delpi написа:Оуен, Фаулър... на първо място в списъка според мен е Ромарио...
Бъркашпървия в списъка е Пеле на 14г.вкара 1 си хет-трик за нац.отбор на световно.

Ако не се лъжа беше на 14 или 16.Не съм сигурен.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delpi написа:Оуен, Фаулър... на първо място в списъка според мен е Ромарио...
blue_wind написа:Мястото на Цачев в момента е правилно.Дори и в Пирин той не е титуляр,какво остава за Левски.Ще понатрупа самочувствие и опит и ще дойде и неговото време да ни радва с голове.
POPCORN написа:И тия литекс ще бият Бате ?Не вярвам !
PFC Litex написа:Както писах и в другата тема, ЧЕСТИТА ПОБЕДА на Пирин. Изводи от днешния мач е все още рано да се правят.
Питам себе си, умишлено ли играха така заради съгледвачите на БАТЕ или поради многото кадрови проблеми, или защото просто толкова си могат на това ниво, или коефициента 15.00 в ЕФУ е бил сладникав
Pro-European написа:POPCORN написа:И тия литекс ще бият Бате ?Не вярвам !
Надявам се да бият.
Нека и ЦСКА да бият, нали са БГ отбор - не мога да повярвам, че го казах)))
Pro-European написа:POPCORN написа:И тия литекс ще бият Бате ?Не вярвам !
Надявам се да бият.
Нека и ЦСКА да бият, нали са БГ отбор - не мога да повярвам, че го казах)))
BGarmy написа:delpi написа:Оуен, Фаулър... на първо място в списъка според мен е Ромарио...
Бъркашпървия в списъка е Пеле на 14г.вкара 1 си хет-трик за нац.отбор на световно.![]()
Ако не се лъжа беше на 14 или 16.Не съм сигурен.
124 написа:PFC Litex написа:Както писах и в другата тема, ЧЕСТИТА ПОБЕДА на Пирин. Изводи от днешния мач е все още рано да се правят.
Питам себе си, умишлено ли играха така заради съгледвачите на БАТЕ или поради многото кадрови проблеми, или защото просто толкова си могат на това ниво, или коефициента 15.00 в ЕФУ е бил сладникав
Забрави!Аз за шампиони ви глася тая година,но нещо не ми харесват нещата...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта