Middlesbrough написа:[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/148711_362273280475590_196741823695404_883137_590260759_n.jpg[/wrapimg]

Е, това направо ме разсмя истински !!!

В турнирните мачове тактиката е важно нещо. В тях обаче най-важен е резултатът ! Едва ли Ди Матео и останалите в Челси си правят илюзиите, че с подобна тактика ще устискат и този път. Късметът беше предния мач с нас. Днес може да е с Барселона.
Не очаквам Челси да паркират автобуса пред вратата на Чех. Макар че да тръгнеш да се надиграваш с Барса е самоубийство.

Не се съмнявайте, че помощта на Моу не е била само с окуражителни есемеси ... Сигурен съм, че е дал и някой съвет на италианеца.
Аз си мисля, че мачът тази вечер ще е доста по-различен от този в Лондон.
Барселона е феноменален отбор, а Меси е футболен магьосник, какъвто в по-ново време не се беше раждал.
Барса обаче твърде дълго се задържа на световния клубен връх ... Макар и отборът им да не е толкова стар, той е доста амортизиран откъм участия във важни мачове. Затова си мисля, че тази вечер Барса ще слезе от трона ...
А, кой друг да я свали, ако не неудобния Челси ?!?

Все пак в този невероятен мач всичко е възможно. Дано по-добрият победи и продължи в турнира !
По-важното е това да стане БЕЗ съдийска помощ и БЕЗ съдийски грешки !
А ние да се насладим на извънземен футбол !