и просперираща държава в Европа! Ганьовци! Намерили на кого да се възхищават, на "кебапчията" Костадинов! Пф-у! 8-)
Ей заради такива като вас, дето оплюват всичко и всички Левски е написал на последната страница на тефтера си - " Народе ??? " 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Футбол - България”