Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Повериха дербито на Николай Йорданов

Мнениеот zlobul » 24 апр 2012 19:32

mrazq_4ervenoto написа:има само две причини, поради които нашите умници си траят- или са им обещали че следващия сезон ще сме шампиони, или просто тези хора са пратени в ЛЕВСКИ за да съсипят клуба!

Това твърдя от три -четири години . Тара винаги помага на "панчаревци" , а острите му приказки по техен адрес е част от цирка , дори преди години и с него и без него , те пак нямаше да вземат лиценз ! Тонев е част от разрушението на отбора т.е. ..този е дошъл , като ликвидатор ...рамо до рамо с тара . Сега ли се усещат някои ? Нямаше абсолютно никаква причина да държат Гонзо цели 3 години , както и сега няма абсолютно никаква причина лицето тонев да се кичи с длъжността "изпълнителен директор" на Левски .
Последна промяна от zlobul на 24 апр 2012 19:34, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 апр 2012 19:33

zlobul написа:С изключително голямо НЕудоволствие приемам новината , че Николай Йорданов ще свири "вечното" дерби .Явно директивата е ясна -"ще се пречи на Левски не само в този мач , но и в борбата за ЕКТ за сметка на Ловеч "

Локо Пд. ще вземе купата на България и тогава ми е интересно как ще вземе някой измежду Левски и Литекс квота за ЕКТ.
Също така според мен Локо Пд. ще завърши на 4-то място в крайното класиране.
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 24 апр 2012 19:36

PFC Litex написа:
zlobul написа:С изключително голямо НЕудоволствие приемам новината , че Николай Йорданов ще свири "вечното" дерби .Явно директивата е ясна -"ще се пречи на Левски не само в този мач , но и в борбата за ЕКТ за сметка на Ловеч "

Локо Пд. ще вземе купата на България и тогава ми е интересно как ще вземе някой измежду Левски и Литекс квота за ЕКТ.

Ти па ако си мислиш , че черноморец ще си вземат всичките мачове докрай , значи си нямаш представа от бг-футбол . Погледни им програмата само . Бием ли в неделя си взимаме евроквоти без проблем , още повече че литекс и черноморец имат мач помежду си . В същото време , ако панчаревци паднат от нас , титлата им няма да е абсолютно сигурна с оглед на останалите им мачове.
Последна промяна от zlobul на 24 апр 2012 19:39, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София 29.04.12 17:45ч.

Мнениеот Teo » 24 апр 2012 19:36

фифи перото написа:Както е написал един колега-Левски преживя 45 години комунизъм,но цесека 45 години демокрация няма да преживее..
А ти си софиянец,колкото аз съм трамвай,МОЙ :mrgreen:

Всеки идва от някъде в село София, мой :lol:

Всичко ще преживеем, защото без нас не можете, с кой ще си играете мачовете на живота всяка година ;)
Последна промяна от Teo на 24 апр 2012 19:38, променено общо 1 път.

mrazq_4ervenoto

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 24 апр 2012 19:37

PFC Litex написа:

едва ли Домусчиев ще се остави без трофей, в този страхотен за Лудогорец сезон.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 24 апр 2012 19:40

PFC Litex написа:

Лиценза.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

mrazq_4ervenoto

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 24 апр 2012 19:43

zlobul написа:
mrazq_4ervenoto написа:има само две причини, поради които нашите умници си траят- или са им обещали че следващия сезон ще сме шампиони, или просто тези хора са пратени в ЛЕВСКИ за да съсипят клуба!

Това твърдя от три -четири години . Тара винаги помага на "панчаревци" , а острите му приказки по техен адрес е част от цирка , дори преди години и с него и без него , те пак нямаше да вземат лиценз ! Тонев е част от разрушението на отбора т.е. ..този е дошъл , като ликвидатор ...рамо до рамо с тара . Сега ли се усещат някои ? Нямаше абсолютно никаква причина да държат Гонзо цели 3 години , както и сега няма абсолютно никаква причина лицето тонев да се кичи с длъжността "изпълнителен директор" на Левски .

така е-късно се усетихме.Преди три години, без никаква причина изгони Кокъла,който ни направи шампиони,и който после се доказа като доста добър треньор и в Славия и в ЛОКО(ПД). Изгони Сираков, изгони Борето и Кокъла- всички които ни правеха шампиони ги измете.А за Тонев не съм сигурен-или е пратен да ни ликвидира окончателно, или е пратен да ни спаси от Батков...то ше си обади съвсем скоро :mrgreen:

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Вижте кой е рефера... Мнението Ви?

Мнениеот abiati » 24 апр 2012 19:45

http://gong.bg/view_article.php?article_id=266701
Нямам думи...кой е съдия,защо ли не се изненадвам...
Само ми е чудно ако той излезе с "фланелка на цска", играчите им с какви фланелки ще играят :) :o :x

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 апр 2012 19:46

фифи перото написа:
PFC Litex написа:

Лиценза.

Те и Черноморец може да не вземат лиценз за ЕКТ и в такъв случай ще се набута и 5-тият в класирането, но преди да търся конспирации се опитват да водя нормални дискусии.
Изображение

zlobul
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София 29.04.12 17:45ч.

Мнениеот zlobul » 24 апр 2012 19:47

Нли се сещаш , че ако се мислеше доброто на Левски , вече щяхме да сме с треньор , със спортен директор и с лоби в БФС , а тоя клоун Николай Йорданов щеше да е с илюзорни шансове да свири дербито .

Върни се в “Архив”