България - Холандия 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

България - Холандия 3:1

Мнениеот DamonHill » 16 авг 2009 22:05

Отново не успях да гледам мача, но пред мен имам една много добра статиска:
http://www.fivb.org/visweb6/vlivescoreM ... &NoMatch=6

Няколко неща правят впечатление:
Първо, Христо Цветанов е супер успешен на атака и блокада. Дано Пранди най-после е проумял, че той е задължителен титуляр, просто е безумие да е резерва както беше през по-голямата част от лигата.
Второ Владо и Матей са на ниво в атака.
Трето много добри показатели на Тодор Алексиев - както в атака, така и на блок.
И последно, добро включване на Йосифов, но това буди един въпрос - Защо залаше на Зарко Иванов в лигата, а сега него го няма, а ползва Йосифов.

И един последен въпрос. Кой треньор на националния отбор най-после ще проумее, че вторият ни най-добър диагонал на разпределителя е Дани Милушев - това момче е феноменално.
Нямам нищо против Цветан Соколов, но той е юноша, като се наложи в Италия, нека и Владо Николов да измести, нямам против, но сега е все още твърде млад за Европейско.
Това е мое мнение, на запален любител, Пранди си е треньора, не го оспорвам

Потребителски аватар
fearbless

Re: България - Холандия 3:1

Мнениеот fearbless » 16 авг 2009 22:39

Да интересен мач,беше. Но съперниците ни бяха много назад в рангклистата. Истинстинския тест за Пранди и компания ще е на Еропейското срещу Сърбия и Италия. Чехите не ги броя... но на 3 септември играем с Сърбия и ще видим тогава на какво ниво сме... интересното е , че на 3 септември е рожденния ми ден... да видим, дали ще ме зарадват.....
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 16 авг 2009 22:45

По тази логика дано да ме зарадват и на моя рожден ден - трябва някъде тогава да е финала на Европейското.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 17 авг 2009 19:16

Praznicite idvat, a pobedite-ne..... Trqbva da se postaraem... Shte bade interesno vseki slu4ai.... Dano vi zaradvat kolegi : ;)

Върни се в “Волейбол”