Левски София - ЦСКА София - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Повериха дербито на Николай Йорданов
Леле ръковоството в лицето на тара и локомотивеца за пореден път съботират отбора . Дори цесекарите ще платят по евтини билети от сините фенове . Скандално , но не се учудвам , явно тия не искат публика.Направили за А и В сектор 12 и 15 лв все едно не сме домакини . Да не говорим , че им отпускат на тия 11 000 билета , а те есента ни отпуснаха 6000.Тонев , земи се скрий.
Последна промяна от zlobul на 24 апр 2012 19:15, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Това назачение е достоен апотеоз на тоталната чалга,която цари във футболния съюз от 2006 година...Главен съдия ще бъде човек с прозвище Лекето, страничен съдия ще бъде корифеят от фланга Веселин Мишев,а четвърти арбитър "сватбарят" Ивайло Стоянов.Оттук на сетне всякакви простотии за директиви,съдийски бефеста и глупостите на ГА и Дучето не ги коментирам...Искам само да кажа,че Левски ще даде всяка капка кръв,пот и енергия която има защото това е най-големия мач в БГ първенството.
САМО ЛЕВСКИ! ! !
САМО ЛЕВСКИ! ! !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- hristo1306
- Контакти:
Стига сте ревали "книжни" грандове. Всяка година започвате първенството с 15 т аванс пред другите отбори. Отделно от това, включвате в действие и веригата ви от сателитни отбори ! Аман от разбирачи и борци за правда !!!
тук дискутираме съдията
hristo1306 написа:Стига сте ревали "книжни" грандове. Всяка година започвате първенството с 15 т аванс пред другите отбори. Отделно от това, включвате в действие и веригата ви от сателитни отбори ! Аман от разбирачи и борци за правда !!!
Ако паднем заради съдията , "локомотивеца " да си събира чукалата веднага след последния съдийски сигнал !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
Не е ли това изказването на Николай Йорданов: Това, че съм левскар не ми пречи да свиря обективно?! Май са го назначили за да провали ЦСКА и по този начин да помогне на Лудогорец и Левски 2те любими Л-та на ББ.
mrazq_4ervenoto написа:ivaka, Лудогорец нямат техни си съдии бе човек, те си играят честно хората. Планът е следния: добутва чорбата до победа, с което напрактика си гарантират титлата.Литекс ни дръпва с две точки.После отиват в Бургас-правят хикс и се изравняваме по точки, но те имат предимство в преките двубои с нас-повече голове на чужд терен.В предпоследния кръг, отиват на "Армията", и чорбата им ляга.Това е-простичко и ясно! Междувременно ще пратят някой съдия да пореже ЛОКО(ПД) на финала за купата, и така и вълка сит, и агнето цяло-само ЛЕВСКИ или Черноморец-прецакани
Баце, от сега е ясен и съдията за финала - Никито Йорданов. Таско свири 1/2 финала в Ловеч и отпада със сигурност, а "сватбара" Стоянов е червен и може да обърка нещо в тоя мач. Гаранция ще се заложи "на сигурно"!!!
-
има само две причини, поради които нашите умници си траят- или са им обещали че следващия сезон ще сме шампиони, или просто тези хора са пратени в ЛЕВСКИ за да съсипят клуба!
Re: Левски София - ЦСКА София 29.04.12 17:45ч.
фифи перото написа:От дядо ми е това: ''Вие съществувате за да ни мразите, а Ние живеем за да обичаме, Левски е мода, ЦСКА е начин на живот'
Това е най-смешното нещо,което бях чел,написано от онези,както казва един колега тук.
Начин на живот са и Филиповци и Татарли....
А това ,че се обичат помежду си е известно дори и в съседна Сърбия.![]()
За мача имам лошо предчувствие...Винаги,когато сме били в криза сме били ,но е имало ЛЕВСКАРИ в отбора,с дух!
Това е положение мой, живейте да ни мразите, а ние да сме шампиони отново и отново, друго не ни трябва

- фифи перото
Re: Левски София - ЦСКА София 29.04.12 17:45ч.
Teo написа:фифи перото написа:От дядо ми е това: ''Вие съществувате за да ни мразите, а Ние живеем за да обичаме, Левски е мода, ЦСКА е начин на живот'
Това е най-смешното нещо,което бях чел,написано от онези,както казва един колега тук.
Начин на живот са и Филиповци и Татарли....
А това ,че се обичат помежду си е известно дори и в съседна Сърбия.![]()
За мача имам лошо предчувствие...Винаги,когато сме били в криза сме били ,но е имало ЛЕВСКАРИ в отбора,с дух!
Това е положение мой, живейте да ни мразите, а ние да сме шампиони отново и отново, друго не ни трябва
Както е написал един колега-Левски преживя 45 години комунизъм,но цесека 45 години демокрация няма да преживее..
А ти си софиянец,колкото аз съм трамвай,МОЙ

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]