Мнениеот L_Messi » 24 апр 2012 15:34
Айде, лавинаааааааааааа!
Победа за нас ще означава, ако на този мач на стадиона се съберат достатъчно хора, които да покажат, че са от Левски, дори когато отборът е катастрофа. Когато нещата вървят, е лесно да си от този или онзи отбор. Аз ще отида на мача НЕ защото съм сигурен, че ще бием, или че ще играем добре, или защото много ми харесват треньорите, играчите и ръководството. Ще бъда там, защото съм от Левски и с присъствието си ще го покажа и заявя на висок глас.
Онези, които ще си седят вкъщи и ще се оправдават с клишета от типа:"абе кво ше им ходя да ги гледам тия нещастници", са просто едни страхливци, които се крият, разграничават се от отбора, най-вероятно за пред приятелите си фенове на други отбори за да не ги бъзикат, или пък за пред себе си, защото просто са слаби и жалки и не могат да понесат болката, абе, с една дума - мишкуват. А по форумите с цялата си наглост ни заклеймяват нас, които искаме дори и при това трагично състояние, в което се намира Левски, да направим нещо хубаво, нещо, което ще ни достави удоволствие и нещо, с което да покажем, че предаността и честта ни не са само на думи, и че синята идея е в сърцата на хората независимо какво става в клуба.
Много силно се надявам да няма изцепки и всичко по трибуните да мине добре, иска ми се да отида и да си направя кефа на стадиона, а пък, ако ЦСКА победи и всичко е нормално, ще ги поздравя за победата. Искам, обаче, дори и червените да победят, ние на трибуните да им дадем да разберат, че и другия път пак ще сме там, пак ще сме повече и по-добри и да не забравят, че така е било и така ще бъде и занапред! Само Левски, оле!