Стоичков излезе бесен от БФС, предизвиква Боби на диспут!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Стоичков излезе бесен от БФС, предизвиква Боби на диспут!!!

Мнениеот DANS » 24 апр 2012 20:23

СТОИЧКОВ НАПУСНА БЕСЕН СГРАДАТА НА БФС, ПРЕДИЗВИКА БОБИ НА ДИСПУТ
24 април 2012,
София, България

Камата иска да се срещне с президента на футболната ни централа в студиото на "Канал 3"

Христо Стоичков напусна бесен сградата на БФС, където незнайно защо се яви в следобедните часове. Вчера Камата даде скандално интервю, заявявайки, че е изтрил номера на Борислав Михайлов от паметта на телефона си. Ядосаният Стоичков призова "вън мишоците от футбола", като оплю здраво българските съдии. Шефът на реферите Костадин Костадинов обаче не му остана длъжен и бързо му отговори, атакувайки го остро.

Нищо чудно изненадващата визита на Стоичков в БФС да е била във връзка с думите на съдийския бос и Ицо да е целял среща на четири очи с него.

Камата също така предизвика Борислав Михайлов на диспут в студиото на "Канал 3". Това информира програмният директор на кабелната телевизия Сашо Диков. Последният се заема със задачата да открие Михайлов и да го навие да се яви в студиото. Камата е инициатор на идеята за публичния диспут, който да се проведе в удобно за двамата време.

Перукан сигурно ще отговори: "аз нямам задължения имам само права, поради това не нося никаква отговорност, освен това съм и на друго ниво" :twisted:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: СТОИЧКОВ ИЗЛЕЗЕ БЕСЕН ОТ БФС, ПРЕДИЗВИКА БОБИ НА ДИСПУТ!!!

Мнениеот CTAHKO » 24 апр 2012 20:29

Не знам кой е крив и кой е прав,но е добре,че все повече хора започват да се противопоставят на сегашното статукво :!:

П.П. Нямам предвид конкретно личността Б.Михайлов,а като цяло всичко случващо се в БГ футбол :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Стоичков излезе бесен от БФС, предизвиква Боби на диспут!!!

Мнениеот DANS » 24 апр 2012 20:40

krum_kravov написа:Стоичков е УНИКАЛЕН ВРЪТКАЛНИК...

Особено когато губи 2 точки след като съдията си затваря и двете очи за 100% дузпа в полза на Литекс минута преди края на мача! думичката "връткалник" не обяснява ситуацията другарю К. Костадинов, на кривата ти съдийска комисия Стоичков и пречи! :twisted:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 24 апр 2012 20:50

DANS написа:

Особено когато губи 2 точки след като съдията си затваря и двете очи за 100% дузпа в полза на Литекс минута преди края на мача! думичката "връткалник" не обяснява ситуацията другарю К. Костадинов, на кривата ти съдийска комисия Стоичков и пречи! :twisted:

Съгласен съм с теб а защо не рева така и след мача с Миньор с тази дузпа в 90и коя мин ;)

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 24 апр 2012 20:58

Всичко живо в БФС трябва да бъде пометено! Не вярвам да има будали, които да застанат зад перуката и компания, освен облагодетелстваните от техните корупционни схеми и схемички! БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ или БФС? ТОВА Е ВЪПРОСЪТ! Ще го бъде ли футболът ни или не!?!
Последна промяна от patron на 24 апр 2012 21:02, променено общо 1 път.
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Мнениеот Belus » 24 апр 2012 20:59

На какъв език ще се води този диспут? :lol:
Изображение

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 24 апр 2012 20:59

Всичко е скапано , както БФС така и цялата държава. В тази измислена държава - кочина, всички имат права но никой няма никакви задължения. В същата тази държава, всеки чака някой друг да му свърши работата, все някой на някого нещо дължи. НЕ СТАВА ТАКА ДРУГАРИ. Когато заставаш на висок пост, ще обереш и позитивите но ако трябва ще опереш и пешкира. Как никой не каза аз съм виновен , аз отговарям за това ? Имам един въпрос, какво правят хора като Гигов, Ганчев, онзи мазния депутат от ДПС и ред други индивиди , когато хал хабер си нямат от футбол. Едно е да даваш пари (често крадени или чужди), друго е да бъдеш добър шеф. Жалко че само тук никой не иска спорта да върви напред, не само във футбола е така, всичко е скапано ! Лошото е че перукан и компания нямат желание нито да работят, още по малко имат чест да се оттеглят когато се компрометираха и не спират да лъжат хората ! Всичко има край !

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 апр 2012 21:01

Да му мисли Коцето Костадинов,голям автогол си вкара с това изказване.Намеси семейството на Ицо и изприказва куп глупости.Стоичков го е търсил в БФС да си "поприказват".
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 24 апр 2012 21:01

AN71 написа:
DANS написа:

Съгласен съм с теб а защо не рева така и след мача с Миньор с тази дузпа в 90и коя мин ;)

Eдно неправомерно действие не може и не трябва да се оправдава с друго такова преди време!!! Да са ревали от Миньор! Въпрос на желание!

Върни се в “Футбол - България”