Коце Костадинов скочи на Ицо
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- зеленобелия
- Контакти:
Re: Коце Костадинов скочи на Ицо
Коце,скрий се ве мишок.Кой си ти да плюеш най-големия българин-Ицката.
Как да не знаете кой е Коце Костадинов. Беше 1999 г., тогава опорочи един мач за купата на България между Левски и Литекс в Ловеч. Понеже е подлизурко и мишок призна гол за Левски от 3-метрова засада. Кривия вади топката от вратата с ръка (по правилник дузпа и червен картон), но Коцето си трае. На полувремето Гаваза и Стойко Попски влизат в съдийската стая и го "съветват". От тогава не е стъпвал в Ловеч като съдия. Това е днешният съдийски шеф, който се опитва да очерни най-големия български футболист. Неговият мишок, т. нар. съдия, на Разград - Литекс подминава дузпа в 92 мин. Ако беше 2:0 за Разград мишока щеше да даде дузпата, но понеже е мишок си трае.
Аз пък питам , защо днес дебелака с очилата Грънчаров и ония ревливия Томислав, след като обвиниха Н. Александров че създава медиен комфорт за ЦСКА в сайта на Гонг, защо си мълчите и не питахте Александров къде е пуснато интервюто на Ицо от Труд в сайта Ви( иначе Вие не съдавате медиен комфорт на БФС)? Ама Н. Александров и ти си за е***е , интервюто го няма, но репликата на МИШОКА Костадинов веднага побързахте да я пуснете..............ето за това Ицо Ви ненавижда и Ви нарича мишоци !
Поредната проява на "професионализъм" от страна на хората ръководещи футбола ни.Тия идиоти хептен се самозабравиха ! Накажете Ицо като трябва с някаква глоба за думите му ,но вие нямате право да говорите такива глупости и да давате оценки на живота на хората.Още повече ,че Ицо е световна личност и това което е направил за България всичките мишоци от бфс на куп ,не могат да му се опрат и на единият крак!
Знам че не е правилно и грозно ,но е време някой от тия бфсари да го отнесе в реалният живот !Те се помислиха за недосегаеми !
Знам че не е правилно и грозно ,но е време някой от тия бфсари да го отнесе в реалният живот !Те се помислиха за недосегаеми !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- krum_kravov
- Контакти:
МОХИКАН написа:Аз пък питам , защо днес дебелака с очилата Грънчаров и ония ревливия Томислав, след като обвиниха Н. Александров че създава медиен комфорт за ЦСКА в сайта на Гонг, защо си мълчите и не питахте Александров къде е пуснато интервюто на Ицо от Труд в сайта Ви( иначе Вие не съдавате медиен комфорт на БФС)? Ама Н. Александров и ти си за е***е , интервюто го няма, но репликата на МИШОКА Костадинов веднага побързахте да я пуснете..............ето за това Ицо Ви ненавижда и Ви нарича мишоци !
Отворко, чети
Коце Костадинов оплю Стоичков: Беше велик, но сега е уникален връткалник
24 април 2012 17:56Размер на шрифта: T- | T | T+
© БФС
Шефът на съдийската комисия към БФС Костадин Костадинов даде интервю за Канал 3, в което подробно коментира скандалите в родния футбол от последните дни.
Това дойде като отговор на интервюто на Христо Стоичков пред "Труд", в което той коментира ситуацията в първенството директно, цветисто и спонтанно. Старши треньорът на Литекс нападна съдиите в България, и използва много интересни определения за тях. Интервюто на Стоичков можете да прочетете тук.
„Ще има хапчета за някои от съдиите. Това е нормално с оглед конкуренцията. Който не се представя добре, почива. Независимо дали има жалба срещу него или не“, започна Костадинов.
„Мачът в Разград между Лудогорец и Литекс (1:1) стана тежък за ръководене. Съдията се постара да е максимално коректен към двата отбора. Имаше няколко спорни ситуации, които са право на съдията. Хора на Литекс не са искали да влизат в съдийската стая. Реферите ми казаха, че Величко Дихонов се е обърнал към тях с думите, че не стават за „В“ група. Само това е. В Ловеч съм ходил 5-6 пъти и никога не е имало проблеми с домакините.
За нападките от страна на Христо Стоичков към съдиите и Боби Михайлов, Коце бе красноречив: „Стоичков бе велик футболист, но това е история. Сега говорим за треньора Стоичков. Никога не съм бил мишок, не съм длъжен на никой и няма да бъда. Холестеролът ми е нормален, не знам за какви кебапчета говори той. А за Съдийската комисия, никога не се е качвала в ресторант „Спортна среща“. Не виждам никакви резултати от него – в националния резултатите му са трагични, изпадна със Селта, в ЮАР е известен с „вертолейшън“, сега са му виновни играчите и съдиите. Комисията работи 2,5 години и то доста добре. До колкото знам, Литекс стана шампион в този период. Ние не сме от времето на Георги Димитров, бъдете сигурни. Стоичков е уникален връткалник (бел.ред. въртя се, отметвам си думата) – отказа се от родителите си, а после ги помоли за прошка; отказа се от родината си, върна се да си вземе бонуса от националния“.
„Има дузпа в полза на Литекс в добавеното време на мача с Миньор Перник (2:2). Правилникът дава право на рефера да даде или да не даде дузпа в тази ситуация. Правилата не сме ги измислили ние, а ФИФА и УЕФА. Ако не я беше дал, щяха от Ловеч да искат наказателен удар. Защо Миньор не ми поискаха оставката например след мача с Левски, в който ситуацията с отменения гол на Йовов е изключително спорна. Търсиха ме от Литекс относно ситуацията с Мечката. Питаха ме защо не сме променили правилата“, каза шефът.
„Не знам какви са претенциите на Ботев и Етър. Отсъжданията са изключително точни и коректни. Само не съм разгледал детайлно първия червен картон за Етър“, завърши Костадинов.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=266709
И аз бих попитал защо в гонг липсва интервюто на Стоичков? И ако Коце Мишока скача на Стоичков, то за какво му скача? От днес на Коцето му излезе нов прякор - Коце Мишока. 

