greenultras написа:subzero написа:greenultras що си мисля,че те познавам!!! Май си бил баннат. Бяхме започнали да комуникираме нормално,качи снимки тука...Къв е проблема?? Твоя колега Нефтохимик с К беше писал,че тук сте на гости. Дръж се малко. Тая статия не е за тука. Аз съм фен на Поморие. Вероятно не само аз.
Извинявам се че публикувах това тука но не видях къде другаде да го направя. Да аз съм Нефтохимик1962 вашия приятел катарго ме банна вчeра сутринта щото първо много му знаеше устата започна да изкарва феновете на Нефтохимик болни мозъци и че сме били хора които не сме заслужавали да носим зелената фланелка. Което мен адски много ме обиди и аз не му останах длъжен и си защитих своето с малко по остри думи. Но нали той понеже е администратор и му е най лесно да ми сложи банн.
Преди той да ти изтрие мненията прочетох какво си написал. И повярвай, не е това начинът да се защитиш. Само слабия и този, който няма умствени аргументи тръгва да обижда. Не можеш да говориш така на човек, който е играл в Нефтохимик още преди да се родиш и е защитавал зелената ви фланелка много повече, от колкото ти. Не може да псувате Неделчо, а той човека толкова много да обича Нефтохимик. Не може да псуваш децата на Поморие, които преди бяха при вас и ги боготворяхте, а сега ги псувате пред родителите им. На по 17 годинки и им викате да умират. Ти баща ли си, за да знаеш, какво му е на човек, ако чуе така да викат срещу непълнолетното му дете? Не можеш да хвърляш кошчета и мошчета по посока скамейката на отбора си. Аз като съм ходил на Нефтохимик от 92 година, прави ли ме по-голям фен от теб? И като си броиш гостуванията е похвално, аз не бих се хвалил с това. Много неща още имам да ти кажа, но не виждам смисъл. Вместо да пишеш и да мразиш, иди питай Филипов защо няма да влезете в "А" група, но не си мисли, че само Ботев са причината.