Голем смех и голям Боклук в продължението /и тоя ми се прави на професионалист - нещастник, ще счупи крака на младо момче, защото е паднал от по-умен отбор от неговият/!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
kochi73 написа:къде изчезнахте бе ловешки мишки
kraskata691 написа:точен резултат ЛИТЕКС-ПИРИН 0:1
kraskata691 написа:точен резултат ЛИТЕКС-ПИРИН 0:1
metal1111 написа:а еи смешници от ловеч ако не ви е президента сте кръгла нула нито публика нито школа да не забравяме че всяка година ви даваме по 3 играчи половината отбор миналата година беше съставен от бивши футболисти от благоевград ,свършат ли парите на ганчев отивате там където е бела
zieg написа:metal1111 написа:а еи смешници от ловеч ако не ви е президента сте кръгла нула нито публика нито школа да не забравяме че всяка година ви даваме по 3 играчи половината отбор миналата година беше съставен от бивши футболисти от благоевград ,свършат ли парите на ганчев отивате там където е бела
Ха, гламук, какво й е на школата ни, я се поинтерсувай вече колко турнира и купи имат спечелени различните ни формации! Ако искаш мога аз да ти дам подобна информация в случай, че нямаш интернет и библиотеки в Симитли! Кой спечели Юлиян Манзаров турнира?! Срещу кого Литекс игра на финала - БАРСА! Те и Славия ни биха първия кръг от пролетния дял на първенството и после какво...?! Станаха ли нещо повече от средняшки отбор (какъвто е и вашият междувпрочем), в златната среда на шампионата- няма Европа, ама все пак остават в А група, за вашата публика пък ти не ми говори, че тези Пиуи СС (симитли е село) като ги видях в Ловеч за какви позьори става дума, скандират нещо, което дори и истинските неонацита, скинове, крайнодесни (както искаш ги наречи) от ЦСКА , където са в стотици, а не както при вас 15 ПОЛУ-бръснати, ама важното е да са голи и ми подмятат без никакъв синхрон зийг хайл поздраваУникати!Само един с татос свастика и СС, пълни пози сте...след загубения финал потърси в гонг срещу Левски колко бяхте - 1500!!!! СРАМ! На финала с нас се изсипа цяла Ботевградска област, села паланки...и после... .I. Айде Поздрави на Бела от ЛЕ, калъфката си е ваша, пийте по едно пиринско за успокоение!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта