Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Re: ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ ЗА ДЕРБИТО!

Мнениеот boglev » 24 апр 2012 15:23

сини шампиони написа:
boglev написа:'що не отидете, да им искате на оня мижави манекенки (т.нар. футболисти) тези 7000 лв.?
Като ги гледам с какви коли си тръгват след тренировка, все ще могат да ги съберат...

щото няма да имат пари за чалгатеките и манекенките :mrgreen:

Тогава, ще им организираме кампания "DMS Футбалер" и ще набираме средства.
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
Struma
Контакти:

Мнениеот Struma » 24 апр 2012 15:25

Мобилизирайте си се, но знайте, че и ние ще сме там. А ние сме много и ще подкрепяме любимия ЧЕРВЕН ОТБОР!
ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ С ВЕРНИ ФЕНОВЕ МИЛИОНИ!!!

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София 29.04.12 17:45ч.

Мнениеот plamen_ol » 24 апр 2012 15:26

Rivaldo10 написа:Не вярвам, че бездушниците ни ще спечелят дербито, но най-вероятно ще отида на стадиона. Само, че започва да ми писва, да ходя само заради името Левски и да гледам сини трупове на терена! :evil:

Долу на терена е ясно, че ще е мъка, но поне в сектор Б шоуто винаги е гарантирано ;)
[offtopic]Уникален подпис :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 24 апр 2012 15:34

Айде, лавинаааааааааааа!
Победа за нас ще означава, ако на този мач на стадиона се съберат достатъчно хора, които да покажат, че са от Левски, дори когато отборът е катастрофа. Когато нещата вървят, е лесно да си от този или онзи отбор. Аз ще отида на мача НЕ защото съм сигурен, че ще бием, или че ще играем добре, или защото много ми харесват треньорите, играчите и ръководството. Ще бъда там, защото съм от Левски и с присъствието си ще го покажа и заявя на висок глас.
Онези, които ще си седят вкъщи и ще се оправдават с клишета от типа:"абе кво ше им ходя да ги гледам тия нещастници", са просто едни страхливци, които се крият, разграничават се от отбора, най-вероятно за пред приятелите си фенове на други отбори за да не ги бъзикат, или пък за пред себе си, защото просто са слаби и жалки и не могат да понесат болката, абе, с една дума - мишкуват. А по форумите с цялата си наглост ни заклеймяват нас, които искаме дори и при това трагично състояние, в което се намира Левски, да направим нещо хубаво, нещо, което ще ни достави удоволствие и нещо, с което да покажем, че предаността и честта ни не са само на думи, и че синята идея е в сърцата на хората независимо какво става в клуба.
Много силно се надявам да няма изцепки и всичко по трибуните да мине добре, иска ми се да отида и да си направя кефа на стадиона, а пък, ако ЦСКА победи и всичко е нормално, ще ги поздравя за победата. Искам, обаче, дори и червените да победят, ние на трибуните да им дадем да разберат, че и другия път пак ще сме там, пак ще сме повече и по-добри и да не забравят, че така е било и така ще бъде и занапред! Само Левски, оле!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 апр 2012 15:55

AnalBreaker написа:Накрая ще има 4-5 хиляди Левскараи и 7-8 хиляди ЦСКА-ри

вие никога не сте били повече от нас във вечното дерби когато се играе извън Армията :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 24 апр 2012 16:08

L_Messi написа:Айде, лавинаааааааааааа!
Победа за нас ще означава, ако на този мач на стадиона се съберат достатъчно хора, които да покажат, че са от Левски, дори когато отборът е катастрофа. Когато нещата вървят, е лесно да си от този или онзи отбор. Аз ще отида на мача НЕ защото съм сигурен, че ще бием, или че ще играем добре, или защото много ми харесват треньорите, играчите и ръководството. Ще бъда там, защото съм от Левски и с присъствието си ще го покажа и заявя на висок глас.
Онези, които ще си седят вкъщи и ще се оправдават с клишета от типа:"абе кво ше им ходя да ги гледам тия нещастници", са просто едни страхливци, които се крият, разграничават се от отбора, най-вероятно за пред приятелите си фенове на други отбори за да не ги бъзикат, или пък за пред себе си, защото просто са слаби и жалки и не могат да понесат болката, абе, с една дума - мишкуват. А по форумите с цялата си наглост ни заклеймяват нас, които искаме дори и при това трагично състояние, в което се намира Левски, да направим нещо хубаво, нещо, което ще ни достави удоволствие и нещо, с което да покажем, че предаността и честта ни не са само на думи, и че синята идея е в сърцата на хората независимо какво става в клуба.
Много силно се надявам да няма изцепки и всичко по трибуните да мине добре, иска ми се да отида и да си направя кефа на стадиона, а пък, ако ЦСКА победи и всичко е нормално, ще ги поздравя за победата. Искам, обаче, дори и червените да победят, ние на трибуните да им дадем да разберат, че и другия път пак ще сме там, пак ще сме повече и по-добри и да не забравят, че така е било и така ще бъде и занапред! Само Левски, оле!

Браво пич, трябва да сме толерантни! Трябва да има спортна злоба и хъс, но да не минаваме границата с агресията. Спомнете си преди няколко дни Роналдо, като вкара и като дразнеше агитката на Барса, дали полетя и една монета, една запалка или пък да не говорим бутилка? Как може 99 000 фена да подкрепят отбора си и да не се случва нищо нередно? Хайде сега да се помислим наш играч, като вкара и подразни противниковата агитката какво ще полети към него? А на полиция и стюарди какво ще коства да усмирят талпата?
А иначе за мача - сигурен съм, че ще спечелим. Само ЦСКА!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 24 апр 2012 17:10

Като видя кой ще е съдията и ще ви кажа резултата . Ако е Таско ще трябва да играем срещу 14 човека .
Иначе според мен не би трябвало да се ходи на последната тренировка преди мача , за да не прегорят нашите . Така ще вкараме допълнително напрежение в отбора.
Сега единственото , което трябва да им се обясни на играчите е , че онези са трагични ...играят фалшиви мачове и рекламата им е малко по -голяма ...къде са друсани , къде -не . Двама човека си предават Мораеш , Пинто се залепва до "затворника" и онези са свършили . Ако ще пускат Йовов -задължително трябва да е ОТПРЕД.

ПП
Тонев , поискай допинг-контрол поне за 4 -ма играчи , защото аз лично се съмнявам във феърплея на тия !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 24 апр 2012 17:14

Николай Йорданов ще е съдията. Така казаха в Гонг сега.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 24 апр 2012 17:37

venger написа:Николай Йорданов ще е съдията. Така казаха в Гонг сега.

Лоша работа...тоя съдия...явно ще се борим с 14 човека...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

mesten123
Контакти:

Мнениеот mesten123 » 24 апр 2012 17:39

мача на герена ли е или на националния даже синия гонг не знае
http://gong.bg/view_article.php?article_id=266693 или http://gong.bg/view_article.php?article_id=266687

Върни се в “Архив”