Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

AnalBreaker
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот AnalBreaker » 22 апр 2012 15:26

Страхотно е да видиш Армията да празнува и то след като отбора изстрада толкова много !

Днес отбора беше страхотен, публиката беше страхотна, резултата е страхотен
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 апр 2012 21:02

Бившият нападател на ЦСКА Янис Зику дели първото място при голмайсторите в корейското първенство. Румънецът, който носи екипа на Поханг Стийлърс, има отбелязани 6 гола от изиграните 8 кръга. Със същия актив са още двама футболисти – черногорецът Дженан Радончич и корейският национал Лий Дон-Гук. За разлика от конкурентите си обаче Зику няма отбелязано попадение от дузпа.

Любопитното е, че Янис продължава да е лидер сред голмайсторите и в родната "А" група, макар че напусна след края на есенния полусезон.

В осемте кръга от началото на сезона в Южна Корея отборът на Поханг Стийлърс е реализирал общо 10 попадения, 6 от които са дело на Зику. Популярният тим обаче не се справя на очакваното ниво и в момента заема седмото място в класирането.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 апр 2012 08:58

Бившият нападател на ЦСКА Янис Зику заяви, че би се радвал, ако един ден отново облече фланелката на ЦСКА.

Румънецът все още води в голмайсторската листа на А група с 13 точни попадения, въпреки че от началото на годината играе за корейския Поханг Стийлърс. Зику пази само добри спомени от престоя си в България и е убеден, че ЦСКА ще спечели титлата.

"В България оставих много приятели. Собственикът на клуба Димитър Борисов бе много коректен към мен от първия ден, в който дойдох в ЦСКА.

Освен това в клуба е и най-добрият ми приятел Киро Администратора (б.р. - администраторът на ЦСКА - Кирил Костов). Със сигурност ЦСКА ще стане шампион.

Ако Поханг няма мачове, ще направя всичко възможно да се прибера в България за награждаването. Пожелавам успех на ЦСКА във вечното дерби. В този отбор изкарах прекрасни 6 месеца.

Единственото, за което съжалявам, е за положението, което пропуснах в последния мач от есента срещу Лудогорец. Ако бях вкарал тази ситуация, резултатът ставаше 3:0 и първенството вече щеше да е на 100 процента решено.

Бях изведен в перфектна ситуация, но исках да вкарам елегантно и да направя шоуто за нашите фенове пълно. Ударът ми обаче не се получи по най-добрия начин и вратарят спаси.

Просто изпуснахме да ги бием с резултат, но въпреки това момчетата се справиха през пролетта", заяви Янис.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 24 апр 2012 09:58

Зику има клауза в договора, която му носи доста тлъстичка сума при положение, че стане голмайстор на бг шампионата, само че като го гледам Мораес как вършее, едва ли ще я вземе ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 апр 2012 10:06

Batkoto написа:Зику има клауза в договора, която му носи доста тлъстичка сума при положение, че стане голмайстор на бг шампионата, само че като го гледам Мораес как вършее, едва ли ще я вземе ;)

накрая може и в тройката да не е, ама го боли дебелия гъз. ся пък ги кърти нинджите, от 8 мача има 6 гола. уникален е ;)
иначе, Мораес сигурно и той има клауза за същото, както и за бонус при титла :roll:

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 24 апр 2012 10:21

http://www.novsport.com/news187939_1006.html
Присо: Когато един играч е желан от Левски и ЦСКА, той винаги идва на „Армията”

8-) 8-) 8-)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 апр 2012 11:10

имаше една тема- всички искат в ЦСКА, бих допълнил и негрите, не че съм расист :roll:
наздраве на автора й-лески ;)

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 24 апр 2012 15:12

шивача написа:имаше една тема- всички искат в ЦСКА, бих допълнил и негрите, не че съм расист :roll:

Наздраве шивач,ще ,,ушием" ли парцалите в неделя !? :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 апр 2012 15:50

leski написа:
шивача написа:имаше една тема- всички искат в ЦСКА, бих допълнил и негрите, не че съм расист :roll:

Наздраве шивач,ще ,,ушием" ли парцалите в неделя !? :lol:

защо не!? а може и да ги[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 апр 2012 11:20

интервю със Зику http://www.novsport.com/news188059_1020.html

Върни се в “ЦСКА”