До Крум Кравов !!!
Какво да чета бе смотан ? Какво точно искаш да ми кажеш, формулирай си въпроса ? Някъде виждаш ли интервюто на Ицо да е пуснато преди репликата на Костадинов ?
Какво да чета бе смотан ? Какво точно искаш да ми кажеш, формулирай си въпроса ? Някъде виждаш ли интервюто на Ицо да е пуснато преди репликата на Костадинов ?
Абе мани го тоя Стопичков бе- тоя с кого не се скара през годините?-хвърля фланелката на националния отбор, скара се с Кройф, скара се с Христо Бонев и бойкотира националния, скара се с Батето. Беше треньор в ЮАР-и там влезе в конфликт с местните съдии и федерация- абсолютен НУРС(Неуправляем Ракетен Снаряд). Бил най-известния българин- ми толкоз по-зле за България, щом това е най-известния и "представител", става ясно защо сме на това дередже, и защо европейците гледат с ирония и присмех на нас
...той и Кадафи е най-известния либиец 

AVE_CEZAR написа:Абе мани го тоя Стопичков бе- тоя с кого не се скара през годините?-хвърля фланелката на националния отбор, скара се с Кройф, скара се с Христо Бонев и бойкотира националния, скара се с Батето. Беше треньор в ЮАР-и там влезе в конфликт с местните съдии и федерация- абсолютен НУРС(Неуправляем Ракетен Снаряд). Бил най-известния българин- ми толкоз по-зле за България, щом това е най-известния и "представител", става ясно защо сме на това дередже, и защо европейците гледат с ирония и присмех на нас...той и Кадафи е най-известния либиец
Ми стани ти по-известен бе, докажи се пред света, направи нещо позитивно за България и ние плебеите ще ти викаме АВЕ ЦЕЗАРЕ... ама и ти си мишка като Боби и Коце Костадинов
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- ASENOVSKI VOYN
- Контакти:
Има пет кръга до края на първенството и ако всички заедно почнем да скандираме срещу това корумпирано и нагло БФС мисля, че то няма да издържи
Но като си знам какъв народ сме едва ли това ще се случи, понеже ние се водим от поговорката: не е важно на мен да ми е добре, важното е на Вуте да му зле

Но като си знам какъв народ сме едва ли това ще се случи, понеже ние се водим от поговорката: не е важно на мен да ми е добре, важното е на Вуте да му зле

9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
Върни се в “Футбол - България”